Γολγοθάς 5χρονης: έμεινε παράλυτη και την παράτησαν

Γιατί οι γονείς παράτησαν το 5χρονο κορίτσι μετά από ένα σοβαρό τροχαίο που την άφησε παράλυτη;

Το 5χρονό κορίτσι έπειτα από ένα σοβαρό τροχαίο που το βίωσε βρισκόμενη στην αγκαλιά της μητέρας της, περνά μια κόλαση. Σήμερα ζει μέσα στο νοσοκομείο ΠΑΓΝΗ καθώς η οικογένεια της την παράτησε στο νοσοκομείο.

Ήταν Οκτώβριος του 2010 όταν το 5χρονο κορίτσι είχε ένα φοβερό τροχαίο το οποίο την άφησε παράλυτη. Το χειρότερο όμως δεν είναι αυτό. Το χειρότερο είναι ότι μετά το τροχαίο, οι γονείς παράτησαν το παιδί τους στην μοίρα του. Αρνήθηκαν να να εκπαιδευτούν ώστε να μπορέσουν να ανταποκριθούν στις αυξημένες ανάγκες φροντίδας του παιδιού τους.

Από τότε σπίτι της μικρής Ελευθερίας είναι το νοσοκομείο, οικογένεια της οι εργαζόμενοι και οι εθελόντριες του Ερυθρού Σταυρού και της Αρχιεπισκοπής που την φροντίζουν με ιδιαίτερη αγάπη.

Δυστυχώς μέχρι σήμερα οι προσπάθειες της κοινωνικής υπηρεσίας να μεταφερθεί το παιδί σε κάποιο ειδικό κέντρο της Κρήτης ή αλλού έχουν πέσει στο κενό. Το 5χρονο κορίτσι που φιλοξενείται στην ΜΕΘ παιδιών του νοσοκομείου έπρεπε δυστυχώς να μετακινηθεί την Παρασκευή, επειγόντως σε άλλο παιδιατρικό τμήμα καθώς είχε φτάσει στο νοσοκομείο επείγον περιστατικό από το Ρέθυμνο. Όμως καμία παιδιατρική κλινική δεν μπορούσε ή δεν ήθελε να φιλοξενήσει το παιδί, με αποτέλεσμα να παραμένει για ώρες στο διάδρομο της ΜΕΘ.

Τελικά μετά από παρέμβαση του διοικητή και συσκέψεις που επαναλήφθηκαν ακόμη και σήμερα το πρωί, το κοριτσάκι μεταφέρθηκε και φιλοξενείται στην παιδοχειρουργική κλινική του νοσοκομείου.

Δείτε την άνεργη που έπεσε στη θάλασσα να πνιγεί με το μωρό της.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.