e-Valentinos: Xτυποκάρδια για οnline γνωριμία

Τι γίνεται με εκείνους που ο Άγιος Βαλεντίνος θα τους βρει σήμερα μόνους; Θα ψάξουν σήμερα Άγιου Βαλεντίνου στο διαδίκτυο να βρουν κάποια online γνωριμία για συντροφιά;

Σύμφωνα με έρευνες θα αναζητήσουν συντροφιά στο διαδίκτυο, με την ελπίδα ότι το βράδυ του Αγίου Βαλεντίνου δεν θα τους βρει μόνους. Από τον κανόνα δεν ξεφεύγουν ούτε οι Έλληνες που «σε πείσμα των καιρών» θα αναζητήσουν τρόπους όπως το διαδίκτυο και τις online γνωριμίες για να το ρίξουν λίγο έξω.

Οι μεγαλύτερες ιστοσελίδες γνωριμιών περιμένουν ότι σήμερα θα δεχθούν μεγάλο αριθμό επισκεπτών που θα αναζητήσει σήμερα Αγίου Βαλεντίνου στο… διαδίκτυο και σε chat rooms για οnline γνωριμία το έτερον του ήμισυ, μέσω των υπηρεσιών τους και ελπίζουν πως θα κάνουν χρυσές δουλειές.

Όπως αναφέρει ο Ελεύθερος Τύπος, ο διευθυντής του match.com της μεγαλύτερης ιστοσελίδας γνωριμιών στο διαδίκτυο στη Βρετανία αναφέρει: «Ο αριθμός των ανθρώπων που εγγράφονται στην ιστοσελίδα μας αυξάνεται σταδιακά από το τέλος Δεκεμβρίου, με κορύφωση την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Η πλειοψηφία τους αισθάνεται πιο έντονα την ανάγκη να βρει κάτι ακόμη και… σε online γνωριμία σήμερα».

Την ίδια ώρα, στο facebook που αριθμεί πλέον 850 εκατ. «φίλους», οι χρήστες στον κοινωνικό αυτό χώρου του διαδικτύου, έχουν τη δυνατότητα να γράψουν στο προφίλ τους ότι έχουν ελεύθερη σχέση.«Λύνονται» σιγά- σιγά και οι Έλληνες που αφήνουν πίσω τις αναστολές και αναζητούν για online dating την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου .

Σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα του Ινστιτούτου Ψυχικής και Σεξουαλικής Υγείας, το 45,6% των χρηστών σελίδων κοινωνικής δικτύωσης στο διαδίκτυο φλερτάρουν με κάποια γνωριμία online. Την ίδια ώρα, το 27,9% των Ελλήνων χρηστών παραδέχονται ότι μπαίνουν ιστοσελίδες γνωριμιών ή Chatrooms.

Ο «Άγιος Βαλεντίνος» σε… νούμερα:

-Το 10% δηλώνει ότι αναζητά αποκλειστικά ερωτική γνωριμία.

-143,3 εκατ. ευρώ κέρδη έχουν οι ιστοσελίδες γνωριμιών στη Βρετανία.

– 130% αυξάνονται οι χρήστες των ιστοσελίδων από τα τέλη Δεκεμβρίου μέχρι την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

– 72 εκατ. κάρτες αγοράζονται κάθε χρόνο στις ΗΠΑ.

– 3,1 δις ευρώ θα τονωθεί η αμερικανική οικονομία σήμερα, ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Δείτε ακόμα το sex video της Jennifer Lopez στο διαδίκτυο .

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.