Ψαριανός σε Παπαδημούλη: “Σαν δεν ντρεπόσαστε λιγάκι” [video]

Δείτε το βίντεο με την άγρια κόντρα του υποψήφιου βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Παπαδημούλη με ον υποψήφιο βουλευτή της Δημοκρατικής Αριστεράς, Γρηγόρη Ψαριανό.

Μια κουβέντα του υποψήφιου βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Παπαδημούλη, ήταν αρκετή για να ξεκινήσει η λεκτική αντιπαράθεση με τον υποψήφιο βουλευτή της Δημοκρατικής Αριστεράς, Γρηγόρη Ψαριανό.

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Ανατροπή» του Γιάννη Πρετεντέρη τα μεσάνυχτα της Δευτέρας, ο κ. Παπαδημούλης ανέφερε ότι σε περίπτωση που ο Συνασπισμός είναι πρώτο κόμμα θα απευθύνει πρόσκληση για σχηματισμό κυβέρνησης στην ΔΗΜΑΡ του Φώτη Κουβέλη.

Η κουβέντα αυτή του υποψηφίου βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ προκάλεσε την άμεση αντίδραση του κ. Ψαριανού: «Θέλετε να συνεργαστείτε με αυτούς που βρίζετε;» αναρωτήθηκε και συνέχισε απευθυνόμενος προς τον κ. Παπαδημούλη: «Σαν δεν ντρεπόσαστε λιγάκι».

Μάλιστα, στη συνέχεια, σε μια προσπάθεια να τονίσει τις αντιφάσεις του ΣΥΡΙΖΑ, συνέχισε λέγοντας «Με ποιους θέλετε συνεργασία; Με την ΔΗΜΑΡ που είναι… δεκανίκι του ΠΑΣΟΚ και έχει πρόεδρο τον Καρατζαφέρη της Αριστεράς».

Δείτε το βίντεο με την άγρια κόντρα Ψαριανού-Παπαδημούλη:

Διαβάστε ποιοι οι υπουργοί σε κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.