#

Προς διαγραφή Ευαγγελάτος-Κοσιώνη-Σρόιτερ-Βερύκιος

Για ποιο λόγο είναι σχεδόν σίγουρο ότι ο Ευαγγελάτος, η Κοσιώνη, ο Σρόιτερ, ο Βερύκιος και ο Παπαδρόσος πάνε προς διαγραφή;

Τη χθεσινή στάση εργασίας 19 Απριλίου 20120 της ΕΣΗΕΑ (από 18.00 έως 22.00) παράλληλα με την 24ωρη απεργία των τεχνικών, έσπασαν ο Alpha και ο ΣΚΑΙ και τώρα αναμένουμε τη διαγραφή μεγάλων προσώπων, του Ευαγγελάτου, της Σίας Κοσιώνη, του Σρόιτερ, του Βερύκιου και του Παπαδρόσου.

Ο Νίκος Ευαγγελάτος, θεωρείται βέβαιο ότι θα οδηγηθεί στο Πειθαρχικό με το ερώτημα της οριστικής διαγραφής και μάλλον θα διαγραφεί. Είναι πολλές άλλωστε οι ανάλογες «αμαρτίες» που έχει διαπράξει. Στο Πειθαρχικό, είναι βέβαιο ότι θα φτάσει και η Σία Κοσιώνη και άλλοι από τους συντελεστές του δελτίου.

Στον Alpha τα πράγματα είναι περισσότερο περιπεπλεγμένα. Οι πληροφορίες που φτάνουν στην ΕΣΗΕΑ, λένε ότι ο διευθυντής ειδήσεων Βασίλης Παπαδρόσος, έκανε πράξη τη βούληση του ιδιοκτήτη Δημήτρη Κοντομηνά να μεταδοθεί δελτίο ειδήσεων, ασκώντας αφόρητες πιέσεις στους δημοσιογράφους.

Eπίσης φαίνεται να είχε βοήθεια από τον παρουσιαστή του δελτίου Αντώνη Σρόιτερ και τον Δήμο Βερύκιο οι οποίοι προσφέρθηκαν να είναι οι πρώτοι οι οποίοι θα εμφανιζόταν στο γυαλί, δημιουργώντας απεργοσπαστικό ρεύμα.

Οι προαναφερόμενοι, θα διαβούν την πόρτα του Πειθαρχικού, με το ερώτημα ποινής που θα φτάνει μέχρι και στη διαγραφή.

Δείτε τη νέα συνοδό του Αντώνη Σρόιτερ.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι!