Πανελλήνιες 2012 Μαθηματικά-Αρχαία: εκτιμήσεις για αποτελέσματα

Διαβάστε τις εκτιμήσεις για τα αποτελέσματα στις Πανελλήνιες 2012 στα μαθήματα Μαθηματικά Κατεύθυνσης και Αρχαία. Ποια η αξιολόγηση των μαθημάτων στις Πανελλήνιες 2012;

Oμαλά κύλησαν σήμερα οι Πανελλήνιες 2012 για χιλιάδες υποψηφίους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, οι οποίοι διαγωνίστηκαν σε δύο μαθήματα κατεύθυνσης, τα Μαθηματικά και τα Αρχαία.

Για δύσκολους λύτες ήταν τα σημερινά θέματα των Πανελληνίων 2012 εξετάσεων στο μάθημα των Μαθηματικών Κατεύθυνσης. Αν και δεν υπήρχαν θέματα στα οποία υπήρχαν ασάφειες ή ήταν λανθασμένα, όπως της Φυσικής και της Βιολογίας, ωστόσο οι ειδικοί τα χαρακτηρίζουν ιδιαίτερα δύσκολα για μαθητές της Γ’ Λυκείου.

«Είναι καλά θέματα μόνο… για μαθηματικούς» αναφέρουν μαθηματικοί σχολιάζοντας ταυτόχρονα ότι ορισμένες ασκήσεις στα Μαθηματικά Κατεύθυνσης στις Πανελλήνιες 2012, ήταν δύσκολες στις μεθοδολογίες αλλά ήταν και περίεργα δοσμένες στην διατύπωση τους.

Την Τετάρτη οι υποψήφιοι των Πανελληνίων 2012 επιστρέφουν στα θρανία διαγωνιζόμενοι στην Ιστορία, τη Βιολογία θετικής, στη Χημεία-Βιοχημεία τεχνολογικής κατεύθυνσης (ΚΥΚΛΟΣ ΤΕΧΝ/ΓΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ) και στις Αρχέα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων τεχνολογικής κατεύθυνσης (ΚΥΚΛΟΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ).

Διαβάστε τα θέματα, τις απαντήσεις και τις λύσεις στα Μαθηματικά Κατεύθυνσης και στα Αρχαία στις Πανελλήνιες 2012.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι!

20 Σχόλια

  1. Ρε παιδιά μην λέτε χαζομαρες δείτε και τα περσυνα θέματα που ήταν εκτός ύλης θέματα και μετά πείτε την γνώμη σας…..τουλάχιστον τα φετινα θέματα ήταν διβαθμισμενανα γράψει κάποιος μέχρι το δέκα και για τους καλά διαβασμενους τα έλυναν όλα και έγραφαν. Είκοσι……

  2. παιδια, ο καθενας λεει τις χαζομαρες του….. τουλαχιστον χαορομαι να διαβαζω τις αποψεις που ο καθενας σας θεωρει αξιες να τις δημοσιευσει!

  3. ΑΥΤΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΤΡΕΙΣ ΩΡΕΣ. ΤΟ ΔΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΛΥΣΩ ΜΟΥ ΠΗΡΕ 45 ΛΕΠΤΑ

  4. ναι ηταν λιγο δυσκολα.αλλα επρεπε ν υπαρχει αυτη η δυσκολια για ν υπαρξει διαχωρισμος των μαθητων.εγω που διαβαζα ολη την χρονια θελω ν πιστευω οτι εδωσα ενα αξιοπρεστατο γραπτο.Ναι. στην φυσικη υπηρχαν διακριτες ασαφειες κ τα θεματα ηταν αισχρα ομως τα μαθηματικα ηταν απλα δυσκολα.

  5. Παιδιά, τα θέματα ήταν όλα αντιμετωπίσιμα από έναν πολύ καλά προετοιμασμένο μαθητή που είχε δουλέψει στην επανάληψη όλα τα παλαιότερα θέματα Πανελληνίων και ΟΕΦΕ, αλλά ήταν σε έκταση λύσεων διπλάσια ακόμα και από του ΟΕΦΕ, πράγμα που σημαίνει οτι απευθύνονταν όχι μόνο σε πολύ καλούς μαθητές αλλά και σε μαθητές με ισχυρή προσωπικότητα και με πολύ καλή ψυχική υγεία. Συνεπώς κατά πάσα πιθανότητα, θα έχουμε βουτιά των βάσεων. Φροντιστής Μαθηματικός με 24 έτη στην “παραπαιδεία”…

  6. τα θεματα ήταν πολλά.ο χρόνος δεν έβγαινε!για να γραψει κάποιος την άσκηση με σκοπό να πάρει όλα τα μόρια θα έτρωγε για το πρωτο και το δεύτερο θέμα 1,25 ώρα και η υπόλοιπη ήταν για τα 2 επόμενα θέματα!το 4ο θέμα δεν ηταν εξωπραγματικό όμως η χρόνος ήταν λίγος! Ένας μαθητής με άριστη επαφή με τα μαθηματικά με δυνατότητα να διαχειριστει το άνχος του, με καλή χρονική αντίληψη σε συνδιασμό με απίστευτο πείσμα μπορούσε να γράψει απο 18 και πάνω!
    Οι πανελλαδικές όμως έχουν ως στόχο την εξάντληση και την απογοήτευση και όχι την ομαλή σύγκριση με τους υπόλοιπους υποψηφίους!

  7. me 8ewrousan dunath ma8htria sta ma8hmatika kai egrapsa 10-12 ! paidia htan polla kai autos pou egrapse 20 ti na pw bravo re paidi alla egw sto 4o 8ema 8a 8ela sigoura 1:30 wra pou den thn eixa…! elpizw na mhn xreiastei na 3ana dwsw den antexetai!

  8. ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟ!!!ΓΙ ΑΥΤΟ ΒΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΑ ΘΕΜΑΤΑ!!!ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΓΕΜΙΣΟΥΝ ΟΙ ΕΠΑΡΧΙΑΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΧΟΛΕΣ ΑΠΟ ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΟΠΩΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ,ΑΘΗΝΑ ΚΤΛ…ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ,ΕΧΟΥΝ ΣΤΕΙΛΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ!!

  9. θέλω να ρωτήσω το σεβαστό Υπουργείο ΄’παραπαιδείας’
    διαγωνίζονται μαθητές Γ λυκείου οι απόφοιτοι πανεπιστημίου;

  10. Εγώ μπορεί να έγραψα 20 και μου φάνηκαν σχετικά εύκολα.

  11. ρε ανώνυμε άλλα θέματα έδινες εσύ γιατί εδώ άνθρωποι που είναι 40 χρόνια στην εκπαίδευση και τους βγήκε η πίστη να τα βγάλουν!!

  12. Εγω έγραψα γύρω στη 17,5… Δεν τα θεώρησα υπερβολικά δύσκολα αλλα πολλά..

  13. Φυσικά και υπάρχουν…εδω υπήρχαν στην φυσικη..τα θεματα δεν ήταν τραγικά…πανελληνιες δίνουμε αλλωστε

  14. Εγω τα θεματα τα βρήκα αρκετα καλα και αντιπροσωπευτικά του επιπέδου του καθενός..δεν θεωρώ ούτε ότι ήταν πολλα ούτε παράλογα..πανελληνιες δίνουμε άλλωστε

  15. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ ΚΑΙ ΥΨΗΛΗΣ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ ΘΕΜΑΤΑ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΦΡΟΝΤΗΣΤΕΣ ΖΟΡΙΣΤΗΚΑΝ. ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΧΘΡΟΙ ΣΑΣ. ΔΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΜΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΜΕ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΕΣ ΣΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΣ ΕΠΙΛΕΞΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΟΥΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ.

Comments are closed.

Οι προσφορές συνεχίζονται. Δείτε 12+1 online καταστήματα με μεγάλες προσφορές:

  1. Public
  2. Κωτσόβολος
  3. E-shop
  4. ΑΒ Βασιλόπουλος
  5. e-Fresh.gr
  6. Μουστάκας
  7. DPAM
  8. Prince Oliver
  9. Funky Buddha
  10. Cosmos Sport
  11. Celestino
  12. Allazorevma.gr
  13. Aegean airlines