Εκλογές 2012 Δημοσκόπηση Pulse: αποθεώνει τον Σύριζα

Ποια είναι τα ποσοστά της Δημοσκόπησης Pulse για τις εκλογές 2012; Με τι ποσοστό πρώτο κόμμα ο Σύριζα;

Μια νέα δημοσκόπηση για τις εκλογές 2012 της εταιρείας Pulse, στην οποία ο ΣΥΡΙΖΑ εμφανίζεται ενισχυμένος στην πρώτη θέση των προτιμήσεων του εκλογικού σώματος με ταυτόχρονη άνοδο της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ παρουσιάζει αύριο το «Ποντίκι».

Η δημοσκόπηση ειναι της εταιρείας Pulse και στην πρόθεση ψήφου ο ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει 24,5% και ακολουθούν η ΝΔ με 21,5%, το ΠΑΣΟΚ με 15,5%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με 8%, και το ΚΚΕ, η Χρυσή Αυγή και η ΔΗΜ.ΑΡ. Που συγκεντρώνουν από 6%.

Κάτω από το όριο του 3% βρίσκονται οι Οικολόγοι-Πράσινοι, ΛΑΟΣ, Δημοκρατική Συμμαχία και η Δράση του κ. Μάνου που συγκεντρώνουν από 2%.

Τα ποσοστά αυτά της δημοσκόπησης Pulse για τις εκλογές 2012 είναι με αναγωγή των αναποφάσιστων ενώ χωρίς αυτήν τα κόμματα συγκεντρώνουν:

ΣΥΡΙΖΑ: 22%
ΝΔ: 19,5%
ΠΑΣΟΚ: 14%
Ανεξάρτητοι Έλληνες: 7,5%
ΚΚΕ: 5,5%
Χρυσή Αυγή: 5,5%
ΔΗΜΑΡ: 5,5%
Οικολόγοι-Πράσινοι: 1,5%
ΛΑΟΣ: 1,5%
ΔΗ.ΣΥ: 1,5%
ΔΡΑΣΗ: 1,5%
Δημιουργία Ξανά: 1,5%

Διαβάστε ποια είναι τα ποσοστά των κομμάτων στις εκλογές 2012 στη νέα δημοσκόπηση του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.

31 Σχόλια

  1. theorw to suriza entelws anaxiopisto.Kathe mera ekferei kai mia alli apopsi. O suriza eixe ekplagei apo ta apotelesmata twn eklogwn,, einai entelws aproetoimastos na kubernisei ti xwra,den exei sobaro kubernitiko sxedio kai adunatei na stathei sto upsos twn peristasewn.Xerei oti gia na kubernhsei prepei na sunergastei kai gi auto epizita ti sunergasti me to KKE pou den sunergazetai, gia na rixei tin euthini mi sximatismou kubernisis sto KKE.I patrida xreiazetai kubernisi den mporei na einai to peiramatozoo kapoiwn anorimwm ideologiwn,xwris antikrisma.

  2. η ελληνες προ των ευθυνων τους…
    εαν επιλεξουν και παλι τους προδοτες και τους δοσηλογους τοτε δε θα φταιει μονο ο σαμαρας και ο βενιζελος για την ολοκληρωση της απολυτης υποταγηες… θα φταιει και ο ελληνας που τους ψηφισε.

    μονο με 1ο κομμα τον συριζα υπαρχει ελπιδα για αυτη τη χωρα κι αυτο το λαο.
    αλλιως μας βλεπω κρεμασμενους σε κανενα δεντρο οπως τον γειτονα μου που αυτοκτονησε προχθες στο αλσακι στη νικαια.

    μαυρο στους προδοτες.

    ψηφο στην ελπιδα – ψηφο στο συριζα.

  3. ΟΛΟΙ ΣΥΡΙΖΑ ΟΧΙ ΣΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΙΔΑΜΕ ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ

  4. ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΟΤΙ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ
    ΠΑΣΟΚ ΤΣΟΥΚΑΤΟΣ-ΜΑΝΤΕΛΗΣ…..ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΚΡΥΦΟΚΛΕΦΤΕΣ
    Ν.Δ ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ ΜΑΝΤΟΥΒΑΛΟΣ.ΜΕΙΜΑΡΑΚΗΣ.ΑΥΤΗ Η ΛΟΥΓΚΡΑ ΣΠΗΛΙΟΤΟΠΟΥΛΟΣ
    <ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΘΥΜΗΘΗΚΑ 7 ΔΕΡΜΑΤΙΝΟΙ ΚΑΝΑΠΕΔΕΣ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΕΠΙ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑΣ ΤΟΥ. SEF ΚΑΙ ΚΩΜΜΩΤΗ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΑ ΑΙΛΑΙΝΕΡ ΟΜΟΙΑ ΜΕ ΤΟΥ ΚΟΥΛΟΥΡΗ

