Εκλογές 2012: ποιο το πρώτο κόμμα στα στοιχήματα της Unibet

Αμέσως μετά τη θυροκόλληση του Προεδρικού Διατάγματος για το κλείσιμο της Βουλής και την προκήρυξη για εκλογές 2012, η Unibet είναι η πρώτη και μοναδική εταιρία που έβγαλε στοιχήματα για τις εκλογές της 17ης Ιούνιου 2012 και μάλιστα σε αποδόσεις και ποικιλία που σίγουρα θα συζητηθούν.

Ο Kenneth P., υπεύθυνος ειδικών στοιχημάτων της Unibet, αναφέρει χαρακτηριστικά «Είναι η πρώτη φορά που βλέπω τόσο θερμό ενδιαφέρον όλα αυτά τα χρόνια που εργάζομαι στη Unibet. Παρόλο που μένουν 4 εβδομάδες και τα πάντα μπορεί να αλλάξουν πολλές φορές μέχρι την ημέρα των εκλογών, λαμβάνουμε καθημερινά δεκάδες αιτήματα φίλων μας τόσο για να βγάλουμε αποδόσεις όσο και με στοιχηματικές προτάσεις. Είναι απίστευτο, αλλά ταυτόχρονα και λογικό αν αναλογιστούμε την κρισιμότητα αυτής της εκλογικής αναμέτρησης»

Στο στοίχημα για νικητή των εκλογών 2012, που αναμένεται να προσελκύσει τους περισσότερους παίκτες, τα πράγματα είναι ιδιαίτερα ρευστά όπως άλλωστε παρουσιάζονται και από τα ποσοστά που παίρνουν τα δύο κόμματα στις δημοσκοπήσεις 2012. Ελαφρύ φαβορί για 1ο κόμμα κατά την επίσημη έναρξη της προεκλογικής περιόδου είναι η Νέα Δημοκρατία με απόδοση 1.80, ενώ ο Σύριζα ακολουθεί κατά πόδας με 1.95, αποδόσεις που σίγουρα θα μεταβάλλονται ανάλογα με τις διαμορφωθείσες συνεργασίες, δημοσκοπήσεις αλλά και τοποθετήσεις ή λάθη των αρχηγών των δύο κομμάτων. Σίγουρα ο δρόμος είναι μακρύς μέχρι τις 17 Ιουνίου αλλά η Unibet είναι η μόνη εταιρία που τόλμησε από τώρα βγάλει αποδόσεις για νικητή εκλογών.

Σημαντικότερα – για τον τόπο – στοιχήματα εκλογών 2012 όμως και από τον πιθανό νικητή, είναι αν θα σχηματιστεί κυβέρνηση μετά το πέρας τους, κάτι που ζητάει και η πλειοψηφία του κόσμου άλλωστε. Η απόδοση για να συγκεντρώσουν τις απαραίτητες έδρες η Νέα Δημοκρατία και ΠΑΣΟΚ είναι 1.95. Ίδια ακριβώς απόδοση δίνει και το ενδεχόμενο τα 3 κόμματα της αριστεράς να συγκεντρώσουν με τη σειρά τους και αυτά 151 έδρες, οπότε πιθανόν να έχουμε και την πρώτη κυβέρνηση ευρύτερης αριστεράς.

Τέλος, αναφορικά με τον αριθμό των κομμάτων που θα μπουν στη Βουλή, οι εξελίξεις των τελευταίων ημερών οδηγούν σε συνεχείς αλλαγές των αποδόσεων. Στις προηγούμενες εκλογές 2012, Οικολόγοι Πράσινοι και το ΛΑΟΣ έχασαν το εισιτήριο για περίπου 5 χιλιάδες ψήφους ενώ τα κόμματα του νεοφιλελεύθερου μετώπου (Δημιουργία Ξανά & Δράση) είχαν λάβει αθροιστικά 4%, οπότε το ενδεχόμενο να βρίσκονται 8 κόμματα στη νέα Βουλή πλέον είναι φαβορί με αποδόσεις 2.05. Η απόδοση να έχουμε πάλι 7 κόμματα στη Βουλή προσφέρεται στο 2.30 ενώ η έκπληξη να μπουν 2 επιπλέον κόμματα από ότι σήμερα είναι στο ιδιαίτερα ελκυστικό 5.50! Αν θέλετε να δείτε αποδόσεις για όλα τα στοιχήματα των εκλογών 2012 επισκεφτείτε το www.unibet.com και την ενότητα «Ειδικά στοιχήματα».

Σχετικά με τη Unibet
Η Unibet ιδρύθηκε το 1997, είναι εισηγμένη στο χρηματιστήριο της Στοκχόλμης (OMX Nordic Exchange) και αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες εισηγμένες εταιρίες στον κλάδο, προσφέροντας τις υπηρεσίες σε 27 γλώσσες μέσω των website της www.unibet.com. Σήμερα, έχει περισσότερους από 6,5 εκατομμύρια χρήστες σε παραπάνω από 100 χώρες, ενώ για τις χρονιές 2006, 2008 & 2009 κέρδισε το βραβείο της «Καλύτερης εταιρίας στοιχημάτων στην Ευρώπη» από το eGaming review. H Unibet είναι ιδρυτικό μέλος του European Gaming and Betting Association (EBGA) και του Remote Gambling Association (RGA) στη Βρετανία, ενώ ελέγχεται και πιστοποιείται από την eCOGRA σχετικά με τον υπεύθυνο και δίκαιο στοιχηματισμό.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι!

9 Σχόλια

  1. ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟ 4% ΤΟΥ ΖΥΡΙΖΑ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ 16%… ΨΗΦΙΖΑΝ ΓΙΑ 25 ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΠΑΣΟΚ, ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΚΑΛΗ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΡΟΥΣΦΕΤΙ ΖΗΤΟΥΣΑΝ Η ΗΘΕΛΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΜΕ ΑΝΤΑΛΑΓΜΑ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥΣ, ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗΤΕΡΗ ΕΥΘΗΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ. ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΒΛΕΠΑΝ ΟΤΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟΣΟ ΖΗΛΟ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ, ΚΛΕΒΟΝΤΑΣ ΟΛΑ ΤΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΠΑΚΕΤΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΟΥ ΕΠΕΡΝΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1980, ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΑΜΥΘΗΤΕΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ (ΒΛΕΠΕ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΟΙΠΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ) ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΑΝ ΠΑΣΟΚ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥΣ ΘΕΩΡΩ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΡΟΥΣΦΕΤΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝ ΥΠΟΘΕΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΑΝ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗ ΘΕΣΗ, ΟΥΤΕ ΑΝ ΘΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΩΝΤΕ, ΚΑΙ ΓΙΑ ΎΤΟ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΦΥΓΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΠΗΓΑΝ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΤΟΥΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΕΥΚΟΛΑ ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΛΑ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΤΑ ΧΡΕΕΙ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ, ΟΛΑ ΘΑ ΤΑ ΦΤΙΑΞΕΙ Ο ΑΛΕΞΗΣ. ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑΖΕΙ ΕΦΥΓΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΠΗΓΑΝ ΣΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΝΕ ΤΗ ΑΚΡΙΒΩΣ ΛΕΕΙ, ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΟΤΙ ΑΝ ΓΙΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΖΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΗΣ, ΣΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΚΕΣ ΕΒΓΑΛΑΝ ΠΑΛΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΜΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΓΙΑ ΕΝΑ “ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ” OTAN ΟΛΟΙ ΗΞΕΡΑΝ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΣ ΑΤΑΣΤΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΣΠΑΤΑΛΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ. ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΨΗΦΗΣΑΝ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΛΕΦΤΑ, ΚΑΙ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΣΕ, ΧΡΕΩΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΣΑΡΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝ. ΣΗΜΕΡΑ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΨΗΦΗΖΟΥΝ ΑΛΕΞΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΤΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΑΛΕΞΗΠΤΟΤΟ. ΕΓΩ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΨΗΦΗΖΑΝ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΨΗΦΗΖΟΥΝ ΣΥΡΙΖΑ, ΤΟΥΣ ΘΕΩΡΩ ΗΛΙΘΙΟΥΣ, ΒΛΑΚΕΣ, ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΠΟΛΛΗ ΧΑΜΗΛΗ ΝΟΗΜΟΣΗΝΗ, ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΦΑΙΡΕΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΨΗΦΟΥ. ΨΗΦΗΣΤΕ ΣΩΣΤΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΥΣΚΟΛΗ ΦΑΣΗ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΩΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΔΕΝ ΑΞΗΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΑΣ ΜΕΙΜΟΥΜΕ ΣΤΟ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΦΥΓΟΥΜΕ ΘΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΕΙΩΣΟΥΜΕ,Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ

  2. PAIDIA,

    EINAI TROMAXTIKO POSI DIASTASI EXEI PAREI TO SURIZA…
    NTREPOMAI POU EIMAI ELLINIDA. TELIKA EAN DEN MAS LENE PSEMATA… EMEIS DEN PSIFIZOUME (KI ALLES THESEIS STO DIMOSIO – ELEOS, 1300 VASIKO MISTHO, 2 XRONIA TAMEIO ANERGEIAS, 1.500.000 METANASTES THA NOMIMOPOIITHOUN, KATAGELIA MNIMONIOU – EMEIS THA SUNEXISOUME NA DANEIZOMASTE LEFTA XWRIS NA THROUME UPOXREWSEIS)

    ELEOS… DEN BOREI TO IQ MAS NA EINAI TOSO XAMILO!!!
    TIS PROALES MILISA ME ATHRWPOUS APO ALBANIA KAI MOU EIPAN OI POLITIKES TOU EINAI IDIES ME TOU XOTZA POU OI ANTHRWPOI UPEFERAN! RWTISTE KAI ESEIS NA DEITE!

    KAI MI XEIROTERA!!
    ENUMERWTHEITE PRIN NA PLATHETE PSEUTIKES ELPIDES

    APO TIS 18 IOUNIOU O THEOS THA VREXEI DISEKATOMURIA GIA TON TSIPRA???

  3. ΑΣΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΤΙ ΠΡΕΣΒΕΥΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΝΕΟΚΟΠΟΣ.ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ.ΑΛΛΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΑΦΗΣΟΥΝ.ΤΟ 4 ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ ΠΟΥ ΠΕΡΙΣΤΑΣΙΑΚΑ ΕΓΙΝΕ 16 ΕΔΕΙΞΕ ΤΗΝ ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΝΑ ΧΑΡΙΣΕΙ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΕΠΙΔΟΜΑ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΘΡΑΚΗ ΤΟΥΡΚΙΚΗ.ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ.ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΕΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΓΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΝΗΣΙΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ .ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ.ΣΤΙΣ 17 ΙΟΥΝΙΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΟΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ.

  4. ΕΓΓΥΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΔΕΣΜΕΥΟΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ Ε ΠΙ ΤΕ ΛΟΥΣ!

  5. Μια χαρά τα λέει ο Γιάννης.Ολοι εσείς που υποστηριζετε τον Τσίπρα να δω τι θα κάνετε όταν η ανεργεία φτάσει στο 35%(δεν είναι τυχαίο το νούμερο).Μεγάλα και ανεύθυνα λόγια πάντα ελκύουν ευήκοα ώτα.

  6. ΦΙΛΕ ΓΙΑΝΝΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΒΟΛΕΜΕΝΟΣ Η’ ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΕΝΩ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ “ΑΛΕΞΗΣ” ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΟΜΠΙΝΕΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΤΟΜΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΠΗΓΑΝ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΗΣ 17Ν. ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΝ ΥΠΕΡ ΤΗΣ 17Ν. , ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΓΙΑΝΝΗ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΘΕΣ ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ ,ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΣΤΑΘΗ ΦΙΛΙΚΑ ΚΟΙΤΑ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΙ ΘΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ Σ , ΚΟΙΤΑ ΣΕ ΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΖΕΙΣ,ΜΕ ΤΗ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ ΠΩΣ ΠΑΝΕ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ..
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΩΝΥΜΟ…ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΟΝΟΜΑ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΣΕ ΛΙΓΟ ΜΕ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΑΣ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΦΟΒΟ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΑΣ ΜΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΟΥ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ , ΕΞΟΡΙΣΤΟΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΝΩ ΑΝ ΕΣΕΙΣ ΘΕΛΕΤΕ ΜΑΖΕΥΤΕΙΤΕ ΣΕ ΕΝΑ ΞΕΡΟΝΗΣΙ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΡΑΤΙΔΙΟ ΚΑΙ ΠΑΡΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΜΗΝ ΠΑΘΕΤΕ ΕΛΕΙΨΗ

  7. Filarako exeis idea ti presveuei to SYRIZA????? Exeis idea ti leei auto to komma…!!! Gnorizeis oti thelei na onomastoun ta Skopia Makedonia ???? Gnorizeis oti thelei ti nomimopoihsh olwn ton metanastwn???? Gnorizeis oti presveuei tin anarxia kai ton akraio eurokoummounismo????? Psakse tis sinistoses tou kai tha katalaveis ti ennow…!!!!!! Eisai etoimos na ginei i Ellada koumounistiki xora???????

  8. Ολη η Ευρωπη, εχει αναγκη απο εναν ανθρωπο που παντα χαμογελα. Ολοι οι αλλοι, ειναι για τα οστεοφυλακια. Γι’ αυτο καθε ημερα μεχρι τις εκλογες, η δημοτικοτητα του και τα ποσοστα του ΣΥΡΙΖΑ θα αυξανουν συνεχως.

Comments are closed.

Οι προσφορές συνεχίζονται. Δείτε 12+1 online καταστήματα με μεγάλες προσφορές:

  1. Public
  2. Κωτσόβολος
  3. E-shop
  4. ΑΒ Βασιλόπουλος
  5. e-Fresh.gr
  6. Μουστάκας
  7. DPAM
  8. Prince Oliver
  9. Funky Buddha
  10. Cosmos Sport
  11. Celestino
  12. Allazorevma.gr
  13. Aegean airlines