Ανεξάρτητοι Έλληνες: το site του Καμμένου | anexartitoiellines.gr

Ποιο το επίσημο site του νέου κόμματος του Πάνου Καμμένου, Ανεξάρτητοι Έλληνες; Ποιες οι μέχρι τώρα ενδείξεις;

Ξεκίνησε το επίσημο site του νεοσύστατου κόμματος του Πάνου Καμμένου «Ανεξάρτητοι Έλληνες» το οποίο όλοι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες μπορούν να βρουν στην εξής διεύθυνση: www.anexartitoiellines.gr.

Στο site www.anexartitoiellines.gr το οποίο βρίσκεται ακόμα σε διαδικασία εργασίας, μπορεί να βρεί κανείς όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για το κόμμα του Πάνου Καμμένου.

Το ξεκίνημα για τους Ανεξάρτητους Έλληνες συνδυάζεται και με τα εντυπωσιακά ποσοστά που δίνει η VPRC σε ένα κίνημα που έχει επίσημης λειτουργίας ζωή λιγότερο από δύο εβδομάδες.

Αξίζει ν’αναφερθεί πάντως πως όσο περνάει ο καιρός ολοένα και περισσότεροι βουλευτές όλων των παρατάξεων και πολιτικών αντιλήψεων εντάσσονται στους Ανεξάρτητους Έλληνες γεγονός το οποίο αποδεικνύει πως μπροστά στο συμφέρον της Ελλάδας τα κομματικά συμφέροντα παραμερίζονται.

Διαβάστε ποιοι βουλευτές της ΝΔ πάνε στο κόμμα του Καμμένου.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.

30 Σχόλια

  1. μαθετε γιατι ολοι κοιμασθε οτι οι βεβαιωσεις αποδοχων και η εφαρμογη τηςΓΓΠΣσας εχουν χρεωσει πολυ-πολυ μεγαλυτερα ποσα απο αυτα που εχετε εισπραξη.Κυταξτε τα βιβλιαρια σας….Σας εχουν γα….σει

  2. ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΘΥΜΗΘΕΙΣ.
    Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗς ΑΝΤΕΞΕ 8 ΧΡΟΝΙΑ ΕΣΕΝA ΔΕΝ ΣΟΥ ΔΙΝΩ ΟΥΤΕ ΤΡΙΑ 3 . ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΕΙ ΚΑΙ Η ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΘΥΜΙΣΟΥΜΕ

  3. Σε ψήφισα και θα σε ξαναψηφίσω. Ο λόγος σου είναι εκπληκτικός, ελπιδοφόρος και με γεμίζει αισιοδοξία…. Θα περιμένω να δω όμως και τα έργα σου. Και τότε θα σου πω αν θα σε ξαναψηφίσω…

  4. Agaphte p. kamenos
    apo thn arxh pou esximatises to koma sou se PISTEPSA oti eise PATRIOTIS POU POLEMAS GIA TO KALO THS ELADAS
    Ala auta pou akousa apo ta NEA 14/05/2012 bebea den ksero ean ALITHEBOUN oti thes NA SUMETASXIS se KUBERNISI N.D P.A.S.O.K D.H.M.A.R TOTE THA EISAI O PIO POULIMENOS APO PAPANDREOU SIMITI PAPADIMA BENIZELO SAMARA APO AUTOUS POU KATIGOROUSES PRIN MEXRI NA SE PSIFISI O LAOS KAI META NA TON POULISIS (EIMOUN KAI THA EIME PISTOS YPOSTIRIKTIS SOU EAN
    AUTA POU ETAKSES PRIN TIS EKLOGES STO LAO TA EFARMOSIS KAI DEN KANIS KOLOTOUMPA KAI ESI OPOS ELEGES GIA TON SAMARA PRIN TIS EKLOGES) EUXWME NA HMOUN SWSTOS POU SE IPOSTIRIZA PANDA

  5. eimai 15 xronon.gennithika se mia oikogeneia karapasokiki kai ofeilo na omologiso oti k ego pistepsa poly sto pasok alla me apogoiteuse kai katalava oti pasok k nd einai to idio akrivos.s aytes tis ekloges pisteuo oti o kosmos tha psifisei ton pano kammeno giati einai
    o monos pou mporei na dimiourgisei anaptyksi kai i anaptyksi kata tin gnomi mou einai i moni lysi

  6. Ο Π. ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ.
    ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΔΕΘΕΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΡΧΗ ΠΟΥ ΑΜΟΙΒΕΤΑΙ ΜΕΣΩ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΤΗΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΣ ΜΕ 3000Ε ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ ΠΟΥ ΠΕΡΝΕΙ. ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΠΑΤΑΛΕΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΟΠΟΥΝ Η ΚΑΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΕΣ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΑΦΟΥΝ .

