Επίθεση Καρατζαφέρη σε Βορίδη: “αφόδευσε και έφυγε”

Ποια ήταν η επίθεση του Καρατζαφέρη στον Βορίδη και στον Άδωνι Γεωργιάδη καθώς προσχώρησαν στο κόμμα της Νέας Δημοκρατίας;

Επίθεση στα στελέχη του κόμματός Μάκη Βορίδη και Άδωνι Γεωργιάδη που προσχώρησαν στη Νέα Δημοκρατία εξαπέλυσε ο προέδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης μιλώντας σε κομματική εκδήλωση στο Μαρκόπουλο.

«Ουδέποτε μέλος του κόμματός μας που διέπεται από τις αρχές μας, τις αρχές του πατριωτικού παρεμβατισμού, θα έπεφτε θύμα της εξουσιολαγνείας. Πιστεύουμε στην Ελλάδα και όχι στα οφίκια που προσφέρονται» τόνισε ο κ. Γιώργος Καρατζαφέρης, ο οποίος ειδικά για τον υπουργό Υποδομών ήταν αιχμηρότατος: «Ήταν περαστικός που αισθάνθηκε ότι είμαστε δημόσια τουαλέτα, να αφοδεύσει και να συνεχίσει το ταξίδι του».

Κι αν, όπως τόνισε ο ίδιος, για την περίπτωση του κ. Μάκη Βορίδη αισθάνθηκε «ανακούφιση», δεν ισχύει το ίδιο και με τον κ. Γεωργιάδη για τον οποίο σημείωσε ότι του άφησε πικρία η αποχώρησή του: «Για αυτή την περίπτωση, πρέπει να σας πω ότι πικράθηκα για το λάθος δρόμο. Ο πολιτικός, λένε, ότι δεν πρέπει να έχει συναίσθημα. Και θυμάμαι το Κων/νο Καραμανλή που είπε για την πολιτική: “Στέγνωσα την καρδιά μου”. Εγώ λοιπόν δεν θα στεγνώσω την καρδιά μου και θα συνεχίσω να έχω συναισθήματα απέναντι στους συνεργάτες μου, τους ανθρώπους με τους οποίους πορεύομαι τη δύσκολη πορεία».

Ο κ. Γιώργος Καρατζαφέρης εξέθεσε αναλυτικά το τι προηγήθηκε της τελευταίας σύσκεψης των πολιτικών αρχηγών και τόνισε ότι όταν ζήτησε την παρέμβαση της Ευρωβουλής, οι πολιτικοί αρχηγοί του είπαν να μην ανακατέψει το ευρωκοινοβούλιο. Στη συνέχεια, επανέλαβε ότι παρέμεινε εκεί για να στηρίξει τον Αντώνη Σαμαρά στις επικουρικές, ενώ αφού συμφωνήθηκε η πρόταση και ακούστηκε από τον κ. Βενιζέλο η φράση «να πάρουμε τον κ. Τόμσεν να τον ενημερώσουμε», ο κ. Καρατζαφέρης σημείωσε ότι «τους είπα κάτι “γαλλικά” και έφυγα».

Αναφερόμενος στους λαθρομετανάστες, ο κ. Καρατζαφέρης τόνισε ότι θα απευθυνθεί στην Ευρώπη και αν δε δεχθεί αυτή να τους απορροφήσει, τότε θα τους δώσει νόμιμα έγγραφα για να φύγουν προς τα εκεί. «Σε ένα χρόνο από την ημέρα που θα κυβερνήσουμε θα μπορείτε να πιείτε καφέ στην πλατεία Ομονοίας το βράδυ» σημείωσε χαρακτηριστικά ο αρχηγός του ΛΑΟΣ.

Τέλος, ο κ. Καρατζαφέρης έκανε άνοιγμα υποψηφιότητας στον αδερφό του Άδωνι Γεωργιάδη, Λεωνίδα, με το ΛΑΟΣ, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «ο Λεωνίδας ο Γεωργιάδης είναι κόσμημα και εάν το αποφασίσει, ο ΛΑΟΣ δεν θα του πει “όχι”».

Δείτε τις φωτογραφίες από το παρελθόν του Μάκη Βορίδη με τσεκούρι και γιατί ο Βορίδης κλείνει το ΤΗΛΕΑΣΤΥ του Καρατζαφέρη.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.