«Έχω χαστουκίσει γυναίκα!»

Ποιος γνωστός τραγουδιστής δήλωσε ότι έχει χειροδικήσει σε γυναίκα; Διαβάστε τι λέει ο γνωστός τραγουδιστής για το sex, τα ναρκωτικά, αλλά και για τις γυναίκες.

Ο Κώστας Καραφώτης “ανοίγει” την καρδιά του στο περιοδικό “ΕΓΩ” και μιλάει για το sex, τα ναρκωτικά, αλλά και για τις γυναίκες. «Με αφορά μόνο το sex. Ευτυχώς είμαι κατά των ναρκωτικών. Αυτός είναι ο μεγαλύτερος φόβος της μητέρας μου τα τελευταία 15 χρόνια που ζω μόνος μου. Πολύ θα ήθελα να ήμουν τύπος rock n’ roll, αλλά είμαι αρκετά συντηρητικός. Εμένα με αντιπροσωπεύει μόνο το… sex και το ζεϊμπέκικο», λέει ο Κώστας Καραφώτης.

Mεταξύ άλλων, ο Κώστας Καραφώτης αποκαλύπτει ότι έχει φτάσει στο σημείο να πει σε γυναίκα να σηκωθεί και να φύγει. «Το έχω πει με την έννοια του “σήκω και φύγε πριν γίνει κακό”. Ένας άνθρωπος που έχει ζήσει έντονα σε μια σχέση και συνειδητοποιεί ότι δεν αξίζει η κατάσταση που βιώνει το έχει πει. Ο στίχος “δεν αξίζεις να είσαι μαζί μου” είναι αληθινός», τονίζει.

Ωστόσο, όπως συνεχίζει ο Κώστας Καραφώτης: «Δε θα έδερνα ποτέ γυναίκα. Όμως πάνω στα νεύρα μου, μου έχει φύγει… σφαλιάρα. Όσο μεγαλώνεις, οι αντιδράσεις αυτές σταματούν από μόνες τους. Οι ορμές που είχα μικρός με έβαλαν σε δύσκολες καταστάσεις».

Διαβάστε για την απίστευτη βωμολοχία του Γιώργου Λιάγκα.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.