#

Bουλγαράκης: πού έκανε τατουάζ ο trendy πρώην υπουργός [φωτο]

Που έκανε τατουάζ ο πρώην υπουργός Γιώργος Βουλγαράκης ενώ κάνει τις διακοπές του στην Κρήτη; Δείτε που έκανε τατουάζ ο Γιώργος Βουλγράκης.

Τατουάζ στην δεξιά ωμοπλάτη έκανε ο Γιώργος Βουλγαράκης! Σύμφωνα με την εφημερίδα “Πρώτο Θέμα”, πρόκειται για ένα τετράφυλλο τριφύλλι το οποίο συμβολίζει την αγάπη του για τα τέσσερα παιδιά του, καθώς σε κάθε φύλλο του είναι χαραγμένο το αρχικό γράμμα από τα ονόματά τους. Ωστόσο, όπως λέει ο ίδιος ο πρώην υπουργός, το «τριφύλλι» συμβολίζει εκτός των άλλων και την αγάπη του για τον Παναθηναϊκό.

Το τατουάζ βρίσκεται στην δεξιά ωμοπλάτη του πρώην υπουργού Γιώργου Βουλγαράκη, ενώ τα αποκαλυπτήρια έγιναν το περασμένο Σάββατο, όταν απολάμβανε το μπάνιο του στο Ηράκλειο της Κρήτης και συγκεκριμένα στην παραθαλάσσια περιοχή Κοκκίνη Χάνι, εκεί που βρίσκεται η εξοχική κατοικία της οικογένειας Βουλγαράκη.

Την ιδέα για το τατουάζ ο Γιώργος Βουλγαράκης την πήρε από το μεγαλύτερο γιο του Απόστολο, ο οποίος χάραξε στο πόδι του το έμβλημα του Παναθηναϊκού, το «τριφύλλι».

Αφού έκανε μια πρόχειρη έρευνα στο ίντερνετ, ο πρώην υπουργός Γιώργος Βουλγαράκης κατέληξε στην απόφαση να κάνει σχεδόν το ίδιο προσθέτοντας απλώς ένα ακόμα φύλλο στο σχέδιο ώστε να χωρέσουν τα ονόματα των παιδιών του.

Δείτε την φωτογραφία με το τατουάζ του πρώην υπουργού Γιώργου Βουλγαράκη:

Διαβάστε για τον πρώην υπουργό του ΠΑΣΟΚ που πήγε για μανικιούρ.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι!