Εκλογές 2012: πώς μπορούν να γίνουν νοθείες

Πως μπορούν να γίνουν νοθείες στις εκλογές 2012; Ποιοι θα νοθεύσουν τα αποτελέσματα των εκλόγων 2012.

Αναγνώστης του site tomaktiko αναφέρει τέσσερις τρόπους όπου μπορούν να νοθεύσουν τα αποτελέσματα των εκλογών 2012; Ποιοι θα κάνουν νοθεία;

1) Οι δημοσκοπησεις ειναι στημενες. Αν παρουν πανω απο 20% ΠΑΣΟΚ και ΝΔ μαζι τοτε τα αποτελέσματα των εκλογών 2012 ειναι στημενες. Και εσυ Ελληνα πολιτη θα πρεπει να φωναξεις για να γινει πληρης ελεγχος στα εκλογικα κεντρα και στην καταμετρηση ψηφων. Δεν υπαρχει περιπτωση και οι 2 μαζι να παρουν πανω απο 20%. Οποιον και να ρωτησετε γυρω σας κανεις δεν θα σας πει θα ψηφισω ΝΔ και ΠΑΣΟΚ. Καντε ο καθενας σας ενα γκαλοπ και θα το διαπιστωσετε.

2) Οι ίδιοι οι Ευρωπαίοι θα κάνουν νοθεία στα αποτελέσματα των εκλογών 2012. Παίζονται πάρα πολλά δισεκατομυρία ευρώ. Εχουν τεράστιο ζόρι οι ευρωπαιοι-δανειστές για τα δάνεια που μας δωσαν, τους τόκους και την διάσωση των τραπεζών τους και την οικονομία της Ευρωζώνης.

3) Ηδη η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ αρχίσανε τις ελληνοποιήσεις ενόψει εκλογών 2012. Δώθηκαν δικαιώματα σε Αλβανούς, πακιστανούς, ιρακινούς, αφρικανούς, μουσουλμάνους της Θράκης κ.τ.λ. να συμμετέχουν στις εκλογές 2012. Αλλωστε μην ξεχνάμε οτι ο Σαμαράς εφερε τους Αλβανούς (το 1991) και ο Γ.Παπανδρέου τους πιο πολλούς πακιστανούς (τους λαθρομετανάστες γενικά).

4) Νοθεία μπορεί να γίνει οχι στην καταμέτρηση ψήφων στα διάφορα εκλογικά κέντρα της χώρας, αλλά στα κεντρικά του υπουργείου εκεί δηλαδη που συγκεντρωθούν όλες οι ψήφοι απ ολα τα εκλογικά κέντρα της χώρας. Τα διαχειρίζονται με ηλεκτρονικό τρόπο μέσω υπολογιστή και μπορούν πολύ εύκολα να κάνουν νοθείες.

Μάθετε πού ψηφιζετε στις εκλογές 2012.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.