Άγρια κόντρα Μποφίλιου-Χρύσπας για Χρυσή Αυγή [video]

Ποια η άγρια κόντρα που ξέσπασε μεταξύ της Νατάσσας Μποφίλιου και της Χρύσπας για την Χρυσή Αυγή έπειτα από την είσοδο της στην Βουλή;

Η είσοδος της Χρυσής Αυγής στη βουλή φαίνεται πως έχει δημιουργήσει κόντρα μεταξύ των καλλιτεχνών. Πριν από λίγες μέρες η Νατάσσα Μποφίλιου ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων στο twitter και το διαδίκτυο με τα γραφόμενά της: «Κτήνη, αλήτες, σας δόθηκε και σημασία. Να πεθάνετε φασίστες, μέλη και ψηφοφόροι, προς ένδειξη σεβασμού στην ανθρώπινη αξιοπρέπεια. Να μην ξεχάσω πώς η αποδοχή της φρίκης σαν κάτι αμετάκλητο, είναι η μισή συνενοχή στο έγκλημα».

Τις δηλώσεις αυτές για την Χρυσή Αυγή έσπευσε να σχολιάζει μια άλλη τραγουδίστρια, η Χρύσπα.

Η Χρύσπα αν και ξεκαθάρισε πως δεν ψήφισε Χρυσή Αυγή απάντησε στη Νατάσσα Μποφίλιου με ιδιαίτερα καυστικό τρόπο:

«Δεν είναι μορφή επίθεσης. Απαντάω σε ένα δείγμα επίθεσης. Δεν είναι σωστό να το κάνει αυτό ένας καλλιτέχνης. Είναι άσχημο και φασιστικό. Δεν μπορείς να λες για κάποιους ανθρώπους που ψήφισαν Χρυσή Αυγή να πεθάνουν. Είναι δικαίωμά τους. Είναι δημοκρατία. Για αυτό υπάρχουν αυτά τα κόμματα. Αλλιώς θα είχαν καταργηθεί. Δεν νομίζω πως στην Ελλάδα που ζούμε τώρα, που έχει πονέσει τόσο πολύ από διάφορους πολιτικούς που ήταν και σε άλλα κόμματα ότι αξίζει να κάνουμε τέτοιου είδους σχόλια. Καλύτερα να είμαστε λίγο πιο προσγειωμένοι… Το να κάνουμε σχόλια μόνο και μόνο για να προκαλούμε δημοσιότητα είναι λίγο περίεργο. Δεν θέλω να πιστέψω ότι ένας καλλιτέχνης είναι έτσι μέσα του και μιλάει τόσο φασιστικά. Πιστεύω πως η Νατάσσα έκανε λάθος που μίλησε έτσι».

Δείτε την συνέντευξη της Χρύσπας για την επίθεση της Νατάσσας Μποφίλιου:

Δείτε γιατί ούρλιαζε έξαλλη η Λιάνα Κανέλλη.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.

15 Σχόλια

  1. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει τις πεποιθήσεις του χωρίς,όμως, να προσβάλλει την ανθρωπότητα και τους αγώνες για ελευθερία. Η άσχημη κατάσταση στην οποία βρίσκεται η χώρα μας δε θα πρέπει να μας ωθεί να προβαίνουμε σε ακραίες κινήσεις και στη συγκεκριμένη περίπτωση σε μια ψήφο στη Χρυσή Αυγή. Όσοι δεν έχουν μάθει από την ιστορία τα δεινά που επέφερε ο φασισμός είναι ήδη νεκροί πνευματικώς. Όσοι δεν πιστεύουν στην ελευθερία και στην αξία του κάθε ανθρώπου καλύτερα να πεθάνουν για να πάψει να υποφέρει πλέον αυτός ο τόπος.

  2. ΟΥΤΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΕΙΤΟΝΙΑ

    Den katalavainw aftei tein nootropia me tous ksenous na skotwnoun kai na leistevoun kathimerina kai na apokaloun viastes kai dolofonous tein XA.
    Ei egleimatikotita einai mono thema astynomias kai eisaggelea; To mono pou kanoun einai na mazevoun ta ptwmata kai na vazoun fylakei, an tous poiasoun.
    Kata ta alla, ela.

  3. μποφιλιου θεάρα συνέχισε έτσι…
    αλήθεια ρε χρυσπα είναι φασιστικό να μιλάς για πολιτική εξόντωση και κοινωνικό αποκλεισμό φασιστών???? ειναι αντιδημοκρατικό να μιλάς για πολιτική εξόντωση δολοφόνων και νεοναζί σε μια χώρα που είχε 600.000 θύματα στο Β παγκόσμιο???? οι μισοί από τους βουλευτές τους κατηγορούνται για βιασμούς και δολοφονίες… ο Μιχαλολιάκος απ τα 16 του ήταν στο κόμμα της 4ης Αυγούστου…
    πηγαινε τραγούδα κανα σκυλάδικο…
    ΟΥΤΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΕΙΤΟΝΙΑ

  4. natasa thea !!! oso gia tn xrispa as paei na tragoudisei to megalitero soukse tis me ta wraia ta logakia gemato noima kai as afisei tn natasa na pei tn gnwmi tis…

  5. Re Mpofiliou an te sto diaolo pou tha mas poeis na pethanoume ki olas FASISTRIA!!!Akroaristerh fasistria eisai ntroph gia ton kallitexniko kosmo!!!!OYST LAMOGIO!!

  6. Ναι βέβαια… η Μποφίλιου αφού είδε πως δεν την παίρνει και πως αν το συνέχιζε τα μόνα μέρη που θα έβρισκε δουλειά χωρίς να τρώει γιούχα θα ήταν συναυλίες συμπαράστασης στους λαθρομετανάστες διοργανωμένες από το ΣΥΡΙΖΑ ή κανένα καταγώγι στα Εξάρχεια, είπε εκεί δυο μα….ες για να δικαιολογήσει το παραλήρημα της κατά της Χρυσής Αυγής και των ψηφοφόρων της. Το γεγονός πως κάποιοι είναι τόσο αφελείς που πιστεύουν τις δικαιολογίες της περί ιδεολογικού θανάτου είναι τουλάχιστον αστείο! Όπως επίσης αστείο και υποκριτικό είναι να αποκαλείς φασίστες, με τόσο χυδαίο τρόπο και λέγοντας πως πρέπει όλοι τους να ψοφήσουν, την ΧΑ και όσους πολίτες επέλεξαν να την ψηφίσουν που στο κάτω κάτω είναι νόμιμο δημοκρατικό τους δικαίωμα. Από τα σχόλια της Μποφίλιου και μόνο φαίνεται ποιός είναι τελικά ο φασίστας της υπόθεσης..!!

  7. εεεεεεεεεε……χαλαρωστε και λιγο η Μποφιλιου εξηγησε πως εννοει τον ιδεολογικο και πολιτικο θανατο της χρυσης αυγης…….τωρα οσο αφορα την Χρυσπα ας καθεται να υπερασπιζεται την χρυση αυγη,τοσο μυαλο εχει τετοια θα λεει…..το προβλημα με την νεα γενια και με καθε αγανακτησμενο πολιτη ειναι οτι καθεται και παρασυρεται απο ανοητους λαοπλανους ηγετες πιστευωντας πως ριχνωντας την ψηφο της εκει θα φερει πισω την βολευμενη καταστασουλα του Ελληνα στην οποια βρισκοταν και ξεβολευτηκε!!!!!!!!!!Η χρυση αυγη ειναι σημεια των καιρων,επειτα απο την κριση ερχεται και η ανοδος των φασιστικων κινηματων(π.χ.κριση 1932),συνεχιστε λοιπον να δικαιολογειτε την χρυση αυγη και ας επαναλαβουμε την ιστορια!!!!!!!!!!ΜΠΡΑΒΟ ρε Νατασα που ειχες την μαγκια να τα πεις εξω απο τα δοντια και ασε τους αλλους να το παιζουν ¨δημοκρατες¨λεγωντας πως δεν εχεις δικαιωμα να λες την αποψη σου…….

  8. Ψευτο-κουλτουριάρη ανώνυμε -26 Μαίου 2012 at 1:20 ΠΜ , γιατί δηλαδή η γατο-μαλλιασμένη μουσίστα η Μποφίλιου έχει δικαίωμα να εκφράσει αυτά που σκέφτεται ο κενός περιεχομένου εγκέφαλός της , ενώ η Χρύσπα δεν επιτρέπεται να εκφράσει την άποψή της ; Ποιός είναι περισσότερο φασίστας καιμ αιμοδιψής , αυτός που εύχεται τον θάνατο σε ψηφοφόρους μιάς επιλογής ή αυτός που κρίνει ευπρεπώς τον φασίστα ;

  9. NAI KALO KALOKAIRI…KAI LETE KAI SEIS GIA TO DIKIO THS XRYSPAS, POU EXEI TH DIANOHTIKH IKANOTOTHTA 13 AXRONOU. TO NA MBEI H XRYSH AYGH STH VOULH EINAI AKRAIO KAI H NATASSA EXSEFRASE ME THAROS AUTO POU OI YPOLOIPOI 10,500,000 ELLHNES SKEFTONTAI. FYSIKA EINAI KALLITEXNHS KAI OI KALLITEXNES TOLMOUN KAI EKFRAZOUN ME PATHOS AUTA POU ENW EINAI ALHTHINA ALLOI DEN MBOROUN NA EKFRASOUN.

  10. εγω πιστευω πως καλα ειπε η Χρυσπα, δεν εχει κανενας δικαιωμα να ευχεται θανατο σε ατομα που ψηφισαν κατι.

  11. Έχει δίκιο η Χρύσπα. Πως μιλάει έτσι η Μποφιλιού? Έλεος δήλαδη…

  12. Αλλο τόσο συνένοχη είσαι κι εσύ Νατασάκι με τους προδότες τους πουλημένους που πήγες και στήριξες. Που θα πεις να πεθάνουμε κιόλας. Να ποιοί είναι οι ΦΑΣΙΣΤΕΣ που κρύβονται κάτω από Δημοκρατικές Μάσκες. Ωξωωωωω ρεεεεεε…. Θέλει να λέγεται και καλλιτέχνης! ΑΑΑΑχαχαχαχαχα! Είναι τόσο καλλιτέχνης όσο και αυτοί που ψήφισε πολιτικοί!

  13. ρε χρυσπα αντε κοριτσακι μου να χορεψεις κανα τσιφτετελι….

Comments are closed.

Οι προσφορές συνεχίζονται. Δείτε 12+1 online καταστήματα με μεγάλες προσφορές:

  1. Public
  2. Κωτσόβολος
  3. E-shop
  4. ΑΒ Βασιλόπουλος
  5. e-Fresh.gr
  6. Μουστάκας
  7. DPAM
  8. Prince Oliver
  9. Funky Buddha
  10. Cosmos Sport
  11. Celestino
  12. Allazorevma.gr
  13. Aegean airlines