Συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ-ΝΔ μετά τις εκλογές 2012

Ποιος γνωστός υπουργός αποκαλύπτει ότι υπάρχουν προχωρημένες συζητήσεις ΠΑΣΟΚ-ΝΔ για συγκυβέρνηση, μετά τις εκλογές 2012; Ποια η πορεία των συζητήσεων;

Ανεπίσημες προχωρημένες συζητήσεις ανάμεσα στα δυο μεγάλα κόμματα ΠΑΣΟΚ-ΝΔ για συνεργασία και συγκυβέρνηση μετά τις εκλογές, αποκαλύπτει ο Θεόδωρος Πάγκαλος.

Στις συζητήσεις για τη μετεκλογική συνεργασία και συγκυβέρνηση ανάμεσα σε ΠΑΣΟΚ και Νέα Δημοκρατία μετέχουν βουλευτές, συνδικαλιστές, πολιτικά στελέχη, διανοούμενοι και επιχειρηματίες αναφέρει ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης σε γνωστή εφημερίδα.

Άλλωστε, υπέρ της εθνικής συνεννόησης και της συνεργασίας των κομμάτων και μετά τις εκλογές τάσσεται ο υπουργός Άμυνας, Δημήτρης Αβραμόπουλος.

«Η συνεργασία και η συνεννόηση ανάμεσα στα κόμματα κρίνεται απαραίτητη, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα των εκλογών» τονίζει σε συνέντευξή του.

Ο κ. Πάγκαλος δεν αποκαλύπτει ποιον στηρίζει για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ και συμφωνεί με την εκλογή από τη βάση του κόμματος και με κάλπη.

Χαρακτηρίζει «ανίκανους και ανυπόληπτους» όσους διαχειρίστηκαν την κρίση μετά, όταν απομακρύνθηκαν, άρχισαν να κάνουν κριτική, ενώ αποκαλεί «αισχρή περίπτωση» τους λεγόμενους «κηπουρούς» του Γιώργου Παπανδρέου.

Για άλλη μια φορά επιτίθεται στα κόμματα της Αριστεράς για τις «βίαιες πράξεις των οπαδών τους» και δηλώνει ότι το μόνο αριστερό κόμμα που αναγνωρίζει είναι το ΠΑΣΟΚ και γι αυτό επιθυμεί συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ.

Τέλος, για τον Λουκά Παπαδήμο λέει: «Ήξερε να ορθώσει το ανάστημά του και να μιλήσει ως ίσος προς ίσον στους χώρους λήψης αποφάσεων».

Διαβάστε ποια η νέα δημοσκόπηση για εκλογές 2012 και πόσο παίρνει ο Πάνος Καμμένος.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.