Βίκυ Σταμάτη: η Κούλα από το χωριό πριν γίνει διάσημη [video]

Δείτε το βίντεο για τη Βίκυ Σταμάτη στο χωριό πριν γίνει διάσημη. Ποια η σχέση της Βίκυς Σταμάτη με την Λούλα Παππά που υπηρετεί το παραδοσιακό τραγούδι;

H Koύλα και η Λούλα… ήταν ξαδέρφες και κατάγονται από το Ζέλι της Φθιώτιδας. Δύο ονόματα που ίσως δεν θα λένε πολλά αν δεν δείτε την συνέχεια. Ποια είναι η σχέση της Βίκυς Σταμάτη με την Λούλα Παππά, η οποία υπηρετεί με μεγάλη επιτυχία το παραδοσιακό τραγούδι σε κάθε πανηγύρι ανά την Ελληνική περιφέρεια; Σύμφωνα με όσα μας είπαν, τις δύο γυναίκες συνδέει σχεδόν ο ίδιος δεσμός αίματος αφού τυγχάνει να είναι κόρες δύο αδελφών, του Δημήτρη και του Γιώργου Σταμάτη.

Λέγεται, μάλιστα, πως συχνά οι δύο γυναίκες, στα χρόνια της αθωότητας, συναντιόντουσαν στις πλαγιές των βουνών του χωριού Ζέλι και παρέα με φίλους έστηναν τα δικά τους πάρτι με την Λούλα να αναλαμβάνει να διασκεδάσει την υπόλοιπη παρέα. Με το πέρασμα των χρόνων η ζωή των δύο γυναικών άλλαξε και περισσότερο της Βίκυς Σταμάτη, η οποία από τις βουνοπλαγιές του Ζέλι βρέθηκε στις όπερες του Παρισιού ενώ η Λούλα κέρδισε το χειροκρότημα του κόσμου σε κάθε ελληνικό χωριό! Η Λούλα Παππά γεννήθηκε στην Ελάτεια Λοκρίδος.

Ο πατέρας της ήταν μουσικός και ως εκ τούτου από μικρή είχε το μικρόβιο του τραγουδιού. Ξεκίνησε να τραγουδά απο 13 χρονών με τον πατέρα της και τους θείους της στα διάφορα πανηγύρια και γάμους της περιοχής.

Την Βίκυ Σταμάτη την φώναζαν Κούλα …που είχε και τάμα σε μοναστήρι, αλλά φέτος δεν το εκπλήρωσε λόγω της γνωστής περιπέτειας του Ακη που οδήγησε και την ίδια στο Κορυδαλλό.

Δείτε το βίντεο για τη Βίκυ Σταμάτη στο χωριό πριν γίνει διάσημη:

Δείτε τι δήλωσε η Βίκυ Σταμάτη στον ανακριτή για τον Τσοχατζόπουλο.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε όλα τα άπλυτα των πολιτικών και τις εξελίξεις για τα μεγάλα σκάνδαλα.

15 Σχόλια

  1. α ρε και εμεις τα θηματα βαραμε παλαμακια ,ενω αυτη σε κανα χρωνο θα βγει απο το ψυχιατριο και θα λεει στην υγεια των κοροηδων

  2. ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΜΕ Η ΚΟΥΛΑ ΤΑ 12 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΕΦΕΤΕΙΟ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ 8 ΧΡΟΝΙΑ.ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΟΥΝ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΗ ΜΕ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΑ 12 ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ 7ΧΡΟΝΙΑ.ΘΑ ΕΚΤΙΣΕΙ ΤΑ 2/3 ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΚΑΛΗΣ ΔΙΑΓΩΓΗΣ ΘΑ ΑΡΧΙΣΗ ΝΑ ΠΕΡΝΗ ΑΔΕΙΕΣ.ΤΩΡΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΡΟΙΔΟ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ Η ΒΛΑΧΑΡΑ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΣΑΣ.ΑΣΕ ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΣ ΜΕΙΝΟΥΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΧΡΗΜΑΤΑ.ΕΙΣ ΥΓΕΙΑΝ ΤΟΥ ΜΑΛΑΚΑ.

  3. Κούλα ή Βίκυ από το Ζέλι , δεν πέρασε από το μυαλουδάκι σου η σοφή παροιμία του λαού μας : “Γλυκοφάε ..πικροχέσ.” και έτσι την “πάτησες” . Την ώρα που ο ΄Ελληνες λοιμοκτονούσαν , γιατί ο ΄Ακης σου και οι όμοιοί του τον καταλήστεψαν , εσύ σπαταλούσες αβέρτα – κουβέρτα τα κλεμμένα . Τί τάθελες τα μεγαλεία κοπέλα μου ! Δεν ήξερες .. δεν ρώταγες ;

  4. ΟΤΑΝ ΑΠΟΚΤΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΘΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΜΗ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΣΤΕΡΗΘΟΥΝ Τ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΟΥ ΤΩΡΑ ΥΠΕΡΟΧΗ ΚΥΡΙΑ ΤΙ ;;

  5. eleoooooooooooooooooooos
    xaxaxaxaxaxaxaxaaxaxaxaxaxaxa
    🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 ) 🙂 🙂

  6. ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΠΑΝΩ Κους ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ. ΝΑΙ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΒΛΑΧΑΡΑ ΚΑΙ ΑΧΟΡΤΑΓΗ. ΚΑΠΟΤΕ Ο ΤΣΩΡΤΣΙΛ ΕΙΠΕ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΟΥ. ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΤΩΧΙΑ ΤΗΣ ΕΒΑΛΕ ΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΣ ΤΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ. ΓΙΑΥΤΟ Η ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΠΑΙΖΕΙ ΡΟΛΟ ΚΥΡΙΟΙ. ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟΤΕΡΟ ΣΚΟΠΟ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΙ ΧΩΡΙΑΤΕΣ ΟΙ ΑΞΕΣΤΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΣΤΕΡΗΜΕΝΟΙ. ΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΧΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΝΟΥ ΑΥΤΑ.ΔΕΝ ΤΑ ΕΠΙΔΕΙΚΝΥΟΘΝ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ. ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΣΟ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΚΑΛΥΠΤΕ ΠΙΑ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΣ ΠΑΣΟΚ. ΝΑΙ ΟΛΟΙ ΠΕΡΝΟΥΝ ΕΝΑ ΔΩΡΑΚΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ ΟΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΝΑΝ. ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΕΧΟΥΝ Α ΤΟ ΛΕΝΕ ΠΙΑ. ΛΟΙΠΟΝ ΑΣ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΥΝΕ ΠΙΑ. ΚΑΙ ΕΠΕΙΣΗΣ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΜΗΤΕΡΕΣ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΣΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΙΔΑΚΙΑ??? ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΤΩΣΗ ΑΥΤΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΑΔΙΚΩΣ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΛΜΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΕ. ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΘΑ ΤΗΝ ΛΥΠΗΘΕΙ Ο Κος. ΑΝΑΚΡΙΤΗΣ??? ΝΡΟΠΗ ΠΙΑ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΕΝΑ ΣΤΡΟΣ ΚΑΝ ΠΗΓΕ ΜΕ ΜΙΑ ΚΑΜΑΡΙΕΡΑ ( καια αυτο του το ειχαν και στημενο) του Ακη τιποτε δεν ηταν στημενο,αυτος τα εκανα ολα εν γνωση του, ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΤΡΟΣ ΚΑΝ ΤΟΝ ΠΗΓΑΝ ΑΛΥΣΩΔΕΜΕΝΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΕΣΗΡΑΝ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ , ΕΤΣΙ ΤΙΜΩΡΟΥΝ ΣΕ ΑΛΛΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΑ ΚΡΑΤΗ ΚΑΙ ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΓΙΝΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΚΡΑΤΗΚΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ. ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΒΛΑΧΑΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΧΟΡΤΑΣΙΑΣ.

  7. Ας αναλογιστουν ολοι οσοι ανοιγουν το στομα τους και πετανε ολες αυτες τις κακιες ενα μονο πραγμα. Ας σκεφτουν ποσοδινουν εξηγησεις στις γυναικες τους για το που και πως και ποσες γυναικες γνωριζουν για τις δραστηριοτητες των συζυγων τους. Ντροπη απλα.

    Τωρα για το βλαχαρα, αναρωτιεμαι ποιος ειναι πιο βλαχαρι απο ποιον. Το να γιουχαιζεις και να βριζεις καποιον για την καταγωγη του ειναι συμπεριφορα “πρωτευουσιανου”? Σα δεν ντρεπομαστε λιγο εγω..

  8. φυσικα και κατακρινω την διασπαθιση δημοσιου χρηματος αλλα αυτο που δεν καταλαβαινω εδω στο αρθρο που ειναι τιγκα στις βουκολικες αφηγησεις ειναι οτι το αμαρτημα της ειναι η “επαρχιακη της καταγωγη” Δηλαδη εαν ηταν κολωνακιωτισα τι μουσικη θα επαιζε το βιντεο? η δεν θα επαιζε καθολου μουσικη?
    Μια κοπελλα απο χωριο που αποκτησε ( παρανομα ) τοσο πλουτο τι επρεπε δηλαδη να συνεχισει να φοραει? τη στολη της καραγκουνας? ποιο ειναι το κακουργημα λοιπον ? οτι τα εκλεψε η οτι τα ξοδευε?
    Να μην τα ξοδευε? Τοτε γιατι τα εκλεψε?
    Ολοι η σχεδον ολοι απο καποιο χωριο ειμαστε και κατεβαινουμε μια φορα το χρονο στο πανηγυρι και στις πλαγιες του ταυγετου και του πηλιου και του ζελι
    Να μην πω αλλα και κουρασω

  9. Κούλα μου πως κατάντησες εσύ σ’ αυτό το χάλι
    που μου αγόραζες VUITON και τώρα απ’ το παζάρι…
    Μου ‘ρθες νύχτα απο το Ζέλι κι είχες στήθος σαν μπιζέλι,
    κι έμαθες και τον Φουστάνο και στα σήκωσε πιο πάνω.
    Αχ βρε Κούλα,αχ βρε Κούλα φυλακή τώρα θα πας
    δεν καθόσουν στο χωριό σου κατσικούλες να βοσκάς;;;;

    Με πολλή μεγάλη κατανόηση!!!Λευτεριά στην Βίκυ Σταμάτη,δεν ήξερε ήταν μια αθώα χωριατοπούλα…..

Comments are closed.

Οι προσφορές συνεχίζονται. Δείτε 12+1 online καταστήματα με μεγάλες προσφορές:

  1. Public
  2. Κωτσόβολος
  3. E-shop
  4. ΑΒ Βασιλόπουλος
  5. e-Fresh.gr
  6. Μουστάκας
  7. DPAM
  8. Prince Oliver
  9. Funky Buddha
  10. Cosmos Sport
  11. Celestino
  12. Allazorevma.gr
  13. Aegean airlines