Μega χρεοκοπία: Τέλος το Champions League

Ποιος ο κίνδυνος χρεοκοπίας για το κανάλι Mega; Γιατί εγκαταλείπει οριστικά τις μεταδόσεις του Champions League;

Συγκινησιακά φορτισμένη ήταν η Σούπερ Μπάλα Live καθώς ήταν η τελευταία εκπομπή όχι μόνο για τη φετινή σεζόν αλλά και για το Champions League που δεν θα μεταδίδεται από τη επόμενη τηλεοπτική περίοδο στο mega.

Λίγο πριν τη λήξη της εκπομπής του Mega, ο Γιώργος Θαναηλάκης εξήγησε τους λόγους για τους οποίους το MEGA δεν θα μεταφέρει την ποδοσφαιρική μαγεία στους τηλεοπτικούς μας δέκτες. Λόγους; Μάλλον ένας ήταν ο λόγος. Τα χρήματα που πλέον δεν υπάρχουν στην Μεσογείων. Συγκεκριμένα, η χρεοκοπία βρίσκεται προ των πυλών του Mega και το κανάλι για να επιβιώσει πρέπει να κόψει πολλές εκπομπές για να σταθεί όρθιο.

Λίγο αργότερα και ο Νίκος Στραβελάκης ευχαρίστησε τους πάντες για όσα έκαναν από το 1994 για τις μεταδόσεις του Champions League και προσέθεσε πως τα μοναδικά έσοδα του σταθμού ήταν από τη διαφήμιση, γι αυτό και αν συνεχίσει τις μεταδόσεις το mega θα κινδυνεύσει με χρεοκοπία.

Συγκινητικό και το βίντεο, στην εκπομπή για το Champions League του Mega, του Μένιου Σακελλαρόπουλου που μάς ταξίδεψε στον χρόνο με την Ρόζα του Δημήτρη Μητροπάνου και με έμφαση στο στίχο «Συγχώρα με που δεν καταλαβαίνω τί λένε τα κομπιούτερς και οι αριθμοί».

Διαβάστε γιατί το Mega βρίσκεται σε κίνδυνο χρεοκοπίας.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι!