Χανιά Ξενοδοχεία: τα 6 καλύτερα ξενοδοχεία στα Χανιά

Ποια είναι τα καλύτερα ξενοδοχεία στα Χανιά για όμορφες διακοπές; Διαβάστε τα 6 καλύτερα ξενοδοχεία στα Χανιά.

Σπουδαία διάκριση για τα Χανιά αποτελεί η ανάδειξη τους σε κορυφαίο τουριστικό προορισμό με βάση την ψηφοφορία που διοργάνωσε για 2η συνεχή χρονιά ο Εκδοτικός Όμιλος Λυμπέρη μαζί με την Ελληνική έκδοση του Νο1 ταξιδιωτικού περιοδικού στον κόσμο, το «Condé Nast Traveller», το οποίο και θεσπίζει τα βραβεία φιλοξενίας αναγνωστών, που αφορούν σε τουριστικούς προορισμούς.

Τα 6 καλύτερα ξενοδοχεία στα Χανιά:

1. Το ξενοδοχείο Doma είναι ένα boutique ξενοδοχείο στα Χανιά που στεγάζεται σε ένα νεοκλασικό αρχοντικό στην παραλία των Χανίων. Είναι διακοσμημένο με αντίκες και διαθέτει δωμάτια με ξεχωριστό ντιζάιν, με θέα στο Κρητικό Πέλαγος ή στον κήπο με το παλιό σιντριβάνι.

2. Το ξενοδοχείο Nefeli Hotel στα Χανιά. Το Nefeli Hotel ξενοδοχείο βρίσκεται σε κεντρική τοποθεσία των Χανίων, 250μ. μακριά από το ιστορικό ενετικό λιμάνι και σε απόσταση μόλις 5 λεπτών με τα πόδια από την παλιά πόλη. Προσφέρει δωρεάν Wi-Fi σε όλους τους χώρους. Διαθέτει καφέ-μπαρ και αίθουσα πρωινού.

3. Το ξενοδοχείο Porto Veneziano στα Χανιά. Το ξενοδοχείο Porto Veneziano Hotel βρίσκεται σε προνομιακή τοποθεσία στην προκυμαία του ενετικού λιμανιού των Χανίων. Προσφέρει δωρεάν Wi-Fi σε όλους τους χώρους του και υπέροχη θέα.

4. Το ξενοδοχείο Akali Hotel στα Χανιά. Σε βολική τοποθεσία, μόλις 500μ. από το κέντρο της Παλιάς Πόλης των Χανίων, κοντά στην παραλία Νέα Χώρα, το Akali προσφέρει δωμάτια με δωρεάν Wi-Fi και μπαλκόνι. Διαθέτει πισίνα και όμορφα επιπλωμένη βεράντα με σνακ μπαρ.

5. Το ξενοδοχείο Irida στα Χανιά. Το ξενοδοχείο Irida Hotel βρίσκεται κοντά στην κοσμοπολίτικη περιοχή Κουμ Καπί, στον παραλιακό δρόμο περιπάτου που οδηγεί στο κέντρο των Χανίων. Διαθέτει δωρεάν Wi-Fi πρόσβαση, πρωινό σε μπουφέ και ιδιωτικό χώρο στάθμευσης.

6. Το ξενοδοχείο Doge Traditional Hotel στα Χανιά. Το ξενοδοχείο Doge Hotel, σε ενετικό στιλ 15ου αιώνα, βρίσκεται στο κέντρο των Χανίων και σε απόσταση 50μ. από το ενετικό λιμάνι. Προσφέρει δωρεάν Wi-Fi, πλούσιο πρωινό και δωμάτια με δυνατότητα προετοιμασίας γευμάτων με ρομαντική διακόσμηση.

Δείτε ποια είναι τα καλύτερα ξενοδοχεία στη Σαντορίνη για όμορφες διακοπές.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.