#

Αντάλλαξαν “πυρά” Αλαφούζος και Χατζηνικολάου στο twitter

Διαβάστε τον διαδικτυακό πόλεμο στο twitter ανάμεσα στον δημοσιογράφο Νίκο Χατζηνικολάου και τον Γιάννη Αλαφούζο που είναι μεγαλομέτοχος του ΣΚΑΙ.

Στην θέση του έβαλε ο Νίκος Χατζηνικολάου, τον μεγαλομέτοχο του ΣΚΑΙ Γιάννη Αλαφούζο, ο οποίος ανέφερε στο twitter κάτι το οποίο δεν ίσχυε με αποτέλεσμα να εκνευριστεί ο γνωστός δημοσιογράφος και να του απαντήσει ανάλογα. Αφορμή της όλης συζήτησης στάθηκε ο τραυματισμός του Λέτο.

«Οι Ολυμπιακοί πανηγυρίζουν με προπαγάνδα του REAL ! Η αλήθεια όμως είναι άλλη. Ντροπή κ. Χατζηνικολάου! Τουλάχιστον με την υγεία..» ήταν το tweet του Γιάννη Αλαφούζου που εξόργισε τον Νίκο Χατζηνικολάου, ο οποίος λίγη ώρα αργότερα έγραψε στο δικό του λογαριασμό στο twitter απαντώντας στον Γιάννη Αλαφούζο:

«Ο κ. Γιάννης Αλαφούζος μπέρδεψε τη Realnews με αθλητική εφημερίδα, η οποία και φιλοξενεί το δημοσίευμα στο οποίο αναφέρεται.Να είναι πιό προσεκτικός» .

Μάλιστα ανέφερε «Αυτη την εβδομάδα η Realnews δεν γράφει τίποτε για τον Λέτο.Την προηγούμενη είχαμε δηλώσεις του και γράφαμε ότι λέει ο κ. Αλαφουζος σήμερα..» και συμπλήρωσε «Οι δηλώσεις του γιατρού είναι στην εφημερίδα Ντερμπυ, φιλική προς τον ΠΑΟ».

Στη συνέχεια όμως ο Γιάννης Αλαφούζος έγραψε «ο real fm ξεκίνησε αυτο το αντιπαναθηναικο πάρτι χθες το απόγευμα!» και συνέχισε «ένας γιατρός που δεν τα σέβεται μπορει και να παραπληροφορεί ! Το ίδιο ο σταθμός που διαδίδει τις αθλιότητες!»

Η απάντηση που ήρθε από τον Νίκο Χατζηνικολάου ήταν άμεση «Ντροπή!Είστε εμπαθης!Η πρωτιά του Real πονεσε φαίνεται!», «Ντροπή!Δίνεις γραμμή στους φανατικούς; Απαράδεκτο!» είπε ο γνωστός δημοσιογράφος για να καταλήξει στο τέλος:

“Διάβασε τη Realsports της περασμένης Κυριακής και θα δεις πόσο άδικος και εμπαθης είσαι. Δεν θα επανέλθω. Τέλος. Λυπάμαι πολυ για την απρόκλητη επίθεση σου”.

Δείτε τις απαντήσεις του Νίκου Χατζηνικολάου στον διαδικτυακό πόλεμο στο Twitter ανάμεσα στον δημοσιογράφο και τον Αλαφούζο:

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι!