Αυτοκτονία Σύνταγμα: “Μήπως τα “έφαγε” αυτός ή τα παιδιά του!”

Ποια η ντροπιαστική δήλωση του Πάνου Μπεγλίτη σχετικά με την αυτοκτονία του άτυχου 77χρονου στο Σύνταγμα;

Καλεσμένος της κ. Τσαπανίδου στο ΣΚΑΙ ο κ.Μπεγλίτης, κλήθηκε να σχολιάσει το τραγικό γεγονός της αυτοκτονίας του 79χρονου στο Σύνταγμα, ο οποίος από ότι ακούστηκε, ψέλλισε λίγο πριν αυτοκτονήσει ότι: “αυτό το κάνω για να μην αφήσω χρέη στα παιδιά μου.”

Η κ. Τσαπανίδου έθεσε την εξής ερώτηση στον κ.Μπεγλίτη: “Γιατί δεν κάνετε κάτι για αυτούς τους ανθρώπους, που λόγω οικονομικών προβλημάτων φτάνουν στην αυτοκτονία”;

Ο κ. Μπεγλίτης απάντησε: ”Σε αυτές τις περιπτώσεις ο σχολιασμός πρέπει να έιναι προσεκτικός, εγώ έχω να πω ότι αυτός ο άνθρωπος ήταν πολύ γενναίος και ευαίσθητος. Δεν μπορούμε όμως αυθαίρετα να συνδέσουμε την αυτοκτονία του με την οικονομική κατάσταση της χώρας.

Άλλωστε δεν μπορούμε να ξέρουμε αν τα “έφαγε” αυτός ή τα “έφαγαν” τα παιδιά του.”

Πραγματικά ντροπή για έναν πολιτικό και για έναν άνθρωπο που έχει εκλεγεί από τον λαό για να προασπίζει τα συμφέροντα του να κάνει αυτές τις δηλώσεις για έναν συνάνθρωπο του. Και εις ανώτερα κ.Μπεγλίτη.

Διαβάστε τι έγραψαν τα διεθνή ΜΜΕ για την αυτοκτονία στο Σύνταγμα.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.

9 Σχόλια

  1. Οι άνθρωποι αυτοί είναι τελειωμένοι πολιτικά και “ελευθερωμένοι”, εκφράζουν την άποψή τους την οποία και έκρυβαν επιμελώς και εύλογα τα προηγούμενα χρόνια. Οπως και ο Πάγκαλος που θα μας απαλλάξει από την κοινοβουλευτική παρουσία του, ύστερα από έναν πολιτικό βίο που σημαδεύτηκε με πομπώδεις εκφράσεις και καθόλου έργο. Τελικά η τελευταία γενιά πολιτικών του ΠΑΣΟΚ, αποδείχτηκε επιεικώς ανεπαρκής ενώ οι προηγούμενες επαρκώς ανέντιμες. Εξαιρούνται πολύ λίγοι, ίσως μετρημένοι στα δάχτυλα του ενός χεριού, στην 40 χρονη σχεδόν ύπαρξη του κινήματος, εκ των οποίων ο ένας πρόλαβε και ανήλθε στους ουρανούς για να μη ζήσει αυτόν τον εξευτελισμό. Γιαυτό στις εκλογές,αν τελικά γίνουν όσοι ψήφιζαν τον εν λόγω πολιτικό σχηματισμό ας στραφούν σε αριστερές λύσεις κάνοντας επι τέλους την υπέρβασή τους.

  2. Το λαμόγιο, ο κολλητός του γαπ, δεν συνδέει την αυτοκτονία με την οικονομική κατάσταση της χώρας, και δεν ντρέπεται να χρησιμοποιεί την έκφραση του παγκαλου για το ποιοί τα φάγανε στην περίπτωση του ανθρώπου που αφού δούλεψε μιά ζωή και πλήρωσε τα πάντα για να έχει αξιοπρεπή γεράματα, εδωσε τέλος στη ζωή του, απογοητευμένος από τα λαμόγια σαν τον μπεγλίτη και τους λοιπούς, που πραγματικά μας έφτασαν στην πτώχευση.
    Ντροπή σου που τολμάς ακόμα να μιλάς, να ανοίγεις προεκλογικά γραφεία, να δέχεσαι κομματόσκυλα για κάθε είδους ρουσφέτια…
    Τέλος. Το λάθος που εκαναν οι κορίνθιοι να σε στείλουν στη βουλή δεν το ξανακάνουν, τους ντρόπιασες με τις δηλώσεις σου και όχι μόνο τις χθεσινές…

  3. άιντε όταν σας έκανε τα ρουσφέτια καλός ήταν, έφερε όλα τα στρατόπεδα που έκλεισαν από την Πελοπόννησο στην Κόρινθο να χετε κόσμο στις καφετέριες και τα παιδάκια σας όλα υπηρέτησαν στα όρια του νομού σας και μου πεις ότι εσύ δε συμφωνείς εσύ προσωπικά, γτ οκ δεκτό αλλά όλοι οι υπόλοιποι κορίνθιοι μια χαρά φάγανε από τον αρχιβολευτή

  4. Την ταμπέλα από το βουλευτικό σου γραφείο στο Κιάτο την κατέβασαν οι πολίτες και όχι οι πολιτικοί σου εχθροί κλοουν Μπεγλίτη. Όλοι περιμένουμε την εμφάνισή σου το Πάσχα ή την προεκλογική σου περιοδεία και τότε δεν θα ξέρεις αν τις έφαγες από εμάς ή από τα παιδιά μας.
    Παραιτήσου αν έχεις λίγο φιλότιμο.

  5. εσυ ποσα εφαγες ρε καραγκιοζη μπεγλιτη για να σε κατανομασω αλλιως;εχεις το θρασος και μιλας ετσι για εναν συναθρωπο μας που τοσα χρονια σας πληρωνε!καραγκιοζη ε καραγκιοζη!αλλα ερχονται εκλογες θα παρεις τον μπουλο!επαγγελματιες πολιτικοι που δεν ξερετε τι θα πει μεροκαματο!

  6. Αυτος ο τσομπανης που μας ειπε οτι ο βουλευτης θελει αυτοκινητο δωρεαν και βενζινες για να παει στο χωριο του!!! ελπιζω τωρα που θα ξαναπαει να τον κρεμασουνε στην πλατεια του χωριου!!! τσογλανης αυτο ειναι το ονομα του !!

  7. δεν φταιει αυτο το αναλγητο γουρουνι που κανει τετοιες δηλωσεις.Το φταιξιμο ειναι της Ποπης Τσαπανιδου και του κωλοκαναλου που δουλευει που καλουν συνεχεια τους ιδιους προδοτες για να πουνε τι?ενα σωρο βλακειες οι ανθρωποι που κατεστρεψαν τη χωρα. Ελεος καλεστε και καποιον αξιολογο ανθρωπο στα καναλια, αλλα τι λεω τα καναλια ελεγχονται πληρως απο το πολιτικο συστημα της χωρας.

Comments are closed.

Οι προσφορές συνεχίζονται. Δείτε 12+1 online καταστήματα με μεγάλες προσφορές:

  1. Public
  2. Κωτσόβολος
  3. E-shop
  4. ΑΒ Βασιλόπουλος
  5. e-Fresh.gr
  6. Μουστάκας
  7. DPAM
  8. Prince Oliver
  9. Funky Buddha
  10. Cosmos Sport
  11. Celestino
  12. Allazorevma.gr
  13. Aegean airlines