Εκλογές 2012 Νέες Δημοσκοπήσεις: Αδιόρθωτοι οι Έλληνες

Τι δείχνουν οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις εκλογές 2012; Τι κλίμα δημιουργούν τα νέα γκάλοπ στον Κυριακάτικο Τύπο;

Ενίσχυση της Νέας Δημοκρατίας δείχνουν οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις εκλογές 2012, επιβεβαιώνοντας οτι οι Έλληνες είναι αδιόρθωτοι και τελικά παίρνουν αυτό που τους αξίζει.

Οι τελευταίες δημοσκοπήσεις 2012 δείχνουν οτι η MEGAλη προπαγάνδα περι ΑΠΟΛΥΤΗΣ καταστροφής σε περίπτωση που δεν βγεί κάποια μνημονιακή κυβέρνηση πιάνει τόπο. Οι Έλληνες ξεχνούν ποιοι τους κυβερνούσαν 40 χρόνια και ποιοι τους έφεραν ως εδώ, ξεχνούν ποιοι έφαγαν με χρυσά κουτάλια και τους ξαναψηφίζουν.

Οι τελευταίες δημοσκοπήσεις δίνουν τη νίκη στα κόμματα που μας “σώζουν” τόσα χρόνια ώστε να συνεχίσουν να εφαρμόζουν όλα τα νέα μέτρα λιτότητας που έχουν υπογράψει Σαμαράς και Βενιζέλος. ΝΔ και ΠΑΣΟΚ βγάζουν αρθροιστικά 43% και περίπου 170 έδρες, αρά μπορούν να προχωρήσουν τις περικοπές της τρόικας με τις ευλογίες του ελληνικού λαού. Μόνη εξαίρεση στο καθεστώς των δύο μεγάλων κομμάτων η συνεργασία Δημιουργία Ξανά-Δράση που φαίνεται να έχει δυναμική εισόδου στη Βουλή.

Απο την άλλη, και στις προηγούμενες εκλογές οι περισσότερες δημοσκοπήσεις έπεσαν παταγωδώς έξω αφού έδιναν στη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ εξωπραγματικά ποσοστά σε σχέση με αυτά που πήραν. Οι ψηφοφόροι θα μιλήσουν στις εκλογές της 17ης Ιουνίου και εκεί ίσως υπάρξουν ξανά εκπλήξεις.

Εκλογές 2012 Δημοσκοπήσεις: Τα ποσοστά είναι ΟΛΑ ΜΕ ΑΝΑΓΩΓΗ βγάζοντας έξω λευκά/άκυρα/αποχή/αναποφάσιστους:

Δημοσκόπηση 2012 KAPA RESEARCH – ΒΗΜΑ
1 ΝΔ 28,9
2 ΣΥΡΙΖΑ 22,5
3 ΠΑΣΟΚ 14,6
4 ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ 6,1
5 ΔΗΜΑΡ 5,9
6 ΚΚΕ 7,1
7 ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 5,8
8 ΔΗΜ. ΞΑΝΑ 2,7
9 ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ 2,4
10 ΛΑΟΣ 2,2
– ΑΛΛΟ 1,8

Δημοσκόπηση 2012 ALCO – ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ
1 ΝΔ 28,2
2 ΣΥΡΙΖΑ 25,2
3 ΠΑΣΟΚ 15,3
4 ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ 7,0
5 ΔΗΜΑΡ 5,1
6 ΚΚΕ 6,1
7 ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 5,1
8 ΔΗΜ. ΞΑΝΑ 3,1
9 ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ 1,6
10 ΛΑΟΣ –
– ΑΛΛΟ 3,2

Δημοσκόπηση 2012 MARC – ΕΘΝΟΣ
1 ΝΔ 27,7
2 ΣΥΡΙΖΑ 25,5
3 ΠΑΣΟΚ 15,2
4 ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ 7,7
5 ΔΗΜΑΡ 6,3
6 ΚΚΕ 5,5
7 ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 4,4
8 ΔΗΜ. ΞΑΝΑ 2,3
9 ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ 1,8
10 ΛΑΟΣ 1,8
– ΑΛΛΟ 1,9

Δημοσκόπηση 2012 MRB – REAL NEWS
1 ΝΔ 27,2
2 ΣΥΡΙΖΑ 25,6
3 ΠΑΣΟΚ 14,7
4 ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ 7,7
5 ΔΗΜΑΡ 6,2
6 ΚΚΕ 5,2
7 ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 5,1
8 ΔΗΜ. ΞΑΝΑ 4,4
9 ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ 1,0
10 ΛΑΟΣ 1,0
– ΑΛΛΟ 1,7

Τα ποσοστά με ΑΠΛΗ ΠΡΟΘΕΣΗ ΨΗΦΟΥ είναι τα εξής:

Δημοσκόπηση 2012 KAPA RESEARCH – ΒΗΜΑ
ΝΔ: 25,8%
ΣΥΡΙΖΑ: 20,1%
ΠΑΣΟΚ: 13%
Ανεξάρτητοι Έλληνες: 5,4%
ΚΚΕ: 6,3%
Χρυσή Αυγή: 5,2%
Δημοκρατική Αριστερά: 5,3%
Οικολόγοι Πράσινοι: 2,1%
ΛΑΟΣ: 2%
Δημιουργία, ξανά!: 2,4%
Άλλο κόμμα: 1,6%
Αδιευκρίνιστη ψήφος: 10,8%

Δημοσκόπηση 2012 ALCO – ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ
ΝΔ: 24,8%
ΣΥΡΙΖΑ: 22,2%
ΠΑΣΟΚ: 13,5%
Ανεξάρτητοι Έλληνες: 6,2%
ΚΚΕ: 5,4%
Χρυσή Αυγή: 4,5%
Δημοκρατική Αριστερά: 4,5%
Οικολόγοι Πράσινοι: 1,4%
Δημιουργία, ξανά!: 2,7%
Άλλο: 2,8%
Άκυρο – Λευκό: 0,8%
Αποχή: 2,4%
ΔΞ/ΔΑ: 8,8%

Δημοσκόπηση 2012 MARC – ΕΘΝΟΣ
ΝΔ: 25,2%
ΣΥΡΙΖΑ: 23,2%
ΠΑΣΟΚ: 13,8%
Ανεξάρτητοι Έλληνες: 7%
Δημοκρατική Αριστερά: 5,7%
ΚΚΕ: 5%
Χρυσή Αυγή: 4%
Δημιουργία, ξανά!: 2,1%
Οικολόγοι Πράσινοι: 1,6%
ΛΑΟΣ: 1,6%
Άλλο μικρότερο κόμμα: 1,7%
Άκυρο – Λευκό – Αποχή: 1,4%
Δεν έχω αποφασίσει: 7,7%

Δημοσκόπηση 2012 MRB – REALNEWS
ΝΔ: 23,3%
ΣΥΡΙΖΑ: 22%
ΠΑΣΟΚ: 12,6%
Ανεξάρτητοι Έλληνες: 6,6%
ΚΚΕ: 4,5%
Χρυσή Αυγή: 4,4%
Δημοκρατική Αριστερά: 5,3%
Οικολόγοι Πράσινοι: 0,9%
ΛΑΟΣ: 0,9%
Δημιουργία, ξανά!: 3,8%
Άλλο κόμμα: 1,5%
Αδιευκρίνιστη ψήφος: 14,2% (Δεν θα πάω να ψηφίσω, ΔΞ/ΔΑ, Δεν αποφάσισα, ‘Ακυρο-Λευκό)

Διαβάστε τι δείχνουν όλες οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις εκλογές 2012.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.

17 Σχόλια

  1. ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΚΑΜΜΙΑ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ. ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΤΑ ΜΜΕ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΑ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. Ο ΛΑΟΣ ΟΜΩΣ ΕΧΕΙ ΞΥΠΝΗΣΕΙΚΑΙ ΘΑ ΣΤΕΙΛΕΙ Ν.Δ. + ΠΑΣΟΚ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΣΤΙΣ 17 ΙΟΥΝΙΟΥ. ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ.

