John Travolta: ποιο σεξουαλικό σκάνδαλο αποκαλύφθηκε

Διαβάστε το σεξουαλικό σκάνδαλο του John Travolta. Με ποιον είχε σχέση ο John Travolta έξι χρόνια;

Το σεξουαλικό σκάνδαλο του John Travolta διαιωνίζεται με νέες αποκαλυπτικές πληροφορίες, σύμφωνα με τις οποίες ο διάσημος ηθοποιός John Travolta διατηρούσε επί έξι χρόνια δεσμό με τον πιλότο του.

Ο Travolta και ο Doug Gotterba υπήρξαν εραστές στη δεκαετία του ’80, αναφέρει το National Enquirer, επικαλούμενο τους ισχυρισμούς της πρώην γραμματέα του Travolta.

Η Joan Edwards, που ήταν στην υπηρεσία του John Travolta από το 1978 έως το 1994, είναι το πρώτο άτομο από το περιβάλλον του ηθοποιού που αναφέρει ξεκάθαρα, δημόσια και επώνυμα τις σεξουαλικές προτιμήσεις του Travolta.

«Έκανα τα πάντα γι’ αυτόν. Κανόνιζα το προσωπικό και το επαγγελματικό του πρόγραμμα», είπε στο περιοδικό η Edwards και τόνισε ότι «φυσικά και ήξερα ότι ήταν γκέι. Ποτέ δεν με ενόχλησε αυτό».

Επίσης, αποκάλυψε ότι ο δεσμός του Travolta με τον Gotterba ξεκίνησε το 1981. «Έτσι γνώρισα τον Doug Gotterba. Εργαστήκαμε και οι δύο για τον John Travolta το ίδιο διάστημα. Ο Doug είναι ένας υπέροχος γκέι τύπος και είμαστε ακόμα καλοί φίλοι. Εκείνος μου εξομολογήθηκε τη σεξουαλική σχέση του με τον John».

Το Enquirer αναφέρει ότι ο Doug Gotterba δεν θέλησε να κάνει κανένα σχόλιο σχετικά με το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, απλά επιβεβαίωσε ότι εργαζόταν για τον ηθοποιό.

Ωστόσο, ο πρώην φίλος του Gotterba, Robert Britz, δήλωσε στο περιοδικό: «Ο Doug μου είπε από την αρχή του δεσμού μας για τη σεξουαλική σχέση που διατηρούσε με τον John Travolta τη δεκαετία του ’80».

Αποκάλυψε, επίσης, ότι έχει δει δύο λεπτά από ένα ερασιτεχνικό βίντεο, στο οποίο φαίνονται ο Gotterba και ο Travolta σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου, για το οποίο ωστόσο δεν έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες.

Ο Britz είπε, επίσης: «Ύστερα από έξι χρόνια ο Doug κουράστηκε με τη σχέση τους. Μου είπε ότι δεν του άρεσε να κοιμάται με τον John Travolta, γιατί ήταν πολύ τριχωτός και υπέρβαρος».

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε όλα τα άπλυτα των πολιτικών και τις εξελίξεις για τα μεγάλα σκάνδαλα.