Πασίγνωστο μοντέλο: “δεν είμαι τρελή που επενδύω στην Ελλάδα”

Ποιο πασίγνωστο μοντέλο δήλωσε πως δεν είναι τρελή που επενδύει στην Ελλάδα; Διαβάστε τη συνέντευξη που έδωσε.

Σε συνέντευξή της η Ανδριάνα Σκλεναρίκοβα δήλωσε πως παρά το γεγονός ότι η Ελλάδα παιρνάει δύσκολες ώρες δεν πρόκειται να σταματήσει να επενδύει στη χώρα μας.

Διαβάστε τις δηλώσεις της Ανδριάνας Σκλεναρίκοβα για τις επενδύσεις της στην Ελλάδα:

Είναι αλήθεια ότι όταν ανακοίνωσα σε φίλους μου στην Ευρώπη ότι θα κάνω δουλειές και επενδύσεις στην Ελλάδα με κοίταξαν σαν να ήμουν τρελή! Εμένα όμως δεν με σταμάτησε το γεγονός ότι περνάτε μια δύσκολη κατάσταση στην Ελλάδα, η χώρα σας εξακολουθεί να είναι μέρος της Ευρώπης. Αλλωστε, ο τομέας που κινούμαι εγώ και έχει σχέση με τον τουρισμό δεν πρόκειται να σταματήσει στην Ελλάδα. Αν κάποιος ασχολείται σοβαρά με το αντικείμενο της δουλειάς του δεν διατρέχει κανέναν κίνδυνο.

Δεν φέρνω χρήματα στη χώρα σας, απλώς επεκτείνω την επιχείρησή μου. Αυτό που κάνω είναι management και δεν παίρνουμε επιπλέον ρίσκο για τις επενδύσεις στην Ελλάδα απ’ ό,τι παίρνουμε και για τις άλλες χώρες. Το ρίσκο μας δεν είναι τόσο μεγάλο στη δική μας τη δουλειά, γιατί δεν απευθυνόμαστε αποκλειστικά στο ελληνικό κοινό. Απευθυνόμαστε στους τουρίστες που επισκέπτονται τη χώρα σας και αυτοί είναι από διάφορες εθνικότητες.

Διβάστε όλη την αλήθεια για τον έρωτα Σκλεναρίκοβα-Χαριτάτου και γιατί χώρισαν Σκλεναρίκοβα-Καρεμπέ.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε από τι κινδυνεύουν οι τραπεζικές καταθέσεις και τι ανακοίνωσαν οι τράπεζες.