Δίαιτα χωρίς να πεινάς: χάστε 4 κιλά σε 2 εβδομάδες

Πως μπορείτε να χάσετε εύκολα 4 κιλά μέχρι το καλοκαίρι σε δύο εβδομάδες χωρίς να πεινάσετε; Πως θα διατηρήσετε το βάρος σας μετά τη δίαιτα;

Οι υψηλές θερμοκρασίες, η ηλιοθεραπεία και οι πολλές ώρες στην παραλία θα πρέπει να συνοδεύονται από τη σωστή δίαιτα.

Υπάρχει ένα πρόγραμμα διατροφής που θα σε κάνει “ανθεκτική” στη ζέστη, θα σε βοηθήσει να αποφύγεις τις παρασπονδίες και να χάσεις κιλά.

Το στοίχημά σου με αυτήν τη δίαιτα είναι να μην αισθάνεσαι πως στερείσαι και να μπορείς να την ακολουθήσεις για όσο διάστημα εσύ επιθυμείς!

Ο διαιτολόγος, διατροφολόγος Νικόλαος Κριαράς ετοίμασε ένα πρότυπο μενού που υπόσχεται να μην σε αφήσει πεινασμένη ούτε λεπτό. Ακολούθησέ το σωστά και θα καταφέρεις να χάσεις 1-2 κιλά την εβδομάδα, έχοντας όλη την ενυδάτωση που χρειάζεται ο οργανισμός σου για να λάμπει τόσο εξωτερικά όσο και εσωτεικά.

Κάνε κλικ στη φωτογραφία δεξιά να δεις αναλυτικά τι περιλαμβάνει το μενού της δίαιτας.

Μετά όμως από μία δίαιτα θα πρέπει να προσέχουμε έτσι ώστε να διατηρήσουμε τα χαμένα κιλά. Βέβαια, η διατήρηση του σωματικού βάρους μπορεί να είναι πιο δύσκολη από την αρχική απώλεια κιλών.

Ακολουθούν προτάσεις που θα σας βοηθήσουν να διατηρηθείτε στο νέο σας βάρος μετά τη δίαιτα:

1. Να ζυγίζεστε κάθε εβδομάδα.
2. Να κινείστε όσο περισσότερο είναι δυνατό, να περπατάτε συχνά, να παρακολουθείτε λιγότερη ώρα τηλεόραση και να κινείστε ακόμα και όταν κάθεστε.
3. Να έχετε στην κουζίνα αρκετές θρεπτικές τροφές.
4. Βάλτε την τσάντα του γυμναστηρίου κοντά στην πόρτα και έχετε τον εξοπλισμό άσκησης στο σπίτι σε μέρος που να μπορείτε να τον βλέπετε συχνά.
5. Κάντε την άσκηση μέρος της κοινωνικής σας ζωής.
6. Να μετράτε τη μέση σας μια φορά τον μήνα και να κάνετε αλλαγές στις συνήθειες διατροφής και άσκησης, αν αρχίζει να μεγαλώνει η περίμετρος μέσης.

Διαβάστε τη δίαιτα της Πέγκυ Ζήνα και τη δίαιτα express για το καλοκαίρι.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε πώς να διαγνώσετε και να προλάβετε τον καρκίνο.