Σπόντα Κακλαμάνη σε Παπαδάκη: “Είναι ξύπνιος ο Κυριακού; Μας ακούει;” [video]

Δείτε το βίντεο με τη σπόντα του Νικήτα Κακλαμάνη στον Γιώργο Παπαδάκη για την πορεία της συνεργασίας του με τον ΑΝΤ1 και τον Μίνωα Κυριακού.

Οι νέες σπόντες του Γιώργου Παπαδάκη για τον ΑΝΤΕΝΝΑ και το “θρίλερ” με την ανανέωση του συμβολαίου του.

Κι ενώ η συνεργασία του Γιώργου Παπαδάκη με τον ΑΝΤΕΝΝΑ βρίσκεται στον αέρα, απασχολώντας τις τελευταίες μέρες όλες τις τηλεοπτικές στήλες σε site, blogs, εφημερίδες και περιοδικά, ο παρουσιαστής δεν χάνει την ευκαιρία να αφήνει νέα υπονοούμενα στον αέρα της εκπομπής του, καθώς αυτή οδεύει προς την ολοκλήρωσή της, την Παρασκευή 6 Ιουλίου. Μάλιστα, το θέμα φαίνεται να απασχολεί και τους ίδιους τους καλεσμένους του, οι οποίοι τον ρωτούν ευθέως -σε ορισμένες περιπτώσεις- για το τηλεοπτικό του μέλλον.

Αρχικά, όταν ο Γιώργος Παπαδάκης καλωσόρισε τους καλεσμένους του, ο βουλευτής της ΝΔ, Νικήτας Κακλαμάνης πήρε το λόγο και ευχήθηκε: “το Σεπτέμβριο να σας ξαναδούμε όλους μαζί στην παρέα. Έχει ξυπνήσει ο κύριος Κυριακού; Ακούει”;

Ο παρουσιαστής απάντησε ότι “το θέμα είναι εμείς να είμαστε ξύπνιοι!” και η βουλευτής του ΚΚΕ, Λιάνα Κανέλλη, πρόσθεσε: “Επαναδιαπραγμάτευση είναι, μνημονιακή και σκληρή”!

Δείτε το βίντεο με τη σπόντα του Νικήτα Κακλαμάνη στον Γιώργο Παπαδάκη για τον Μίνωα Κυριακού:

Δείτε τι είπε ο Ηλίας Κασιδιάρης στον Γιώργο Τράγκα.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.