Η 18χρονη καλλονή των Ολυμπιακών Jasmine Breinberg

Ποια είναι η Jasmine Breinberg η 18χρονη καλλονή των Ολυμπιακών Αγώνων; Δείτε ποια είναι η Jasmine Breinberg.

Η Jasmine Breinberg, κατάφερε όχι μόνο να κλέψει την παράσταση από την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων 2012 αλλά και ν΄αποκτήσει εκατομμύρια θαυμαστές ανά τον κόσμο, μέσα σ΄ ένα μόλις βράδυ!

Η 18χρονη καλλονή μαθήτρια Jasmine Breinberg, χορεύτρια, και εθελόντρια στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, υποδύθηκε έναν ρόλο, αυτόν της June, έφηβης κόρης μιας βρετανικής οικογένειας, που σε μια έξοδο χάνει το κινητό της, το βρίσκει ο Frankie που την έχει δει στο YouTube, και την αναζητά στο νυχτερινό Λονδίνο, υπό τους ήχους των μεγάλων βρετανικών επιτυχιών, των τελευταίων 40 χρόνων.

Τελικά, οι δυο νέοι με τη βοήθεια της τεχνολογίας συναντιούνται και μοιράζονται ένα παθιασμένο φιλί, μπροστά σε ένα δισεκατομμύριο τηλεθεατές.

Ο ρόλος της Jasmine Breinbergστην τελετή έναρξης, συνετέλεσε στη μετάβαση από την εποχή της βιομηχανίας, στην ψηφιακή εποχή, και αποτελεί ύμνο στη συνεισφορά του μεγάλου επιστήμονα, Tim Berners-Lee.

Μάλιστα από εκείνο το βράδυ, η Jasmine Breinberg έχει δει τις μετοχές της ν΄αυξάνονται αλματωδώς, αφού έχει γίνει hit στο Internet, με τους θαυμαστές της σε Facebook, Twitter και YouTube, να τη χαρακτηρίζουν «το ωραιότερο κορίτσι του κόσμου!»

Δείτε τι κατάφεραν τελικά οι ελληνίδες πρωταθλήτριες του μπιτς βόλεϊ Αρβανίτη-Τσαρτσιάνη .

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.