  5. ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΜΟΝΟ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ.Η ΝΔ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΧΟΥΝ ΔΟΚΙΜΑΣΤΕΙ,ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ,ΜΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΚΛΕΨΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ,ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΙΜΩΡΟΥΝΤΑΙ.ΠΡΕΠΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ,ΜΕ ΑΡΙΣΤΕΡΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ.ΠΙΣΤΕΥΩ ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ ΤΟ ΔΙΛΛΗΜΑ ΕΥΡΩ Η ΔΡΑΧΜΗ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΑΠΟ ΚΥΚΛΩΜΑΤΑ ΤΗΣ Ν.ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.

  6. Ο Χ Ι ψήφο στο Σαμαρά που υπέγραψε με χέρια και με πόδια μαζί με τον Βενιζέλο το δεύτερο μνημόνιο.Λέμε Ο Χ Ι στην υποτέλεια και την υποδούλωση στη Μέρκελ και τους τοκογλύφους συντρόφους της που προσπαθούν να επιβληθούνε στην Ελλάδα με τους δικούς τους όρους.Ακύρωση του μνημονίου και νέα βάση στις διαπραγματεύσεις για το χρέος με αναπτυξιακούς όρους και προστασία των μικρομεσαίων κοινωνικών στρωμάτων.Ας ψηφίσουμε λοιπόν δαγκωτό ΣΥΡΙΖΑ μπας και ξεβρωμίσει ο τόπος απ’τα λαμόγια.Μην “τσιμπάτε” σ’αυτά που λέει ο Σαμαράς για επικίνδυνη πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ,επικίνδυνος είναι αυτός και ο Βενιζέλος που συναίνεσαν με τις υπογραφές τους στην καταστρεπτική για τους Έλληνες πολιτική του μνημονίου με τα εισοδήματα όσων δουλεύουν ακόμα και τις συντάξεις να συρρικνώνονται όλο και περισσότερο και την αγορά να ασφυκτιά αργοπεθαίνοντας.Γι’αυτό λοιπόν ψήφο στον ΤΣΙΠΡΑ για να δούμε καλύτερες μέρες!!

  7. ποιο ολοκληρομενεσ θεσεισ εχει ο πανος και για μεταναστευτικο και για αοζ και για μνημονιο ο συριζα δεν μου πολυπαει λογο μεταναστευτικου και γενικα η αριστερη δεν οριοθετουν συνορα οποσ και δεν μασ λενε τη θα κανουν με το ονομα των σκοπιων δεν λυνονται ολλα μονο με το μνημονιο

  8. otan pethenete stous dromous apo tin pina na pate ston tsipra na sas taisi exoune bgalei mpolika ekatomiria stin elbetia apo tis doulies pou epairne o pateras tou aristerou epi xountas opote gi autous h draxmi tha einai o paradisos tous

  9. EGO KATEBENO APO GERMANIA GIA NA PSIFISO SYRIZA MPAS KE ALAKSI KATI NA FIGO APO EDO NA ERTXO STIN PATRIDAMOU STO SPITAKIMOU

    DEN LEO STOUS IPOLIPOUS NA PSIFISOUN SYRIZA OXI ALA NA TIMORISOUN TOUS 2 PROIN MEGALOUS GIA TIN KATASTROFI POU KANANE STIN ELLADA

    OPOU TXELETE ALA OXI STO (PASOK) KE STIN (ND)

  10. Συμφωνω με τους συριζαιους,ποτε θα το καταλαβουν οτι πρεπει να τιμωρησουμε οσοι ειναι προδοτες αν προδωσει και αυτος την ιδια μοιρα θα εχει να μαθουν για να προσεχουν οχι να ταζουν θεσουλες η συνταξουλες για ψηφαλακια

  11. Παιδιά μην ακούτε τις πληρωμένες σειρήνες που έχουν λυσσάξει εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ.Είναι γιατί τον φοβούνται.Για τα δύο κόματα του μνημονίου δεν ξέρω τι να πώ.Απλά τόσο ανίκανοι ή απλά προδότες;πιο κοντά μου φαίνεται το δεύτερο.xrysa, δύο πράγματα να διαβάσεις για τη Χρυσή Αυγή (μέσα από τα έντυπά της τα ίδια) θα καταλάβεις ότι ο Ναζισμός είναι η ιδεολογία της-ξεκάθαρα πράγματα.

  12. ellines prosekste ti tha psifisete.kindinevei i xora mas,ta paidia mas,i aksioprepeia mas,i ethniki mas iperifaneia kai o politismos mas. doste tin efkairia tis elpidas sta paidia mas oxi ston dikomatismo tis diethnous tokoglifias.

  13. ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΝΩ ΤΩΝ 50 ΑΣ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ.ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΩΝ 2 ΠΡΩΗΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΚΟΜΑΤΩΝ, ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΗ ΓΕΝΙΑ ΜΑΣ, ΕΣΥΡΑΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΤΟΝ ΓΚΡΕΜΟ. ΑΣ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΛΟΓΙΚΑ, ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΜΟΝΟ ΟΙ ΝΕΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΦΕΡΟΥΝ, ΜΕ ΝΕΕΣ ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΤΟΛΜΗ. ΕΥΤΥΧΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ.

  14. Η ΓΕΝΙΑ ΤΩΝ ΠΕΝΗΝΤΑ ΠΟΥ ΑΝΗΚΩ ΕΓΩ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟΣΑ ΛΑΘΗ ΠΟΥ ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΤΟΛΜΗΡΑ,ΜΕ ΑΝΟΙΧΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΥΡΙΖΑ.ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΧΩΡΟ ΣΕ ΝΕΕΣ ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΝΕΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ.

  15. Επιτελους ηρθε η ωρα να ξυπνησουμε!!!Να καταλαβουμε ολοι πως το προβλημα ειναι κυριως δικο τους και οχι δικο μας!!!Ας προσεξουμε καλα πως εχουν πανικοβληθει ολοι τους τις τελευταιες μερες και θα βγαλουμε τα συμπερασματα μας.Η καταστροφολογια τους δεν εχει αντικρυσμα σε μια οικονομια κατεστραμενη.Αυτο που με ανησυχει και με προβληματιζει πραγματικα ειναι η εμμονη των δυο κομματων του μνημονιου!Δεν μπορω να δεχτω πως υπαρχουν απχηγοι κομματων προδοτες….

  16. ΤΟ ΚΟΜΑ ΠΟΥ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΤΟ ΓΝΗΣΙΟ ΔΙΚΑΙΟ ΕΛΛΗΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΣΥΡΙΖΑ …ΑΛΕΞΗΣ!

  17. ΞΥΠΝΗΣΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΟΙ ΠΙΟ ΠΟΛΟΙ ΝΕΟΙ ΠΕΙΝΑΝΕ ΚΑΘΙΚΙΑ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΜΑΣΤΙΓΑΣ ΠΑΣΟΚ ΝΔ ΚΑΙΔΝΤ ΨΗΦΟ ΣΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΟΛΟΙΟΙΟΙΟΙ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ Η ΓΕΝΙΑ ΤΩΝ 45ΡΗΔΩΝ ΚΑΙ ΑΝΩ ΠΟΥ ΚΥΤΑΕΙ ΤΗ ΜΟΥΡΗ ΤΟΥ ΜΟΝΟ….

  18. ok, αγαπητό site..
    ε ρε Χρυσή Αυγή που σας χρειάζεται!
    το ίδιο λαμόγια με αυτούς είστε!
    ντροπή σας που δεν ανεβάσατε το σχόλιο μου!
    κατα τ’ άλλα έχουμε δημοκρατία?!?!
    ο κόσμος γνωρίζει…

  19. ΞΥΠΝΗΣΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΟΙ ΠΙΟ ΠΟΛΟΙ ΝΕΟΙ ΠΕΙΝΑΝΕ ΚΑΘΙΚΙΑ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΜΑΣΤΙΓΑΣ ΠΑΣΟΚ ΝΔ ΚΑΙΔΝΤ ΨΗΦΟ ΣΤΟΣΥΡΙΖΑ ΟΛΟΙΟΙΟΙΟΙ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΝΑΞΥΠΝΗΣΕΙ ΗΓΕΝΙΑ ΤΩΝ 45ΡΗΔΩΝ ΚΑΙ ΑΝΩ ΠΟΥ ΚΥΤΑΕΙ ΤΗ ΜΟΥΡΗ ΤΟΥ ΜΟΝΟ….

