Ποιο γνωστό έλληνα σχεδιαστή απειλούν με έξωση

Ποιον γνωστό έλληνα σχεδιαστή απειλούν οι ιδιοκτήτες του ατελιέ του, με έξωση; Ποιο λόγο επικαλούνται οι ιδιοκτήτες και ζητούν την έξωσή του;

Απειλούν τον Βλάση Χολέβα με έξωση από το ατελιέ του! Ο Ελληνας σχεδιαστής διατηρεί ατελιέ στο Κολωνάκι από το 2007, με τους ιδιοκτήτες σήμερα να διεκδικούν χρήματα που ο ίδιος δεν είναι διατεθειμένος να τους αποδώσει. Πριν από δύο χρόνια, σύμφωνα με δηλώσεις του ιδίου, ήρθε σε προφορική συμφωνία μαζί τους για μείωση του ενοικίου.

Σήμερα, οι ιδιοκτήτες διεκδικούν 50.000 ευρώ, βάσει του αρχικού συμβολαίου που είχαν υπογράψει. Το γεγονός αυτό ενόχλησε τον σχεδιαστή αφού ο ίδιος μέχρι τώρα -όπως υποστηρίζει- ήταν συνεπέστατος στη μηνιαία εξόφληση των υποχρεώσεών του απέναντί τους. Ο ίδιος, σύμφωνα με δηλώσεις του, από το 2009 έκανε προφορική συμφωνία με τους ιδιοκτήτες του χώρου να μειωθεί το ενοίκιο που τους κατέβαλε μέχρι τότε.

Από τον Δεκέμβριο του ίδιου έτους κιόλας κατέβαλε κάθε μήνα 6.000 ευρώ, ποσό που είχε συμφωνήσει από κοινού με τους ιδιοκτήτες μετά τη μείωση που αποφάσισαν. Οι ίδιοι τώρα του ζητούν 50.000 ευρώ, «πατώντας» στη γραπτή συμφωνία που είχαν κάνει το 2007, χωρίς να υπολογίζουν την προφορική περί μείωσης που είχαν κάνει το 2009.

«Βρισκόμαστε σε διαμάχη με την ιδιοκτήτρια εταιρεία όσον αφορά το ύψος του ενοικίου. Θεωρώ ότι πληρώνω όλο το ενοίκιο κανονικά εδώ και δύο χρόνια, το οποίο ανέρχεται σε 6.000 ευρώ μετά από προφορική συμφωνία την οποία είχα μαζί τους» δηλώνει ο Βλάσης Χολέβας.

«Σε μια εποχή που η χώρα ταλανίζεται από την οικονομική κρίση, ένας άνθρωπος που εκπληρώνει στο ακέραιο τις υποχρεώσεις του βρίσκεται να πρέπει να λύσει τις διαφορές του στο δικαστήριο. Στην ουσία, διεκδικούν τις διαφορές των ενοικίων από το 2009, μη αναγνωρίζοντας την προφορική μας συμφωνία. Για να μπορείς να είσαι ανταγωνιστικός στις μέρες μας, κυρίως απέναντι στα κινεζικά προϊόντα που έχουν αρχίσει να βάζουν στα μαγαζιά τους, και να μην πεθάνει η ελληνική παραγωγή, πρέπει όλοι να ρίξουμε τις τιμές μας.

Ολη η αγορά μέσα σε αυτό το πλαίσιο έχει ζητήσει επαναδιαπραγμάτευση των ενοικίων. Μάλιστα, υπάρχουν άπειρες ευνοϊκές αποφάσεις δικαστηρίων. Αλλες οι εποχές πριν από πέντε χρόνια και άλλες τώρα. Στην περίπτωση τη δική μου, αντί να μου κάνουν μείωση, μου ζητούν και αύξηση και με απειλούν με έξωση. Εγώ πληρώνω στο ακέραιο τις υποχρεώσεις μου και δεν έχω αφήσει κανέναν μήνα απλήρωτο. Η λύση θα δοθεί στο δικαστήριο», κατέληξε ο Βλάσης Χολέβας.

Διαβάστε για τη σύλληψη του Λάκη Γαβαλά, την άνοδο και την πτώση του.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.