Xαμός με σχόλια στο Twitter για το χαστούκι Κασιδιάρη

Χαμός έγινε στο twitter από σχόλια έπειτα από τον έντονο διαπληκτισμό και το χαστούκι του Ηλία Κασιδιάρη στην Λιάνα Κανέλλη. Δείτε τα σχόλια του twitter.

Μετά από έντονο διαπληκτισμό του εκπρόσωπου της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη με την Ρένα Δούρου του ΣΥΡΙΖΑ, στη συνέχεια σηκώθηκε και άρχισε να χαστουκίζει τη Λιάνα Κανέλλη. Όπως σε κάθε παρόμοιο περιστατικό το Twitter «πήρε φωτιά» με τους χρήστες να σχολιάζουν το συμβάν.

Δείτε μερικά σχόλια του Twitter μετά το περιστατικό με τον Ηλία Κασιδιάρη να χαστουκίζει την Λιάνα Κανέλλη:

Δείτε το βίντεο με τις πρώτες δηλώσεις της Λιάνας Κανέλλη μετά την επίθεση από τον Ηλία Κασιδιάρη.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.

36 Σχόλια

  1. Βρε καλά τους έκανε !!! Δε ντρέπονται λίγο
    να τα δείχνουν όπως θέλουν !!! Η κ.Κανέλλη
    παρόλο που κατέχει το λόγο χρησιμοποιεί
    πολύ άσχημες φράσεις ,πετάει καυτούς καφέδες
    στα πάνελ και γενικώς μπαίνει και βγαίνει
    με το ύφος έτσι γουστάρω και το παίζει το «μαγκάκι»
    του ΚΚΕ !!! Τέλος αυτά !! Βρέθηκε και κάποιος
    να τη συνεφέρει και πέσατε να τον φάτε !! Το είδαμε
    καθαρά όμως και ο λαός δεν ξεγιελιέται πια !! Τέλειωσε πια
    η κοροϊδία της tv!!! Εμένα προσωπικά πολύ
    μου άρεσε το ξύλο!!! Ο Παπαδάκης φώναζε
    :«Όχι όχι όχι » και εγώ από κάτω :«ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ».
    Οι μισοί Έλληνες ντρέπονται και φοβούνται να πουν πως ψηφίζουν
    Χ.Α !! Ε ναι λοιπόν εγώ ψηφίζω Χ.Α και δε μετανιώνω
    καθόλου!!! Πηγαίνω και τόσα χρόνια κουνγκ φου
    και ναι δε δέχομαι στη χώρα μου ούτε αυτά
    τα μελαχρινά αγγελούδια ούτε και τους προδώτες
    τους δημοσιογράφους !!! Συγχαρητήρια παιδιά !!! Γερά
    το 7% γίνεται άνετα και 40 και 50!!! Η Ελλάδα ανήκει σε εμάς !!! Χ.Α για ένα καλύτερο
    αύριο !!!!
    (αν είσαι μάγκας ανάρτησε το σχόλιό μου !! Εκτός κι αν θες
    να αποδείξεις αυτά που λέω)!!!

  2. ΠΑΠΑΡΟΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΛΙΔΕΣ ΓΙΑΤΙ Η Β Ι Α ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΝΟΜΙΟ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ / ΠΟΙΟΣ ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΗΘΙΚΗ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΝΑ ΠΡΟΠΙΛΑΚΙΖΕΙ ΝΑ ΣΠΑΕΙ ΝΑ ΚΑΙΕΙ ΚΑΙ ΕΝΙΟΤΕ ΝΑ ΔΟΛΟΦΟΝΕΙ ΒΛ, MARFIN ΒΛ, 17 ΝΟΕΜΒΡΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΟΛΗ Η ΑΡΙΣΤΕΡΟΣΤΡΟΦΗ ΔΙΑΝΟΗΣΗ ΝΑ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΦΙΣΙΟΛΟΓΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ, ΑΠΟ ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟΥ ΕΚΦΥΛΙΣΜΟΥ ΠΑΣΧΕΤΕ ΩΣΤΕ ΤΑ ΧΑΣΤΟΥΚΙΑ ΕΝΟΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗ ΝΑ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ ΩΜΗ ΒΙΑΙΟΠΡΑΓΙΑ ΕΝΩ Ο ΑΡΙΣΤΕΡΟΣΤΡΟΦΟΣ Κ Α Ν Ι Β Α Λ Ι Σ Μ Ο Σ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ/ ,,,,,,,

