Κηδεία Whitney Houston: Συγκλονιστικές στιγμές

Συγκλονιστικές στιγμές κατεγράφησαν στην κηδεία της Whitney Houston. Ποιοι ήταν οι προσκεκλημένοι στην κηδεία και τι δήλωσαν;

Tρεις ώρες και 45 λεπτά διήρκεσε η νεκρώσιμη ακολουθία για την αδικοχαμένη Whitney Houston. Παρόντες στην κηδεία ήταν 1500 προσκεκλημένοι αλλά και εκατομμύρια τηλεθεατές που παρακολούθησαν σε ζωντανή δορυφορική σύνδεση το γεγονός.

Τραγικές φιγούρες η μητέρα της Cissy, αλλά και η κόρη της Βobbi Kristina, οι οποίες υποβαστάζονταν καθ’όλη την διάρκεια της κηδείας. Αίσθηση προκάλεσε το γεγονός ότι οι Αρχές απομάκρυναν τον πρώην σύζυγο της Whitney Houston, Βobby Brown, μετά από απαίτηση της οικογένειάς της, που από την αρχή τον είχε χαρακτηρίσει ανεπιθύμητο.

«Δεν σου είπα ποτέ ότι όταν γεννήθηκες είχα δει όνειρο ότι δεν θα έμενες μαζί μου για πολύ», έγραψε η μητέρα της Cissy Houston στο τελευταίο γράμμα στην κόρη της, που δημοσιεύτηκε μαζί με ανέκδοτες φωτογραφίες της.

Συγκλονιστικός ήταν ο αποχαιρετιστήριος λόγος του Kevin Kostner, ο οποίος για πρώτη φορά έδωσε στην δημοσιότητα άγνωστες μέχρι σήμερα λεπτομέρειες της συνεργασίας του με την Whitney Houston, φυσικά από τον Bodyguard. «Είχε αγχωθεί ότι δεν ήταν αρκετά καλή για τον ρόλο. Εγώ την διαβεβαίωσα ότι θα ήμουν μαζί της σε κάθε βήμα. Ότι δεν με ένοιαζε εάν γινόταν κάποιο λάθος. Αυτή η Whitney που γνώρισα εγώ δεν είχε καμία σχέση με μια παγκοσμίου φήμης και παγκοσμίου βεληνεκούς ερμηνεύτρια. Με ρωτούσε συνεχώς: Πώς τα πήγα; Ημουν καλή σε αυτή την σκηνή; Κι εγώ της απαντούσα ότι πολλές θα μπορούσαν να παίξουν την Rachel Marron, αλλά πραγματικά καμία επαγγελματίας ηθοποιός τόσο καλά όσο εσύ. Και το εννοούσα. Όταν ανακοίνωσα στην παραγωγή της ταινίας ότι θα δώσουμε τον ρόλο στην Whitney, μου είπαν ότι είμαι τρελός και η ταινία θα αποτύχει, πρώτον και κύριον γιατί είναι μαύρη και δεύτερον η Houston ΔΕΝ είναι ηθοποιός. Τελικά, όλοι είδαμε τι έγινε.

Η θεία της Dionne Warwick, η στενή της συνεργάτιδα Alicia Keys, παιδικοί φίλοι και συγγενείς της Whitney μίλησαν συγκινημένοι για εκείνη, ενώ οι περισσότεροι που είναι άλλωστε και καλλιτέχνες, τραγούδησαν προς τιμήν της. Από τις παρουσίες στην κηδεία που ξεχώρισαν ήταν και αυτή του Stevie Wonder.

Δείτε το βίντεο από την κηδεία της Whitney Houston:

Δείτε φωτογραφίες σοκ από το πτώμα της Whitney Houston.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε από ποιες σοβαρές ασθένειες πάσχουν οι διάσημοι στην Ελλάδα και τον κόσμο.