  2. ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ :
    Γιατί ξεχάσαμε τους προδότες
    Γιατί ξεχάσαμε την ψωροκώσταινα που μας κατάντησαν οι αλήτες
    Γιατί αναλωνόμαστε στα ψευτοδιλήματα της προπαγάνδας των μνημονιακών
    συνεπικουρούμενοι από τα κίτρινα πανίσχυρα κανάλια τύπου MEGA
    Γιατί υποψιάζομαι ότι δεν θα πληρώσουν με τις ευλογίες μας
    Γιατί τους ωθούμε να συνεχίσουν την ίδια τακτική
    Γιατί η κλίκα των τραπεζίτων τοκογλύφων του πλανήτη διαυρώνει
    συνειδήσεις
    Γιατί τα παιδιά μας θα ζήσουν σε ένα κόσμο που αρνούμαστε να
    αλλάξουμε επειδή λυποψυχήσαμε
    Γιατί ασχολούμαστε με τρίχες ενώ αυτοί στα σκοτεινά μας κλέβουν το
    μέλλον μας
    Γιατί οι αφελείς ακόμα κουνάν πλαστικές σημαίες
    Γιατί τόση προπαγάνδα σε τόσες λίγες μέρες ήταν ικανές να αλλάξουν τη
    συνείδησή μας
    Και τέλος γιατί είμαστε ΛΙΓΟΙ
    Γιατί

  3. ΟΣΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΟΣΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΕΚΒΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥΛΑΤΕ ΔΕΝ ΤΣΙΜΠΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΑΨΑΤΕ ΕΙΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟΥ ΓΙΑ ΣΚΟΙΝΙ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΘΑΒΕΤΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΜΛΑΟΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΣΙΧΑΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥ.

  4. baggelako dose xairetismata kai euxes sta skulia pou psifizeis akoma kai ase ti kanei o siriza. 40 xronia einai adikaiologita kai ntroph. tha kaeite kai to kseretai! tha sas kapsei o siriza giati mono kai mono apo ton nomo peri euthinis upourgwn mporei na xwsei mesa to 80% tou pasok kai tis ND . Giauto pare ta MEGAla kanalia kai piese tous gia perissoterh propaganda!!!

  5. Αυτοι κυβερνησαν αυτοι ευθηνονται αλλα αυτοι που ευθηνονται περισσοτερο απο ολους ειναι αυτοι που καναν απεργιες και σταματουσαν τα παντα νεκροναν τουρισμο ,δρομους τα παντα και αναγκαζαν τις κυβερνησεις να δινουν αυξησεις και κοντρα αυξησεις χωρις να αντεχει η οικονομια ,ποιοι απργουσαν? μα αυτοι του συριζα και της αριστερας .

  6. Μια φορά κι έναν καιρό ήταν ένα κοριτσάκι όμορφο σαν την Αφροδίτη και έξυπνο σαν την Αθηνά.
    Όλα στην ζωή της ήταν ρόδινα μέχρι που συνάντησε τον έρωτα στο πρόσωπο του Ιανού. Ο Ιανός ήταν φλογερός σαν τον Ήλιο μα σκοτεινός σαν τον Άδη. Μαζί του η όμορφη Έλλη αντί να γνωρίσει τον έρωτα, γνώρισε μόνο τον βιασμό και την υποτίμηση. Ο Ιανός αποδείχθηκε βάναυσος και μαστροπός. Φυλάκισε την Έλλη και την χρησιμοποιούσε για να περνάει καλά αυτός και τι συνάφι του. Εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο το σώμα της και τα κάλλη της απαξιώνοντας το πνεύμα και την ψυχή της. Η Έλλη απεγνωσμένα ήθελε να αποδράσει στον παιδικό της κόσμο μα μια βαριά αμπάρα εμπόδιζε να ανοίξει την πύλη για τον έξω κόσμο. Τα χρόνια περνούσαν και η ξεμαλλιασμένη πια Έλλη είχε γίνει σκιά του εαυτού της. Μια μέρα είδε την αμπάρα κατεβασμένη και την πύλη ανοιχτή. Έτρεξε χαρούμενη να βγει στον έξω κόσμο. Βρέθηκε σ’ένα άδειο προαύλιο με δεκάδες πόρτες γύρω του και στη μέση ένα πέτρινο μνημείο. Σε κάθε πόρτα υπήρξε ένας πρίγκιπας που την καλούσε κοντά του. Όλοι τους ήταν άσχημοι αλλά φορούσαν εντυπωσιακές φορεσιές, άλλος κόκκινη άλλος πορτοκαλί… πράσινες, μπλε, κίτρινες, μαύρες φορεσιές… Όλοι κρατούσαν στο ένα χέρι σταυρό και στο άλλο μαστίγιο… Απογοητευμένη στάθηκε στη μέση του προαυλίου και ακούμπησε στο πέτρινο μνημείο… ένα μνημείο μιας προηγούμενης δοξασμένης γενιάς… και πάνω του το δόρυ του Λεωνίδα. Ξαφνικά εμφανίστηκε πίσω της ο άγριος Ιανός.. τη φώναζε και την απειλούσε να γυρίσει πίσω… και μαζί του άρχισαν να την καλούν κοντά τους και οι άλλοι πρίγκιπες… Η ξεμαλλιασμένη και κοκαλιάρα μικρή Έλλη δεν πίστευε κανέναν τους, έτρεμε από τον φόβο… τους μισούσε όλους… ΜΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΤΗΣ ΕΊΧΕ ΚΛΕΨΕΙ ΤΗ ΨΥΧΗ…
    Τα μάτια της έγιναν κόκκινα από την οργή… πήρε στα χέρια της το δόρυ του Λεωνίδα… μ’ αυτό θα μπορούσε να γλυτώσει από έναν και μόνο φόβο της… είχε μόνο μια ευκαιρία… μια μόνο ευκαιρία και οι φόβοι της πολλοί..
    Γύρισε και κοίταξε το μνήμα… πάνω έγραφε: ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ.

  7. πόσο προπαγανδιστής είναι ο τύπος που έγραψε το άρθρο…

    Ευτυχώς που ο Έλληνας δε θα αποδειχτεί μα…ας για άλλη μια φορά στην ιστορία του και ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ. ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΟΥΜΕ ΖΩΟΝ. ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΙΛΑ.

  8. Δυστυχώς ο Τσίπρας είναι επικίνδυνος,λαϊκιστής και υπέρμαχος του κρατισμού. Ελπίζω να μας αποχαιρετήσει σύντομα αυτός και οι συμβουλοί του ( οι οποίοι ήταν πρώην σύμβουλοι του Τσοχατζόπουλου).

  9. Τα ψέματα/λάθος εκτιμήσεις του άρθρου:

    1. Ότι είμαστε αδιόρθωτοι επειδή στηρίζουμε ΝΔ/ΠΑΣΟΚ

    Το να στηρίζεις τα κόμματα που επιτέλους προωθούν τις απαραίτητες για τη χώρα μεταρρυθμίσεις, εφαρμόζοντας
    λιτότητα, παίρνοντας αναγκαστικά αντιλαϊκά μέτρα και εγγυώντας την παραμονή της ελλάδας στην ευρώπη και το ευρώ, δε συνιστά αδιορθωσιά. Ίσα ίσα δείχνει ωριμότητα και κοινωνική ευθύνη.

    2. Ότι το MEGA κάνει προπαγάνδα περί απόλυτης καταστροφής

    Το MEGA δεν κάνει προπαγάνδα υπέρ της απόλυτης καταστροφής. Η απόλυτη καταστροφή είναι υπαρκτή. το MEGA απλά το επισημαίνει.

    3. Ότι αυτοί που κυβερνούσαν τόσα χρόνια μας έφεραν ως εδώ

    Προφανώς όχι. Τα δύο μεγάλα κόμματα έκαναν πάρα πολλά καλά στον τόπο. Όπως επίσης και πάρα πολλά κακά. Το να βλέπεις μόνο τα κακά είναι επικίνδυνο καθώς βλέπεις μόνο τη μισή αλήθεια και καταλήγεις στο μηδενισμό, ισοπεδωτισμό και κατ’ επέκταση στο φανατισμό. Ρωτήστε τον εαυτό σας, ποια είναι τα καλά που έφερε ο δικομματισμός; Αν δε μπορείτε να απαντήσετε, τότε έχετε σοβαρό πρόβλημα. Άλλωστε, όπως είχε πει και ο Πάγκαλος, σε μια δημοκρατία, δε φταίει πότε ένας άλλα ΟΛΟΙ, και δεν εννοώ τους πολιτικούς.

    4. Ότι αυτοί οι παραπάνω έφαγαν με χρυσά κουτάλια

    Πιθανόν κάποιοι πολιτικοί του δικομματισμού να έφαγαν. Αλλά δεν ήταν μόνο αυτοί. Και από τα άλλα κόμματα έφαγαν, ακόμα και της αριστεράς. Όπως επίσης και πολλοί απλοί πολίτες.

  10. Ολοι σχεδόν οι καρεκλοκένταυροι δημόσιοι υπάλληλοι, ψηφίζουν σύριζα. Αν ισχύουν τα λεγόμενα τους, ότι Πασοκ και ΝΔ κατέστρεψαν την Ελλάδα με το πελατειακό κράτος, οι ίδιοι αποτελούν αυτούς που άμεσα ωφελήθηκαν από αυτό…Οι λοιποι λαλάκες που πληρώνουμε για αυτούς έχουμε δικαίωμα να ψηφίσουμε ότι μας αρέσει, συνεπώς μπορούν τα το βουλώσουν οι συριζαίοι όταν η γελοιότητα τους όπως είναι φυσικό αποκαλύπτεται όσο περνούν οι μέρες και έτσι χάνουν ψηφοφόρους. Φαντάσου τον συνδικαλιστή αργόσχολο Στρατούλη υπουργό, ο περιπτεράς μου θα ήταν καλύτερος…

  11. Προτιμώ την πολιτική απειρία αλλα με ειλικρίνεια και εντιμότητα (Περίπτωση ΣΥΡΙΖΑ ) παρα την επιτηδευμενη εμπειρία ΠΑΣΟΚ και ΝΔ που μας έφεραν σε αυτά τα χάλια και τώρα μας μόστραρουν σαν προϊόντα παρθενογεννησης τους σωτήρες και αυτούς που θα επαναδιαπραγματευτουν το μνημονιο. Ιδιαίτερα η ΝΔ με την τελευταια επανακοληση στο σώμα της ανακυκλωσιμων υλικών (βλέπε Ντορα, ακροδεξιούς στυλ Πλευρη , Γεωργιάδη , Βοριδη ) Ο καλός ο μύλος όλα τα αλεθει!
    Βέβαια κάτω απο την προκλητική ασυλία των πουλημενων ΜΜΕ με την μονόπλευρη μέχρι εκνευριστική κριτική μονομερως στο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει μείνει κανείς να πει Καλα κύριε Σαμαρα εσύ που είσαι εναντίον του μνημονίου πως συνεργάζεται με αυτήν (Ντορα) που είναι ιερεια του μνημονίου και μάλιστα έχει δηλώσει πως αν το μνημονιο δεν μας το είχαν επιβάλει οι εταίροι μας θα έπρεπε (άκουσον άκουσον!) να το είχαμε εφεύρει εμείς! Έτσι θα διαπραγματευτεί το μνημονιο ο κύριος Σαμαρας ;
    Η μεγάλη κωλοτουμπα των δημοσκοπήσεων έγινε. Μέσα σε δυο μέρες απο τρεις μονάδες μπροστά ο ΣΥΡΙΖΑ βρέθηκε τρεις μονάδες πίσω! Αλήτες ο λαός θα ξανά μιλήσει στις κάλπες και τότε θα δούμε που θα βάλετε τις δημοσκοπησεις σας παλιοπουλημενοι!

    Νικος

  12. οι πολιτικοί μας είναι καθρέφτης της κοινωνίας μας.μια κοινωνία που ζει στο φόβο του νέου, στις δεισιδαιμονίες και στην άγνοια, θα εκλέγει αντιπροσώπους που του πουλούν αυτά τα πράγματα(υποσυνείδητα). ευτυχώς θα υπάρχει πάντα ένα κομμάτι της κοινωνίας που θα αγωνίζεται για ένα καλύτερο μέλλον.η πόλωση που έχει δημιουργήσει κυρίως ο Σαμαράς με τους “δεξιούς” και τους “αριστερούς” μας φέρνει πολύ πίσω σαν κοινωνία.να τον χαίρεστε λοιπόν!μετά από την εκλογή του, μαζί θα φωνάζουμε,άλλωστε,στους δρόμους για τα άδικα και ασήκωτα μέτρα που παίρνει….

  13. Τι πάθατε βρε μπαγάσηδες !!! Αφου και εσείς ενδόμυχα αναγνωρίζετε ότι όχι μόνο δεν αναλαμβάνεται την ΕΥΘΥΝΗ για την κυβέρνηση (Θα φθαρείτε έ..μπαγασηδες και το ξέρετε) αλλά το μόνο που ξέρετε είναι να αμπελοφιλοσοφείτε και να διαμαρτύρεστε ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. θυμάμαι από το Πανεπιστήμιο και βλέπω τις φάτσες ΣΤΕΛΕΧΩΝ του ΣΥΡΙΖΑ από τότε, που ενώ κάποιοι από εμάς δουλεύαμε για να σπουδάσουμε αυτοί παρέα παίζαν ταβλακι στην Καραολή και Δημητρίου στον Πειραιά (ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ) και μας ΕΙΡΩΝΕΥΟΝΤΑΝ και από πάνω !!!!

  14. ειμαι ελλυνιδα του εξωτερικου ψηφιζω παντα ανελλιπως καιδεν μπορω ακομη να καταλαβω γιατι το ΠΑΣΟΚ ηταν καλο οταν εχτιζε το κοινονικο κρατος καιτωρα ποη αναγκαστικε νακανει περικοπες μετα την καστροφικη πολιτικη της ΝΔ και την ανευθηνη ΑΡΙΣΤΕΡΑ για ολα φταιει το ΠΑΣΟΚ. Ειμαστε ολοι σχεδον αχαριστοι.Ο Χριστος ακομη και τον δολοφονο συγχωρεσε αλλα τον αχαριστο ποτε.

  15. ΑΝ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΗΤΑΝ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΘΑ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ 40%. ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΛΙΓΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΛΕΜΙΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ. ΕΞΑΛΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΣΤΕΛΕΧΟΙ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ. ΑΣ ΤΑ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΛΙΓΟ ΑΥΤΑ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΕΛΟΥΜΕΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΔ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ, ΑΛΛΑ ……

  16. Αυτοι μόνο θα μας σώσουν. Αφού αυτοι μας κατέστρεψαν. Ψηφιστε τους ζώα.

Comments are closed.

Οι προσφορές συνεχίζονται. Δείτε 12+1 online καταστήματα με μεγάλες προσφορές:

  1. Public
  2. Κωτσόβολος
  3. E-shop
  4. ΑΒ Βασιλόπουλος
  5. e-Fresh.gr
  6. Μουστάκας
  7. DPAM
  8. Prince Oliver
  9. Funky Buddha
  10. Cosmos Sport
  11. Celestino
  12. Allazorevma.gr
  13. Aegean airlines