Ποιος έκανε σφοδρή επίθεση στον Καμμένο

Ποιος βουλευτής σε συνέντευξη του έκανε σφοδρή επίθεση στον Πάνο Καμμένο και είπε ότι του προκαλεί γέλια;

Σφοδρή επίθεση εξαπέλυσε ο Τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη της Νέας Δημοκρατίας, Θανάσης Νάκος, στον πρόεδρο των “Ανεξάρτητων Ελλήνων”, Πάνο Καμμένο.

Συγκεκριμένα σε ραδιοφωνική συνέντευξή του ο κ. Θανάσης Νάκος υπογράμμισε πως “δεν τον εμπιστεύομαι εγώ τον Καμμένο. Τον ξέρω από το ’90, δεν τον εμπιστεύομαι. Με συγχωρείται, αλλά ξέρω τον άνθρωπο. Το να ρίχνει φωτοβολίδες και να λέει διάφορα πράγματα, τα οποία είναι από συνομωσιολογία έως πράγματα ανεφάρμοστα, εμένα προσωπικά μου προκαλεί γέλιο, δεν είναι σοβαρός ο κ. Καμμένος…”

Και συνέχισε τις δηλώσεις του με αιχμηρό ύφος ο Θανάσης Νάκος:

«Το θέμα είναι πως ο κ. Καμμένος πρέπει να αποδείξει ότι έχει στοιχεία για όσα ισχυρίζεται και κατηγορεί. Με απλούς ισχυρισμούς δεν μπορούμε να τον πιστέψουμε», είπε ο κ. Θανάσης Νάκος.

Κατά τα λοιπά, ο βουλευτής της ΝΔ επεσήμανε ότι όποιος πολιτεύεται πρέπει να αποδείξει στον ελληνικό λαό ότι αξίζει την ψήφο, προσθέτοντας ότι «οι περισσότεροι πολιτικοί “ψαρεύουν” σε δολά νερά».

Ο κ. Θανάσης Νάκος άσκησε, επίσης, οξεία κριτική και στον πρώην πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου, επιρρίπτοντάς του ευθύνες για την σημερινή τραγική κατάσταση της χώρας ενώ τόνισε πως πίσω από τις αποφάσεις του τέως πρωθυπουργού υπήρχαν πιθανότατα και κάποια συμφέροντα.

Δείτε την επίθεση του Λοβέρδου στους Αγ. Αναργύρους.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.