#

Χλιδάτη ζωή Άκη Τσοχατζόπουλου-Βίκυς Σταμάτη

Ποια είναι η μάρτυρας “κλειδί” στην υπόθεση του Άκη Τσοχατζόπουλου; Τι ακριβώς λέει για τη χλιδάτη ζωή του πρώην υπουργού με τη συζυγό του Βίκυ Σταμάτη;

Μάρτυρας – «κλειδί» στην υπόθεση του Άκη Τσοχατζόπουλου φαίνεται να είναι η πρώην σύζυγος του Ν. Ζήγρα, η οποία μιλάει για χλιδάτη ζωή του πρώην υπουργού και της συζύγου του Bίκυς Σταμάτη, που αγγίζουν τα όρια της μεγαλομανίας.

«Το καλοκαίρι του 1999 και ενώ είχαμε μόλις λίγων εβδομάδων δεσμό ο Ν. Ζήγρας έκλεισε ταξίδι με ιδιωτικό αεροσκάφος σε θέρετρο της Σαρδηνίας. Για το ταξίδι όλα τα κανόνισε ο Νίκος και πλήρωσε για λογαριασμό του ξαδέρφου σε ταξιδιωτικό πρακτορείο από δικό του λογαριασμό», είπε στην κατάθεση της πρώην σύζυγος.

Η μάρτυρας τονίζει ακόμα στην κατάθεση της ότι ο Ν. Ζήγρας και ο ξάδερφος του είχαν πολύ καλές σχέσεις και περνούσαν την μισή μέρα μαζί, ενώ στα ταξίδια που κάνανε έμεναν πάντα σε σουίτες και είχαν στην διάθεση τους αυτοκίνητο με ξεναγό.

Η γυναίκα υποστηρίζει τώρα ότι δεν γνώριζε ποτέ από πού προέρχονται τα έσοδα του Άκη Τσοχατζόπουλου και της Βίκυς Σταμάτη και όπως λέει χαρακτηριστικά «τα μαθαίνω από την τηλεόραση».

Πάντως, το μόνο σίγουρο από τις περιγραφές της είναι ότι ο Ακης Τσοχατζόπουλος και η Bίκυ Σταμάτη πήγαιναν… από τον έναν χλιδάτο προορισμό στον άλλο. “Ο Άκης και η Βίκυ ζούσαν στη χλιδή!”

Διαβάστε ποιο το θρίλερ στην Ευελπίδων με την πρώην του Άκη Τσοχατζόπουλου, Γκούντρουμ.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι!