Φαίη Σκορδά: γιατί δάκρυσε από τα γέλια [video]

Γιατί κλαίει από τα γέλια η Φαίη Σκορδά με τον ηθοποιό Μάνο Παπαγιάννη; Δείτε το βίντεο με την Φαίη Σκορδά να πεθαίνει στα γέλια.

Μας έχουν συνηθίσει στο παρελθόν, η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας να φέρνουν σε δύσκολη θέση με τις ερωτήσεις και τις παρατηρήσεις τους τον Μάνο Παπαγιάννη με την κουβέντα να καταλήγει σε ασταμάτητα γέλια, η σημερινή συνάντησή τους ωστόσο, δεν είχε προηγούμενο στην ελληνική τηλεόραση!

Αρχικά, ο ηθοποιός Μάνος Παπαγιάννης αποκάλυψε ότι η σύζυγός του, Αγγελική Δαλιάνη, του είχε κάνει παράπονα για τις προηγούμενες εμφανίσεις του στην εκπομπή. “Ότι έχεις χτίσει τόσο καιρό, με τον Λιάγκα το γκρεμίζεις μέσα σε μία εκπομπή!”, του είχε πει.

Με αυτό ως δεδομένο, η κουβέντα σοβάρεψε και ο Γιώργος Λιάγκας τον ρώτησε για τις βουλευτικές εκλογές και την κατάσταση που επικρατεί στη χώρα. Ο Μάνος Παπαγιάννης απαντούσε και ξαφνικά, χωρίς κανένα λόγο, η Φαίη Σκορδά άρχισε να γελάει.

Ο ηθοποιός Μάνος Παπαγιάννης σταμάτησε και την κοιτούσε απορημένος, το ίδιο και ο Γιώργος Λιάγκας. Η Φαίη Σκορδά γελούσε ασταμάτητα και ολοένα με αυξανόμενη ένταση, σε τέτοιο σημείο που από τα μάτια της άρχισαν να τρέχουν δάκρια. Όταν κατάφερε να αρθρώσει λέξη είπε: “Δεν μπορώ να τον βλέπω, μου φαίνεται πολύ αστείος!!! Αισθάνομαι πολύ άσχημα! Συγνώμη”! Σηκώθηκε και έφυγε.

Η συνέντευξη συνεχίστηκε χωρίς την Φαίη Σκορδά σε φυσιολογικούς ρυθμούς.

Αργότερα, η Φαίη Σκορδά επέστρεψε στην καρέκλα της και λίγο πιο μετά, άρχισε πάλι να γελάει το ίδιο έντονα και χωρίς κανέναν λόγο! “Είδες την φάτσα του;”, είπε γελώντας στον Γιώργο Λιάγκα. Το μόνο που μπόρεσε να πει ο Μάνος Παπαγιάννης ήταν πως και η μπέμπα δεν γελάει πια μαζί του.

Δείτε το βίντεο από το απόσπασμα που η Φαίη Σκορδά σκάει στα γέλια με τον Μάνο Παπαγιάννη:

Διαβάστε γιατί ο Γιώργος Λιάγκας είπε στη Φαίη Σκορδά “σεβάσου που είμαι και εγώ εδώ Φαίη” και δείτε το ατύχημα της Φαίης Σκορδά on air.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.