Εκλογές 2012 ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ: οι εκτιμήσεις τους για το αποτέλεσμα

Διαβάστε τις εκτιμήσεις της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ για τα αποτελέσματα των εκλογών 2012, έτσι όπως τις παρουσιάζουν τα γραφεία τους.

Oπως αναφέρει το site iefimerida ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ ισχυρίζονται πως θα κερδίσουν τις εκλογές 2012.

«Είμαστε πρώτοι» λένε στη Συγγρού. «Μπορούμε και αυτοδυναμία» υποστηρίζουν στην Κουμουνδούρου. Μια υπόγεια μάχη χαρακωμάτων με πολεμοφόδια τα στοιχεία δημοσκοπήσεων για τις εκλογές 2012 που – λόγω της νομοθεσίας- δεν μπορούν να δημοσιοποιηθούν, βρίσκεται σε εξέλιξη μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ.

Στελέχη της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ συνομιλούν τις τελευταίες ώρες με δημοσιογράφους και διοχετεύουν στοιχεία από έρευνες οι οποίες γίνονται για λογαριασμό τους, οι οποίες όμως δεν συμφωνούν ως προς τον τελικό νικητή αφού δείχνουν εντελώς αντίθετα στοιχεία.

Στην ΝΔ, επικαλούνται στοιχεία κυλιόμενων δημοσκοπήσεων για τις εκλογές 2012 από τουλάχιστον δύο γνωστές μεγάλες εταιρίες. Η μία από αυτές, σύμφωνα πάντα με γαλάζια στελέχη, εμφανίζει το κόμμα του κ. Σαμαρά να προηγείται τουλάχιστον τρεις μονάδες του ΣΥΡΙΖΑ ενώ στη δεύτερη, η διαφορά μειώνεται περίπου στις δύο μονάδες. Και στις δύο έρευνες, το ΠΑΣΟΚ κινείται σε ποσοστά χαμηλότερα από των τελευταίων εκλογών όπως και οι Ανεξάρτητοι Ελληνες.

Από την πλευρά της Κουμουνδούρου, οι διαρροές γύρω από τις κυλιόμενες δημοσκοπήσεις για τις εκλογές 2012 που γίνονται για λογαριασμό τους δείχνουν ακόμα πιο ανοιχτή ψαλίδα αλλά υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ. Οι αριθμοί που επικαλούνται δείχνουν το κόμμα του κ. Τσίπρα να προηγείται τουλάχιστον κατά πέντε μονάδες της ΝΔ ενώ σε άλλη έρευνα και με αναγωγή των αναποφάσιστων δείχνει πιθανό ακόμα και το ενδεχόμενο της αυτοδυναμίας.

Διαβάστε τις τελευταίες αποδόσεις που δίνει site στοιχημάτων για τις εκλογές 2012.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.