Ποιο το δράμα του Γιώργου Παπακωνσταντίνου

Ποιο είναι το δράμα που περνά ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου; Τι δήλωσε ο ίδιος για το δράμα αλλά και για την πτώχευση;

“Δεν μετάνοιωσα που μπήκαμε στο Μνημόνιο. Εχω υποστεί τεράστιο προσωπικό και πολιτικό κόστος, δεν μπορώ να κυκλοφορήσω στον κόσμο να βγω έξω να πιω έναν καφέ με τη γυναίκα μου.” αυτό είναι το δράμα του Γιώργου Παπακωνσταντίνου.

Την ώρα που πολλόι Ελληνες δεν έχουν ένα κομμάτι ψωμί, ο Γιώργος Παπακωσταντίνου δηλώνει ότι το δράμα του είναι ότι δεν μπορεί να πάει να πιει καφέ με τη γυναίκα του.

«Το μνημόνιο ήταν αυτό που έπρεπε να γίνει για να συνεχίσει η χώρα να συνεχίσει να στέκεται όρθια στα πόδια της», δήλωσε στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ,ο υπουργός Περιβάλλοντος Γιώργος Παπακωνσταντίνου. «Προδοσία θα ήταν η χώρα να πτώχευε», ανέφερε.

Επίσης ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου δήλωσε ότι ως υπουργός Οικονομικών κλήθηκε να πάρει αποφάσεις που δεν είχε δει ούτε στους χειρότερους εφιάλτες του, τονίζοντας ότι η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, και ο ίδιος προσωπικά, έκαναν αρκετά λάθη. “Ήθελα να αναμορφώσουμε πιο γρήγορα έναν προβληματικό, διεφθαρμένο φορολογικό μηχανισμό”, είπε.Έμαθε λοιπόν “στου κασίδη το κεφάλι” που λέει και ο λαός.

Μιλώντας σε έντονα προσωπικό ύφος ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου είπε: «Έχω υποστεί τεράστιο προσωπικό και πολιτικό κόστος, δεν μπορώ να κυκλοφορήσω στον κόσμο να βγω έξω να πιω έναν καφέ με τη γυναίκα μου». Δράμα!

Τέλος υποστήριξε επίσης ότι «Από την ημέρα που έκανα τη δήλωση περί ‘Τιτανικού’ τα spreads δεν κουνήθηκαν για τις επόμενες τρεις με τέσσερις εβδομάδες».

Κληθείς να κάνει έναν απολογισμό του έργου του κ. Παπανδρέου, είπε ότι έκανε και επιμέρους λανθασμένες επιλογές, αστοχίες ή καθυστερήσεις αλλά αντιμετώπισε ένα πολύπλευρο πρόβλημα πάλεψε ταξίδεψε στην Ευρώπη και κατάφερε να στηθεί ένας μηχανισμός βοήθειας εκ του μηδενός.

Διαβάστε πού δαπάνησε 18.500 ευρώ ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.