  20. γιατί στην ερώτηση για το ποιος θα πρεπει να είναι ο επόμενος πρωθυπουργός δεν έχετε συμπεριλάβει τον κο. Μιχαλολιάκο???
    τυχαίο??
    φοβάστε, όλοι! φτάνει τόσα χρόνια με τα λαμόγια, τα φάγανε όλα. ΤΕΛΟΣ.
    Χρυσή Αυγή να ξεβρωμίσει ο τόπος!
    (και αφήστε τις βλακείες περι ναζισμού) όλα τα λένε για να τους ρίξουν. Τους φοβούνται ΜΟΝΟ οσοι έχουν τη φωλιά τους λερωμένη και όχι εμείς!
    ΠΑΙΔΙΑ, ψηφίστε με σύνεση! Να γίνει η Ελλάδα μας όπως παλιά.. Να κοιμόμαστε με τις πόρτες και τα παράθυρα ανοιχτά όπως οι γονείς μας!
    Αυτά και τέλος.

  21. οοοΛΟΙ…..ΤΩΡΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΤΣΙΠΡΑ ΝΑ ΓΛΙΤΩΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΧΑΡΑΚΤΙΡΙΣΤΟΥΣ ΠΡΑΣΙΝΟΜΠΛΕ ΜΠΕΛΑΔΕΣ. ΠΡΕΠΕΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΓΛΙΤΟΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΑΠΟ ΔΑΥΤΟΥΣ. ΝΕΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΑΝΟΙΧΤΑ ΜΥΑΛΑ. ΣΠΩΧΤΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΟΥΜΕ

  22. ΦΟΒΑΣΤΕ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ;τις κουκουλες θα τις βγαλει ο σαμαρας και θα τις βαλει στους βουλευτες του και ακολουθει ο μιχαλολιακος θελουν μερικοι πολυ βουρδουλα για να πουν μονο φτανει.δεν θα χαρω να βλεπω κοσμο φτωχο να μην εχει να φαει αλλα να ψηφισαν νδ η πασοκ αξιοι της μοιρας τους

  23. ta pragmata einai apla ….h exeis pola lefta kai logika eisai lamogio opote psifizeis nd kai pasok h den exeis lefta kai psifizeis siriza.ta koinonika stromata pou htan kapou sth mesh ta ekondosan.

  24. Όχι στο ΣΥΡΙΖΑ πείτε όχι στο κόμμα που δεν καταδίκασε ποτε τις καταστροφές απο τους κουκουλοφόρους. Οτιδήποτε άλλο εκτός ΣΥΡΙΖΑ. Μην δώσετε δύναμη στην τρομοκρατία της κουκούλας.

  25. ολοι κ οταν λεμε ολοι ενοουμε ολοι αγωνα για να φυγη η χολερα της νδ κ του πασοκ ψηφο στον αλεξη ψηφο στον συριζα

  26. Δυστυχώς οι Έλληνες δεν έχουν καταλάβει ότι αυτά που λέει και υποστηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ κατά 80% δεν μπορούν να υπολοιηθούν. Είναι πραγματικά πολύ ωραία να ακούμε αυτά που μας αρέσουν αλλά εξυπνάδα είναι να προβληματιζόμαστε αν αυτά που μας λένε μπορούν να τα κάνουν. Μην ξεχνάμε επίσης ότι δεν είμαστε μία χώρα που μπορούμε να λειτουργήσουμε αυτόνομα λόγω έλλειψης παραγωγής, εργατικότητας κ.λ.π.

  27. ΜΗΝ ΕΠΑΝΑΠΑΥΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΓΚΑΛΟΠ.ΟΛΑ ΤΑ ΓΚΑΛΟΠ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΠΤΑ ΚΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΛΑΡΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. ΤΩΡΑ Η ΑΠΟΧΗ ΔΕ ΣΥΓΧΩΡΕΙΤΑΙ. ΠΡΩΤΙΑ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ.

Comments are closed.

Οι προσφορές συνεχίζονται. Δείτε 12+1 online καταστήματα με μεγάλες προσφορές:

  1. Public
  2. Κωτσόβολος
  3. E-shop
  4. ΑΒ Βασιλόπουλος
  5. e-Fresh.gr
  6. Μουστάκας
  7. DPAM
  8. Prince Oliver
  9. Funky Buddha
  10. Cosmos Sport
  11. Celestino
  12. Allazorevma.gr
  13. Aegean airlines