Δέσποινα Βανδή: τι είπε για δικό της μιούζικαλ

Τι δήλωσε η Δέσποινα Βανδή για το ενδεχόμενο να κάνει δικό της μιούζικαλ; Ποια η σχέση της με την Έλλη Κοκκίνου;

Στην απονομή του διπλά πλατινένιου δίσκου της Έλλης Κοκκίνου βρέθηκε η Δέσποινα Βανδή και η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε -μεταξύ άλλων- για το ενδεχόμενο να κάνει μιούζικαλ, ενώ αναφέρθηκε και στη φιλική της σχέση με την Έλλη.

«Είναι κάτι που υπάρχει πολύ έντονα στο πίσω μέρος του μυαλού μου και το οποίο πραγματικά το ψάχνω. Δεν ξέρω κατά πόσον το μιούζικαλ θα γίνει με το συγκεκριμένο δίδυμο των Ρήγα-Αποστόλου με τους οποίους ακούστηκε ότι θα δουλέψουμε, γιατί με τα παιδιά έχουμε χαθεί και δεν ξέρω αν οι συγκεκριμένοι θα έχουν χρόνο για να κάνουμε κάτι μαζί. Σε κάθε περίπτωση εγώ το κοιτάζω όμως», είπε η Δέσποινα Βανδή στην κάμερα της «Πρωινής Μελέτης».

Όσο για τη σχέση της με την Έλλη Κοκκίνου δήλωσε: «Με την Έλλη έχουμε μια πολύ όμορφη σχέση που μετράει πάρα πολλά χρόνια και χαίρομαι που συνεργάστηκα μαζί της και φέτος. Γενικά, όταν ξέρεις έναν άνθρωπο τα πράγματα είναι πολύ πιο εύκολα. Δεν υπάρχει κάποιο μυστικό για την καλή μας σχέση. Το μυστικό, πιστεύω, για όλες τις σχέσεις είναι να υπάρχει εκτίμηση, σεβασμός και βασικά αλήθεια».

Δείτε την Δέσποινα Βανδή γυμνή με σέξυ στηθόδεσμο.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.