  3. ΕΙΜΑΙ ΝΕΑ ΦΕΤΟΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑ ΤΟ ΛΥΚΕΙΟ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΜΑΙ ΓΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ , ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΤΟ ΛΕΩ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΠΑΨΕΙ ΝΑ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΣΥΝΟΜΙΛΟΙΚΟΙ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΡΓΟΙ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΤΡΟΜΕΡΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΚΑΙ ΓΝΩΣΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΑ….ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΝΑΡΑΤΙΩΝΤΑΙ ΓΙΤΙ ΤΑ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ ΦΕΥΓΟΥΝ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ; ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ ………. Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΚΑ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΕΧΕΙ ΞΕΦΥΓΕΙ …ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΨΗΦΟΥΣ , ΚΑΙ ΤΙ ΕΠΕΙΧΗΡΗΜΑΤΑ ΘΑ ΠΡΟΒΑΛΛΟΥΝ ΙΓΑ ΝΑ ΠΕΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΛΑΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΕΙ… ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ ΟΡΘΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ ΠΟΥ ΣΤΟΧΕΥΕΙ ΣΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΜΕΦΕΡΟΝ ΣΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΠΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ?……ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ …..ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ……..

  4. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΞΟΡΓΙΖΟΜΑΙ ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΩ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΜΕΤΑΞΑ Η ΤΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ …ΑΝ ΗΞΕΡΑΝ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΥΣΑΝ ΡΑΜΕΝΟ ΑΛΛΑ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΕΖΗΣΑΝ ΠΟΤΕ ΤΟΥΣ ΣΕ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΧΟΥΝΤΑΣ….ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΕΔΩ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΕΡΑΝ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΜΕ ΝΑ ΕΡΧΟΥΜΕ ΧΟΥΝΤΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΒΑΛΤΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ…

  5. Η Ελλάδα έχει ανάγκη από πατριώτες, όπως εκείνοι που έδωσαν τη ζωή τους το 1940. Πατριωτικό δεν είναι ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΟ “ΚΟΜΜΑ” που ιδεολογικά αλλά και με τις πρακτικές του, τάσσεται υπέρ των άθλιων βασανιστών αυτού του τόπου. ΄Έλληνες μην ξεχνάτε!
    Ο “κύριος” Κασιδιάρης έδειξε το πραγματικό πρόσωπο του!

  6. To en logw atomo tha elege fasista kai ton Adriano (Hadrian), me tein diafora oti oi Rwmaioi eitan fwtia kai tsekouri pros tous varvarous me viaies taseis opws 400 xronia stein Bretania gia paradeigma, giati oi typoi zygisan 23 stones, vazan kati perikefalaies me kerata kai thelan na tous katharisoun.

  7. ΕΙΜΑΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ.ΕΦΑΓΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΟΥ ΣΤΑ ΒΙΒΛΙΑ.ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕ ΓΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΤΑ ΒΓΑΖΩ ΠΕΡΑ.ΨΥΦΙΖΩ ΚΚΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΨΥΦΙΣΩ ΠΑΛΙ . ΜΙΣΩ ΤΗ ΒΙΑ ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΔΕΞΙΑ . ΠΟΤΕ ΔΕ ΣΗΚΩΣΑ ΧΕΡΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ.ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΦΟΒΑΜΑΙ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ . ΠΡΟΣΕΧΕ ΤΙ ΕΥΧΕΣΑΙ , ΠΡΟΣΕΧΕ ΜΕ ΤΙ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΠΡΟΣΕΧΕ ΤΙ ΕΠΙΚΡΟΤΕΙς ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟ ΠΑΘΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕ ΘΑ ΑΠΛΩΣΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ.ΟΤΑΝ Η ΒΙΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ ΚΑΙ ΤΗ ΛΑΘΟΣ.ΣΩΣΤΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΑΥΤΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΧΕΙ ΤΟ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟ ΑΙΜΑ.ΔΕ ΦΟΒΑΜΑΙ ΤΟ ΑΙΜΑ.ΘΕΛΩ ΝΑ ΥΠΑΡΧΩ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΛΕΣ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΟ ΠΩΣ.ΜΗΝ ΥΠΟΤΗΜΑΣ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΙΑ ΚΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΑΡΑ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ .ΕΣΥ ΑΡΙΣΤΕΡΕ ΚΙΑ ΕΣΥ ΔΕΞΙΕ ΠΩς ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΙΟ ΠΛΕΥΡΑ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ;ΕΣΥ ΛΑΤΡΗ ΤΟΥ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΑΝ ΧΑΣΕΙΣ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΤΟ ΛΕΣ ΠΟΣΟ ΑΣΦΑΛΗΣ ΘΑ ΝΙΩΣΕΙΣ ;Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ.ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΕΙ ΤΗ ΝΤΟΠΗ ΤΟΥ.ΕΣΥ ΔΕΙΛΟ ΜΙΚΡΟ ΚΙΑ ΧΑΙΡΕΚΑΚΟ ΠΛΑΣΜΑ ΠΟΥ ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΑΛΛΑ ΣΑΝ ΑΛΛΟΣ ΠΟΝΙΟΣ ΠΙΛΑΤΟΣ ΤΡΙΒΕΙΑ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ ΠΟΣΟ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΕΙΣΑΙ ΟΤΙ Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΔΕ ΘΑ ΡΘΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΠΟΡΤΑ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΦΤΩΧΟΤΕΡΟΙ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΛΕΦΤΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΚΡΟΨΥΧΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ Η ΔΕΞΙΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ.ΟΤΑΝ ΟΙ ΛΑΟΙ ΞΕΧΝΟΥΝ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΥΤΕ ΜΕΛΛΟΝ. ΜΑ ΑΦΗΝΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟ Η ΔΕΞΙΟ ΝΑ ΘΟΛΩΝΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΤΗ ΣΚΕΨΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΡΘΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΦΟΒΑΣΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ .

  8. ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ Ο ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ Τ Σ Ε Π Ο Σ Ε 3Ο,ΟΟΟ Ε ΒΟΝUS ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΜΑΧΗ ΕΚΠΟΜΠΗ / ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΤΟΥ ΕΥΧΗΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΛΟΞΟΔΕΥΤΑ/

  9. ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΜΕΡΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Ο ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΔΙΑΛΟΓΟΣ. ΟΧΙ ΣΟΥ ΛΕΩ ΔΕ ΦΤΑΙΩ ΕΓΩ ΕΣΥ ΦΤΑΙΣ . ΟΧΙ ΕΣΥ ΦΤΑΙΣ,ΟΧΙ ΕΣΥ,ΟΧΙ ΕΣΥ, ΟΧΙ ΕΣΥ,ΟΧΙ ΕΣΥ ,ΟΧΙ ΕΣΥ,ΟΧΙ ΕΣΥ ΦΤΑΙΣ, ΔΕ ΦΤΑΙΩ ΕΓΩ ΣΟΥ ΛΕΩ ΕΣΥ ΦΤΑΙΣ,ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΜΕΡΙΚΕΣ ΜΕΡΕΣ ΑΝΕΛΑΒΑΝ ΤΟ ΦΤΑΙΞΙΜΟ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΥΛΙΑ ΤΗΝ ΒΟΟΟΟΟΛΕΥΤΙΚΗ.ΣΤΑ ΤΟΣΑ ΔΙΣ ΧΡΕΟΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΙΚΑ εκατομμυρια. ελληνες ψηφιστηκε ο ηλιας για να δέρνει;οχι γιατι ψηφιστηκαν οι υπόλοιποι όλοι για να μας χρεωκοπήσουν; όχι.το έκαναν ομως και για αυτο φταίω εγώ και εσύ………..

  10. Η Φοιτήτρια φαίνετε μέ αυτά πού μάς γράφει ότι ζή εκτός Ελλαδος.Καλή μου κοπέλλα, καλλίτερα νά είχαμε τήν δικτατορία τού Παπαδόπουλου ή ακόμα καλλίτερα τού Μεταξά παρά τήν Δημοκρατία πού έχομε σήμερα.Δέν έχετε καταλάβει ότι αυτή ηΔημοκρατία ντροπιάζει τούς Έλληνας όπου γής καίέχει ξεριζώσει συθέμελα τήν ΕΛΛΑΔΑ?

  11. I Kyprii an ke aristeri (AKEL) ine iper tou Kasidiari. Giati de thelume na hathi o Ellinismos, alla ute na parun i dolofoni lathrometanastes ipikotita oste na erthun Kypro, na skotonun ke na viazunn

  12. ΚΑΛΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΗΞΕΡΑ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕ ΟΤΙ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ ΣΕ ΚΑΝΑ RING ΣΗΚΩΘΗΚΕ ΠΑΝΩ ΜΕ ΜΙΑ ΑΝΕΣΗ ΑΡΧΗΣΕ ΝΑ ΒΑΡΑΕΙ…ΤΥΠΟΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΟΛΟΕΝΑ ΚΑΙ ΘΑ ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΡΙΖΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ , Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΡΜΑΙΟ ΦΑΣΙΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΟΥΝΤΑ ΑΛΛΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΜΕ..ΤΕΤΟΙΑ ΜΟΡΦΩΜΑΤΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΑΛΕΙΦΘΟΥΝ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ Η ΧΩΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΚΤΑΚΤΟΡΕΣ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΒΑΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΞΥΓΙΑΝΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΤΑΛΑΝΙΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ…

  13. An einai dinaton, I anarxolesvia tis metaxotis vrakas tha perasei stin istoria san martiras….
    Ti malakas o Ilias pu den sigratithike….

  14. ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΝΤΗΛΙΠΤΟ ΠΛΕΟΝ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΧΑΝΕΤΑΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΑΣ ΣΒΗΝΕΙ ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΜΟΙ, ΒΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ ,ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΕΥΘΥΝΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΟΘΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ ΤΟΣΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΡΙΑ ΤΩΝ ΚΥΡΙΩΝ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΛΟΓΙΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑΝ ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΓΕΛΙΟΙ ΚΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΝΑ ΕΞΕΥΤΕΛΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΤΡΟΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ

  15. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΛΟΥΝ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΗ ΣΦΑΛΙΑΡΑ.. ΠΟΥ ΤΗΣ ΕΔΩΣΕ. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΒΑΛΛΟΥΝ ΤΑ ΩΡΑΙΟ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΚΑΝΕΛΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΧΩΡΙΣ ΦΥΣΙΚΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΝΟΥΜΕΡΟ? ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΠΟΥ…ΡΙΑ?

  16. Βλέποντας και ξαναβλέποντας το βίντεο της σφαλιάρας αναραωτιέμαι ποιός τελικά επιτέθεικε πρώτος η Λιάνα ή ο Κασιδιάρης; Γιατί τόσοι δημοσιογράφοι και πολητικοί βλέπουν το βίντεο ανάποδα; Κρίμα για τον τόπο. Στο χωριό μου λένε <>. Συγχαρητήρια Κοράκια…!

  17. ειναι δυνατον να σηκωνει χερι σε γυναικα ειτε ειναι η καννελη ειτε οποια γυναικα……….μου αρεσει που σας πειραξε τιειπε μετα η κανελη για την μανα αυτου του φασιστα………….το ξερετε οτι και η λιανα εχει παιδι που κατα πασα πιθανοτητα ειδε και ακουσε το τι εκανε ενας νεοναζι στην μανα του……..δηλαδη αν το εκαναν αυτο στην δικια σας μανα θα το θεωρουσατε σωστο? ποιος συναγωνιστης ειναι αυτος που το μονο που κανει ειναι να σηκωνει το χερι του και οποιον παρει ο χαρος? κατα τα αλλα ειναι εκπροσωπος τυπου της χα ..ελεος πια ο καθε ανισορροπος μπαινει στην βουλη

  18. Ο Ηλίας Κασιδιάρης δεν διακρίνεται από πολιτική ευγένεια, μετουσίωσε σε πράξη τα συνθήματα της πλατείας, να θυμίσω μερικά από αυτά : “Αλήτες ρουφιάνοι δημοσιογράφοι” ” Να καεί το μπορντέλο η βουλή” .
    Είμαι αρκετά μεγάλος για να θυμάμαι ότι ΚΑΝΕΝΑΣ βολευτής (σωστά το έγραψα) δεν παραιτήθηκε ποτέ για λόγους πατριωτικής ευθιξίας, απλά αλλάζουν κομματική ΠΑΡΑΤΑΞΗ.
    Ίσως τελικά η απάντηση στη βία να είναι η βία. Μεταξύ των άλλων ελαττωμάτων μου έχω και πολιτική δυσχρωματοψία, έτσι αντιλαμβάνομαι μόνο το πολιτικό λευκό και το πολιτικό μαύρο, το πολιτικό γκρι αφήνει άπειρα
    περιθώρια για πολιτικές κωλοτούμπες (εισήχθη κι’ αυτό στο λεξιλόγιό μας)
    Κατά τον Αριστοτέλη η τιμωρία του πολίτη που αρνείται να μετέχει της πολιτικής είναι να τον κυβερνούν άνθρωποι κατώτεροί του.
    my two cents

  19. ΕΒΛΕΠΑ ΠΑΛΙΑ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΝ ΑΔΩΝΙ ΝΑ ΤΑ ΧΩΝΕΙ ΣΤΗΝ Ν.ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΓΛΙΦΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ Ν.ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΜΟΥ ΜΑΘΑΝΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΦΤΗΝΩ ΝΑ ΜΗΝ ΓΛΕΙΦΩ.ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ Η ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΗΘΟΣ.ΓΙΑ ΜΕΝΑ Ο ΑΔΩΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΤΑΘΕΡΟ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟ.ΤΟ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΓΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΠΟΥ ΠΑΡΕΧΕΙ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.

  20. ΤΟ Κ.Κ.Ε ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΕΞΟΥΣΙΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΥΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΑΧΟΥΛΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΣΤΕΛΝΟΥΝΕ ΤΗΝ ΚΑΝΕΛΗ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΝΤΑΗΣ ΚΑΙ ΨΑΧΝΟΥΝ ΓΙΑ ΧΡΥΣΟ.Η ΠΑΠΑΡΗΓΑ Η ΚΑΛΗ ΕΙΝΑΙ ΧΡΥΣΟΘΗΡΑΣ.ΓΙΑΤΙ ΤΟ Κ.Κ.Ε ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ?

  21. υπερβολικο το χαστουκι αλλα τησ αξιζε με τη συμπεροιφορα που εχει

  22. καλα της εκανε της κομμουνιστριας με την βιλαρα.τι επρεπε να κανει δηλαδη να καθεται να την ακουει να τον βριζει?αλλα εγω θα εδερνα και την δουρου την αναρχοκομμουνιστρια του συριζα δεν ξερω μου την δινει πολυ στα νευρα αυτη η γυναικα,ειναι για αγριο ξυλο ειδικα με τοσσες αναρχοαριστερες κοτσανες που πεταει

  23. Μας έχετε κουράσει. Είμαστε άνεργοι ρεεεεεε ξυπνάει. Δεν έχουμε να πληρώσουμε δόσεις και ανεχόμαστε την κάθε λιανα να το παίζει κριτής των πάντων με το τσιγάρο και τον κάθε χρυσαυγιτη να βαράει γυναίκες για να …αμυνθεί. Ουσττ ρε λαμόγια ξεφτιλες όλοι σας. Μας σκοτώνεται για τις ψήφους ρεεεεεεε.

  24. ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΧΤΗ Η ΧΕΙΡΟΔΙΚΕΙΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΕΞΙΛΟΓΙΟ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΟΥΝ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΑΘΩΕΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΕΣ Η ΚΑΝΕΛΛΗ ΚΑΙ Η ΔΟΥΡΟΥ. ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΨΗΦΙΣΤΗΚΑΝ ΑΠΟ 1/2 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΕΓΩ ΨΗΦΙΣΑ ΣΥΡΙΖΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΕΞΟΡΓΙΖΕΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΤΗΣ ΔΗΘΕΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΟΥ ΑΠΟΚΛΕΙΟΥΝ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΜΕΡΙΔΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΔΙΚΤΑΚΤΟΡΙΑ. ΝΤΡΟΠΗ!

  25. ΚΑΝΕΛΗ ΤΙΣ ΜΑΝΕΣ ΜΗΝ ΤΗΣ ΠΙΑΝΕΙΣ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ Η ΜΑΝΑ ΓΙΑ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΥΤΙΛΙ ΠΟΥ ΑΝΑΒΕΙ ΤΟ ΝΕΥΡΙΚΟ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑ.ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΝΑ ΜΗΛΑΣ ΓΙΑ ΜΑΝΕΣ. ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ Η ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΟΥ.ΕΣΕΙΣ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΦΤΑΙΤΕ.ΤΟ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΦΕΡΑΤΕ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΛΑΘΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΑΣ.ΒΟΛΕΜΕΝΗ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΦΟΒΙΣΜΕΝΗ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ.

  26. Όλα ήταν στημένα για να εκραγεί ο συναγωνιστής Κασιδιάρης
    και να ανρτιδράσει (διακαιολογημένα κατά τη γνώμη μου) με βίαιο τρόπο.
    Σκοπός του σάπιου συστήματος μέσω των μπολσεβίκων και των ξεπουλημένων δημοσιογράφων είναι να αποδυναμωθεί το συνεχώς
    διογκούμενο εθνικοκοινωνικό κίνημα της Χρυσής Αυγής και να αποτρέψουν τον λαό να το ψηφίσει.

  27. Να κυριαρχήσει η ηρεμία όλη την χαμένη μας αξιοπρέπεια ψάχνουμε κ αυτοί που τα Χούν μαζέψει μας πολωνουν να ζητηθούν συγνωμες κ να επικρατήσει ο πολιτισμός γιατί με αυτές τις καταστάσεις δυναμωνεται το αληθινό παρακράτος που μας κυβερνούσε κ επιθυμούμε να ανατρεψουμε

  28. ton prokalesan oste na xeirodikisei.opoios den vlepei ti egine pragmatika einai anegefalos.den epitrepete na prosvaloun etsi ta duo tsokara autos apla vgeike ektos eautoy.lathos tou ,alla mhn ethelotufleite.h dourou ton peripezei me thn anavoli tis dikis tou kai i kaneli arxika ton anaferei os fasista kai sthn sunexeia tou epitithete eno etoimazetai autos na fugei.erotisi an kapoios allos erixne to nero tha sukonotan h kaneli?

  29. Μπραβο στον επι τέλους άνδρα.Δεν δέχτηκε να τον λοιδορεί η κάθε τσουλαρία.Τα ΜΜΕ αίσχος για την μονόπλευρη παρουσίαση

  30. Κασιδιάρης-Κανέλλη σημειώσατε Χ. Το επίπεδο είναι παρόμοιο. Ο Παπαδάκης δεν συγκράτησε τη συζήτηση όταν από την πλευρά της κυρίες Δούρου και Κανέλλη εκτοξεύονταν απρεπή σχόλια.

  31. ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟ ΕΚΑΝΕ Ο ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ (ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ΗΤΑΝ ΣΚΟΠΙΜΟ): ΜΑ ΚΑΛΑ, ΠΡΟΣΚΑΛΕΙΣ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΥΣ??? ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΒΑΖΕΙΣ ΦΩΤΙΑ ΣΤΑ ΑΧΥΡΑ!!! ΟΙ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΑ “ΜΠΟΥΚΕΤΑ” ΗΤΑΝ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΑ. ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΚΗΝΕΣ ΣΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ-ΚΟΙΤΙΔΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ…

  32. ΑΠΑΡΑΔΕΧΤΟ ΤΟ ΞΕΣΠΑΣΜΑ ΤΟΥ ΧΡΥΣΑΥΓΗΤΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΚΑΝΕΛΗΣ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙ ΟΡΘΙΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΕΤΑΓΜΑ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΧΤΥΠΑΕΙ ΜΕ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΤΑΕΙ ΝΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΧΤΟ.ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΡΑΣΟΣ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΟΥΤΡΑ.

Comments are closed.

Οι προσφορές συνεχίζονται. Δείτε 12+1 online καταστήματα με μεγάλες προσφορές:

  1. Public
  2. Κωτσόβολος
  3. E-shop
  4. ΑΒ Βασιλόπουλος
  5. e-Fresh.gr
  6. Μουστάκας
  7. DPAM
  8. Prince Oliver
  9. Funky Buddha
  10. Cosmos Sport
  11. Celestino
  12. Allazorevma.gr
  13. Aegean airlines