  7. Πανο ειμαι μαζι σου. Βλεπω στο προσωπο σου ενα δευτερο Ραφαελ Κορεα τον προεδρο του Ισημερινου που τα εβαλε με το ΔΝΤ και κερδισε.Η Ελληνες δεν ειναι τα λαμογια και οι τεμπελιδες οπως θελουν να μας παρουσιαζουν τα ξενα ΜΜΕ.Οι Ελληνες ειναι ο λαος που εξαπατηθηκε απο τους κυβερνωντες και μας εφεραν στην σημερινη κατασταση.Μας αξιζουν πολλα περισοτερα.Και ας μην ξεχνουν οι φιλοι μας οι ευρωπαιοι οτι οταν οι Ελληνες ζουσαν σε σπιτια αυτοι ζουσαν σε σπηλιες.Μας χρωστουν πολλα.

  8. κυριε καμμενε χτες στη συνεντευξη που δωσατε βαλατε την κυρια σταη στη θεση της με το χαμογελο γεματο ειρωνια.πως φαινεται η κυρια και αυτη ποια συμφεροντα εξυπηρετει.εαν βγειτε πρωτο κομμα,εαν πραγματικα αγαπατε την πατριδα και την ορθοδοξια τους ελληνες πολιτες καντε το καλυτερο ειδηκα για τους νεους, γιατι τα αλλα δυο κομματα που κυβερνουσαν τοσα χρονια δεν ξερουν ενα πραγμα οτι οσο και αν θελουν να φερουν την παγκοσμοιοποιηση,οσα λεφτα και αν εχουν κλεψει δεν προκειτε να τα παρουν μαζι τους στον αλλο κοσμο.

  9. DEN PARAKOLOUHTOUSA POTE KANENA KOMA,DEN IXA EMBISTOSINI OUTE SE KOMA OUTE SE KSEXOPISTIKO POLITIKO, TOUS IXA PANDA GIA LAMOGIA KE PRODOTES TOU IDIOU TOU LAOU TOUS,KE SIMERA APODIXTIKE, POU SKOPIMOS TIN GONATISANE TIN XORA KE TIN POULISANE KATAPATONDAS OLA TA IERA TIS.OMOS PANDA ELPIZA OTI HTA VREHTI ESTO KE ENAS ELLINAS POLITIKOS, POU HTA ENDIAFERHTI GIA TO DOPO KE IPERIFANO ME FILOTIMO LAO…AKOMA PERISOTERO HTELO NA ELPIZO,KE ELPIZO! AFTOS O ELINAS NA ISE ESI FILE SINELINA…SE STIRIZO KE HTA KANO OTI BORO GIA NA IMASTE OLO KE PIO PERISOTERI ANEKSARTITI ELINES.ZI TO ELLAS!!!

  10. Αγαπητε Πανο σεπαρακολουθω χρονια ειμαι Νεοδημοκρατισσα ομως σεαυτες τις εκκλογες δεν θα ψηφιζα διοτι δεν με αντιπροσωπευει οΣαμαρας μου δινεις λοιπον την ευκαιρια να σε στηριξω προσεξε ομως τους συνεργατες σου για να εχει συνεχεια αυτη η πορεια καλη επιτυχια Κατερινα

  11. Ρουμελιωτη, και γω μαζι σου αλλα με τον Τσιπρα;εσυ οταν ιδρυσες το κομμα επικαλεστηκες τη Παναγια κι αυτος δε βαφτιζει το παιδι του…..
    Και με τους λαθρομεταναστες πως θα τα βρειτε;

  12. απορώ τι φοβάστε και στην δημοσκόπηση – παρωδία που έχετε στο site δεν περιλαμβάνεται και το κόμμα των αποστράτων. Μήπως τα ποσοστά του είναι ψηλά και σας φοβίζουν;

  13. ΚΑΤΑΡΤΗΣΕΤΕ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΜΕ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΑ.ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΝΟΜΟ.ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ ΑΝ ΚΙΝΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΜΕΣΑ.

  14. δεν φοβαμαι τιποτα τωρα η ΝΔ υποστηριζεται απο την ΠΟΛΑΝ αν δεν το προσεξατε δειτε τους εκλογικους συνδιασμους μισοι μισοι ΝΔ-ΠΟΛΑΝ

  15. Μετά από 38 χρόνια που ψήφιζα ΝΔ ΔΕΝ θα τους κάνω άλλο την χάρη νιώθω προδομένος.Τώρα Ανεξάρτητος Έλληνας!!!!!!!!! Θα ήθελα να βοηθήσω την προεκλογική περίοδο που θα βρω τους Ανεξάρτητους Έλληνες στην ΔΡΑΜΑ ; Παρακαλώ δώστε μου μία απάντηση.

  16. Πανο μην ταζεις πολλα.Ολοι οι Ελληνες ανεξαρτητου παραταξης θελουμε
    5 πραγματα
    εργασια-υγεια-παιδια-ευημερια-προοδο
    ευχομαι διψηφιο νουμερο αντε και καλες καταδυσεις

  17. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΧΗΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ ΞΑΝΑΨΗΦΙΖΩ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΣΩΣΤΗ!

    Ο ΘΕΟΣ ΜΑΖΥ ΣΟΥ ΠΑΝΟ.

