#

Ναταλία Γερμανού: ερωτευμένη ξανά-νέα σχέση

Τι δήλωσε η Ναταλία Γερμανού για την προσωπική της ζωή; Τι αποκαλύπτει για τον νέο έρωτα που φαίνεται να υπάρχει στη ζωή της;

Σε συνέντευξή της, η Ναταλία Γερμανού μιλά για την προσωπική της ζωή, παραδεχόμενη εμμέσως πως είναι, μετά από πολύ καιρό, και πάλι ερωτευμένη: «Είναι η πρώτη φορά που τα πράγματα είναι σοβαρά.

Τώρα πια είμαι αποφασισμένη να προστατεύσω αυτό που μπορεί να υπάρχει στη ζωή μου, γιατί αξίζει πραγματικά. Αν συμβαίνει κάτι πάντως, είναι ένα από τα πιο μαγευτικά πράγματα που μου έχει συμβεί» λέει, η Ναταλία Γερμανού.

Ενώ λίγο αργότερα, η Ναταλία Γερμανού προσθέτει πως «μερικά πράγματα στη ζωή συμβαίνουν για πρώτη φορά, πάνω που έχεις σχεδόν παραιτηθεί».

Στην ίδια συνέντευξη, η Ναταλία Γερμανού κάνει μια αναδρομή στο παρελθόν της, αποκαλύπτοντας για την προσωπική της ζωή: «Ερωτεύτηκα τρεις φορές, αγάπησα μόνο μια, ενθουσιάστηκα πάρα πολλές και απογοητεύτηκα άλλες τόσες».

Τέλος, η Ναταλία Γερμανού δεν διστάζει να δηλώσει πως, σε προσωπικό επίπεδο, το 2011 ήταν μια εξαιρετικά δύσκολη χρονιά: «Αυτό το ’11 με ισοπέδωσε. Ήταν σαν να πέρασαν τρεις Κρόνοι από πάνω μου. Αλλά στο τέλος μού έκανε καλό» λέει, ευχόμενη για το 2012 «να έχω την υγεία μου, να δουλεύω και μακάρι να κρατάει ακόμα αυτό που αισθάνομαι τώρα. Να μη χαθεί αυτή η μαγεία».

Διαβάστε γιατί έκραξαν τη Ναταλία Γερμανού στο σούπερ μάρκετ και ποιο το πρόβλημα υγείας της Ναταλίας Γερμανού.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι!