Μιχαλολιάκος: μιλάει για Κανέλλη, Δούρου, ξυλοδαρμό [video]

Δείτε τι ακριβώς είπε ο Νίκος Μιχαλολιάκος για τη Λιάνα Κανέλλη ,τη Ρένα Δούρου και τον ξυλοδαρμό στο πλατό του Ant1.

Για «ατυχές συμβάν» και για «παγίδα» που «έστησαν» στον Ηλία Κασιδιάρη κάνει λόγο ο επικεφαλής της Χρυσή Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος σχολιάζοντας την επίθεση Κασιδιάρη στη Λιάνα Κανέλλη και τη Ρένα Δούρου.

«Θέλανε ισότητα» δηλώνει χαρακτηριστικά σε συνέντευξη του στο κυπριακό κανάλι Sigmalive ο Νίκος Μιχαλολιάκος, κληθείς να απαντήσει κατά πόσο είναι σωστό, ένας άντρας, να κτυπά με αυτό τον τρόπο μια γυναίκα. Αναφέρει δε ότι η Λιάνα Κανέλλη «έχει άδεια οπλοφορίας, έχει πετάξει ποτήρια, προκαλεί».

Για το φασιστικό χαιρετισμό o Νίκος Μιχαλολιάκος αναφέρει μεν ότι δεν είναι ο επίσημος χαιρετισμός του κόμματος, προσθέτει όμως ότι «τον χρησιμοποιούσαν οι έλληνες στον μεσοπόλεμο στο καθεστώς της 4ης Αυγούστου. Ήταν ο χαιρετισμός των εθνικιστών ολόκληρης της Ευρώπης, δεν ήταν αποκλειστικά των Γερμανών.»

Ο κ. Μιχαλολιάκος εξισώνει δε, τη Χρυσή Αυγή με τους αγωνιστές της ΕΟΚΑ. «Οι κομμουνιστές φασίστες, συμμορίτες κλπ. αποκαλούσαν τους αγωνιστές της ΕΟΚΑ. Η προπαγάνδα τους δεν περνάει» δηλώνει.

Για σκηνοθετημένα γεγονότα μιλάει στο μεταξύ σε ανακοίνωσή του ο Ηλίας Κασιδιάρης με αφορμή το περιστατικό με τις κ. Κανέλλη και Δούρου.

Δείτε τη συνέντευξη του κ. Μιχαλολιάκου που μιλάει για τη Λιάνα Κανέλλη και τη Ρένα Δούρου:
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=8cfuAx-nu4I

Δείτε τι κρέμεται από το παντελόνι του Κασσιδιάρη και ποια είναι η απάντηση της Χρυσής Αυγής για το ξύλο στην Κανέλλη.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.