Proficiency Lower IELTS: Έκπτωση 20% για Αγγλικά | Bokos.gr

Πώς να πετύχετε στις εξετάσεις Αγγλικών Proficiency-Lower-IELTS με τη μέθοδο Exclusive English Language Institute Bokos; Κερδίστε 20% έκπτωση, επιπλέον των προσφορών της σχολής, αποκλειστικά για τους αναγνώστες του Fimes.gr!

Η σωστή γνώση Αγγλικών αποτελεί σημαντικό εφόδιο για επιτυχημένη επαγγελματική σταδιοδρομία στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Το Proficiency και το IELTS προσφέρουν πολλές ευκαιρίες για εργασία και καλές μεταπτυχιακές σπουδές. Για να μάθετε να μιλάτε και να χρησιμοποιείτε σωστά τα αγγλικά, χρειάζεται διάβασμα και κυρίως συστηματική μέθοδος.

Το Exclusive English Language Institute Bokos (www.bokos.gr) ακολουθεί μια επιτυχημένη μέθοδο με προτεραιότητα την εκμάθηση της αγγλικής γλώσσας μέσα από καθημερινές δραστηριότητες στο μάθημα ή στο σπίτι, με φυσικό αποτέλεσμα και στόχο τα διπλώματα Proficiency, Lower, IELTS. Οι δραστηριότητες αυτές περιλαμβάνουν:

1. Τη συστηματική ανάγνωση αξιόπιστων βρετανικών μέσων ενημέρωσης, όπως εφημερίδες και περιοδικά.

2. Τις δημιουργικές ασκήσεις με ερωτήσεις και συζητήσεις πάνω σε διάσημα μυθιστορήματα, λογοτεχνικές νουβέλες και υλικό επικαιρότητας από το ΒΒC.

3. Την παρακολούθηση ενός κωδικοποιημένου προγράμματος για τις εξετάσεις Proficiency, Lower, IELTS, βάσει της εμπειρίας των καθηγητών, όντας οι ίδιοι εξεταστές.

4. Την εξατομικευμένη προσοχή σε κάθε μαθητή με προσωπικές συζητήσεις με τον διευθυντή της σχολής Κώστα Μπόκο, ο οποίος σπούδασε και δίδαξε στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης.

Εκτός από τα μαθήματα Proficiency, Lower, IELTS, το ινστιτούτο εκμάθησης αγγλικών Bokos, προσφέρει και προγράμματα Business English με προσωπικό training για τις εξής δραστηριότητες:
– Συγγραφή βιογραφικών και personal statements στα αγγλικά
– Συγγραφή cover letters
– Προσομοιώσεις επαγγελματικών συνεντεύξεων

Τα μαθήματα του Exclusive English Language Institute Bokos γίνονται σε χώρο υψηλής αισθητικής, που παντρεύει το κλασικό βρετανικό στυλ διακόσμησης με μοντέρνα αντικείμενα και εντυπωσιακές ταπετσαρίες, σε ένα αναπαλαιωμένο νεοκλασικό κτίριο του 19ου αιώνα. Το φροντιστήριο βρίσκεται στην οδό Ιπποκράτους 68α και μπορείτε να καλέσετε στη γραμματεία του κέντρου αγγλικής γλώσσας στο 210-3390625 για περισσότερες πληροφορίες. Δείτε φωτογραφίες:

Οι τιμές στo Exclusive English Language Institute Bokos είναι άκρως ανταγωνιστικές, με εγγύηση τα υψηλά ποσοστά επιτυχίας άνω του 90% στις εξετάσεις Proficiency, Lower, IELTS.

Το φροντιστήριο Bokos προσφέρει έκπτωση 20% σε όλα του τα προγράμματα, επιπλέον των υπάρχουσων προσφορών. Για να κερδίσετε την έκπτωση, κάντε Like στη σελίδα του ινστιτούτου στο facebook ή συμπληρώστε τη φόρμα παρακάτω και ένας ειδικός από το ινστιτούτο θα επικοινωνήσει μαζί σας:

Έκπτωση 20% επιπλέον των προσφορών στο Ινστιτούτο Bokos:

Σφάλμα: Η φόρμα επικοινωνίας δε βρέθηκε.

Αν θέλετε να προβάλετε την επιχείρηση σας μέσα από το Fimes.gr, επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της φόρμας επικοινωνίας.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις τελευταίες εκτιμήσεις για τις Βάσεις 2023 στις Πανελλήνιες 2023.