Eurovision 2012: στον τελικό ξανά η Παπαρίζου [φωτο]

Πως θα δούμε στον τελικό της Eurovision 2012 την Έλενα Παπαρίζου; Δείτε φωτογραφίες της Έλενας Παπαρίζου από τις πρόβες για την Eurovision 2012.

Μπορεί η Έλενα Παπαρίζου να έχει αποκλείσει προς το παρόν το ενδεχόμενο να την δούμε τρίτη φορά στη σκηνή της Eurovision, ωστόσο, θα εμφανιστεί σε εθνικό τελικό για τον διαγωνισμό.

Η Έλενα Παπαρίζου θα εμφανιστεί στον τελικό της Eurovision 2012 της Σουηδίας.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια Έλενα Παπαρίζου θα βρεθεί στη γενέτειρά της για τον τελικό του «Melodifestivalen», που θα γίνει το ερχόμενο Σάββατο, 10 Μαρτίου, στο «Globen Arena» της Στοκχόλμης.

Οι διοργανωτές επιφυλάσσουν μία έκπληξη: η Έλενα Παπαρίζου θα βγει στη σκηνή τραγουδώντας, όχι κάποια δικής της επιτυχία ή το «My Number One» που κέρδισε την Eurovision, αλλά το τραγούδι που έστειλε η Σουηδία στον περσινό διαγωνισμό.

Δηλαδή η Έλενα Παπαρίζου θα ερμηνεύσει στον τελικό της Σουηδίας Eurovision 2012 το «Popular» του Eric Saade.

Η Έλενα Παπαρίζου θα κάνει σόου με 25 χορευτές στο πλευρό της, σε μια χορογραφία που έχει επιμεληθεί η Jenny Widegre, σε αντίθεση με τον Eric Saade όπου είχε βγει σπάζοντας τζάμια με το χέρι, τραγουδώντας μέσα σε κλουβί.

«Θα είναι ένα φαντασμαγορικό σόου που δεν έχετε ξαναδεί», δήλωσε ο διευθυντής παραγωγής του «Melodifestivalen», Christer Björkman.

Δείτε δεξιά τη φωτογραφία από τις πρόβες της Έλενας Παπαρίζου για τον τελικό της Eurovision 2012 της Σουηδίας:

Διαβάστε ποια πασίγνωστη τραγουδίστρια δήλωσε ότι έπιασε πάτο και γιατί πήγαν στα δικαστήρια Παπαρίζου- Τόνυ.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.