Τσοχατζόπουλος: πως καλοπερνάει στoν Κορυδαλλό

Πως καλοπερνάει ο Άκης Τσοχατζόπουλος ύστερα από την σύλληψη του στις φυλακές Κορυδαλλού; Πως περνάει την μέρα του;

Στην 6η πτέρυγα μαζί με τον Άκη Τσοχατζόπουλο μεταφέρθηκαν στις φυλακές Κορυδαλλού και οι άλλοι τρεις κρατούμενοι Ζήγρας, Σαχπατζίδης, Οικονομίδης μετά το «κράξιμο» που δέχτηκαν στον 1ο προαυλισμό τους την Τετάρτη από άλλους φυλακισμένους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρώην υπουργός Άκης Τσοχατζόπουλος έχει «ελαστική» μεταχείριση στις φυλακές Κορυδαλλού και κάνει χρήση δικαιωμάτων και αντικειμένων, που άλλοι κρατούμενοι δεν κάνουν! Κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώνεται επίσημα.

Μάλιστα, στην περίπτωση του Άκη Τσοχατζόπουλου, όπως αναφέρει και δημοσίευμα εφημερίδας, τον επισκέφτηκε την Πέμπτη ο γιος τoυ στις φυλακές, παρόλο που κάτι τέτοιο δεν προβλεπόταν από τον κανονισμό.

Όσον αφορά την διατροφή του Άκη Τσοχατζόπουλου, την Τετάρτη είχε επιλογή ανάμεσα σε ζυμαρικό και όσπριο, ενώ πληροφορίες θέλουν την σύζυγο του να του πήγε φαγητό την ημέρα που τον επισκέφτηκε.

Τέλος, ο Άκης Τσοχατζόπουλος έχει ζητήσει να παίρνει τα φάρμακα που έπαιρνε πριν την προφυλάκισή του, ενώ οι δικηγόροι του μπορούν να τον βλέπουν στις φυλακές Κορυδαλλού όποτε θέλουν και εκτιμάται ότι θα τον βλέπουν συχνά.

Δείτε ποια τα νέα στοιχεία-εμπλοκή για την υπόθεση του Άκη Τσοχατζόπουλου.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε όλα τα άπλυτα των πολιτικών και τις εξελίξεις για τα μεγάλα σκάνδαλα.