Dancing with the Stars: ποια αντικαθιστά την Μακρυπούλια

Ποια παρουσιάστρια θεωρεί ο ANT1 ως η ιδανικότερη αντικαταστάτρια της Ζέτας Μακρυπούλια στο φετινό Dancing with the Stars;

Το ρεπορτάζ για το Dancing With The Stars πήρε φωτιά σήμερα, μετά τις εξελίξεις, τις ανακοινώσεις και τις πληροφορίες που θέλουν τη Ζέτα Μακρυπούλια να μην συμφωνεί με τις μειώσεις που της προτάθηκαν από την παραγωγή. Τις επόμενες ημέρες αναμένουμε τις ανακοινώσεις και την επίσημη απόφαση της παραγωγής και του καναλιού για το αναμενόμενο show!

O ANT1 έχει εδώ και ένα μήνα έτοιμη τη λύση για την πιθανή αντικαταστάτρια της Ζέτας Μακρυπούλια στο Dancing with the Stars, σε περίπτωση που κάτι πήγαινε στραβά και δεν είναι η Βίκυ Καγιά.

Ωστόσο, αποκλειστικές πληροφορίες αναφέρουν πως ο ΑΝΤ1 έχει έτοιμη την εναλλακτική λύση σε περίπτωση που κάτι πάει στραβά, εδώ και περίπου ένα μήνα. Αν και πολλά δημοσιεύματα κάνουν λόγο για τη Βίκυ Καγιά και τη Τζένη Μπαλατσινού, η αλήθεια είναι πως η παραγωγή του Dancing with the Stars είχε από την αρχή στο μυαλό της κάποια άλλη ως ιδανική αντικαταστάτρια.

Ο λόγος για την Δούκισα Νομικού. Η πανέμορφη παρουσιάστρια προς το παρόν κάνει το “Laugh Attack” και έχει κατ΄αρχάς δεχθεί το ενδεχόμενο να αναλάβει και το Dancing with the Stars. Άλλωστε η μετακίνησή της στον ΑΝΤ1, μετά την ακύρωση του “Just the 2 of us”, προμήνυε ότι θα αναλάβει ένα μεγάλο project.

Πολύ σύντομα θα μάθουμε, αν τελικά, η Δούκισα Νομικού θα πάρει τη θέση της Ζέτας Μακρυπούλια στο Dancing with the Stars.

Διαβάστε πόσα παίρνει σε κάθε επεισόδιο του Dancing η Ζέτα Μακρυπούλια και πόσα βγάζει ο Αnt1 από το Dancing with the Stars.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.