  18. θΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΟΥ. ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΟΥ ΘΑΡΡΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΟΛΜΗ. Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΑΙΤΕΙ ΚΑΙ ΑΡΕΤΗ ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΤΟΛΜΗ. ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΨΕΙΣ ΤΙΣ ΓΕΦΥΡΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ, ΠΑΡΑ ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥ, ΓΙΑΤΙ Η ΛΑΙΚΗ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΔΕΞΙΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΩΡΑ ΣΕ ΤΡΟΧΙΑ ΜΑΧΗΣ ΣΕ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ (ΒΕΝΙΖΕΛΙΚΟ) ΚΑΙ ΑΝΕΠΙΣΗΜΟ (ΚΟΥΒΕΛΙΚΟ) ΠΑΣΟΚ.Ο ΛΑΟΣ ΘΕΛΕΙ ΛΥΤΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΤΥΜΦΑΛΙΔΕΣ ΟΡΝΙΘΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚΙΚΟΥ ΑΡΡΙΒΙΣΜΟΥ.ΜΗΝ ΠΛΗΓΩΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΜΑΣ.ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ.

    ΚΩΣΤΑΣ ΑΠΕΡΓΗΣ.ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΕΠΙΛΑΧΩΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣΣΤΙΣ ΜΑΡΤΥΡΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΝΔ ΤΟΥ2009 ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ ΚΥΚΛΑΔΩΝ.ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΥ ΣΥΡΑΣ ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ

  19. ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!

    Ο Κ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΠΟΥ ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ ΣΤΙΣ ΕΠΙΒΟΛΕΣ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑ. Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΠΟΡΕΙΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΦΘΟΡΟΣ, ΜΕ ΣΤΑΘΕΡΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ.

  20. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΠΑΝΟ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΣΟΥ,ΚΑΙ Η ΠΛΑΤΥΤΕΡΑ ΑΣ ΜΑΣ ΣΚΕΠΑΖΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ.

  21. 48 ΧΡΟΝΙΑ ΨΗΦΙΖΑ ΕΡΕ,ΝΔ,ΚΛΠ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΜΕ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΠΛΕΟΝ.ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΕΝΤΙΜΟΣ ΚΑΙ ΜΑΧΗΤΗΣ.

  22. ΠΑΝΟ!!Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΨΑΧΝΟΥΝ ΑΠΕΓΝΩΖΜΕΝΑ ΕΝΑΝ ΗΓΕΤΗ.ΕΝΑΝ ΗΓΕΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΣΗΚΩΣΕΙ ΨΗΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΧΑΜΕΝΗ ΑΞΕΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ.ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΓΡΑΦΤΟ ΤΩΡΑ ΣΤΑ 47 ΜΟΥ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΟΥ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ.ΚΛΕΦΤΕΣ!!!ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ!!!ΤΕΜΠΕΛΙΔΕΣ!!ΚΤΛ.ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.ΑΝ ΜΑΣ ΓΕΛΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΕΝΑΣ ΠΙΛΟΤΟΣ ΜΕ ΕΝΑ ΟΠΛΙΣΜΕΝΟ F-16 ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΑΔΕΙΑΣΕΙ ΜΕΣΑ ΜΠ….ΛΟ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΒΟΥΛΗ…Ο ΘΕΟΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ..ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ..

  23. ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΗΝ ΗΜΑΣΤΕ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ.ΤΙ ΔΩΣΑΝΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΛΑΟΙ ΣΕ ΤΟΥΤΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΤΙ ΔΩΣΑΜΕ ΕΜΕΙΣ. ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΙΔΑΞΑΜΕ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΜΑΘΑΜΕ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ. ΗΜΑΣΤΕ ΙΕΡΟΣ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΠΑΝΕ ΝΑ ΜΑΣ ΒΕΒΗΛΩΣΟΥΝ.ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕΤΕ ΜΩΡΕ….ΗΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ!!!!!!!!!!!!

  24. ευχομαι η κινηση αυτη να ενωσει τουσ ελληνες ανεξαρτητου χρωματος και κομματος, συνεργαστειτε και με αριστερα κομματα…ο στοχος ειναι η αναπτυξη της χωρας και των ελληνων…
    ενας πρωην πασοκος.
    ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ……

  25. Νομίζω πως η μεγάλη ευκαιρία για να κτυπήσετε το δικοματισμό είναι τώρα. Συνεργαστήτε λοιπόν με το ΑΡΜΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ έτσι ώστε όλοι οι αντιμνημονιακοί να έρθουν με το μέρος σας. Νομίζω πως αυτή τη στιγμή οι παραταξιακές εμμονές πρέπει να μπουν στην ακρη

Comments are closed.

Οι προσφορές συνεχίζονται. Δείτε 12+1 online καταστήματα με μεγάλες προσφορές:

  1. Public
  2. Κωτσόβολος
  3. E-shop
  4. ΑΒ Βασιλόπουλος
  5. e-Fresh.gr
  6. Μουστάκας
  7. DPAM
  8. Prince Oliver
  9. Funky Buddha
  10. Cosmos Sport
  11. Celestino
  12. Allazorevma.gr
  13. Aegean airlines