Σάββας Καραλευθέρης: γιατί και από ποιους δολοφονήθηκε

Τι ανακοίνωσε η Γενική Αστυνομική Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας όσον αφορά τη δολοφονία του συνδικαλιστή της ΔΕΗ Σάββα Καραλευθέρη;

Η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας ανακοίνωσε την εξιχνίαση της ανθρωποκτονίας του Σάββα Καραλευθέρη που διεπράχθη σε αγροτική περιοχή της Κοζάνης, σε βάρος του 50χρονου.

Ως δράστες του εγκλήματος συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί. Πρόκειται για έναν 29χρονο άνδρα από την Αλβανία και μία 43χρονη γυναίκα από τη Ρουμανία, οι οποίοι ομολόγησαν την πράξη τους. Όπως προέκυψε από την αστυνομική προανάκριση, κίνητρο της δολοφονίας του Σάββα Καραλευθέρη ήταν η ληστεία. Η ενέργεια δεν συνδέεται με τη συνδικαλιστική δράση του θανόντος.

Ο 50χρονος , β’ αναπληρωτής γραμματέας της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ Σάββας Καραλευθέρης, βρέθηκε δολοφονημένος στο κτήμα του σε αγροτική περιοχή της Κοζάνης. Το θύμα έφερε πολλαπλές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, οι οποίες, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του ιατροδικαστή, είχαν προκληθεί από αιχμηρό αντικείμενο.

Πιο συγκεκριμένα, τα δύο παιδιά του πήγαν με ταξί στο κτήμα τους που βρίσκεται σε παράδρομο, στο 2ο χλμ. Εθν. Οδού Κοζάνης-Λάρισας, ακριβώς μετά την αντιπροσωπεία της BMW Aλτίνης, όπου και αντίκρυσαν το πτώμα του 50χρονου πατέρα τους.

Επί τόπου έσπευσε η αστυνομία και ασθενοφόρο και εντόπισαν τον άτυχο 50χρονο δολοφονημένο νεκρό Σάββα Καραλευθέρη. Οι φερόμενοι ως δράστες κρατούνται στο Τμήμα Ασφαλείας Κοζάνης και θα οδηγηθούν στον αρμόδιο εισαγγελέα Πλημμελειοδικών.

Διαβάστε ποιες οι ποινικές διώξεις για το σχέδιο δολοφονίας Κώστας Καραμανλής.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.