Προσβολή ή φήμες; “Το Ολυμπιακό χωριό γέμισε ξυπόλητους Έλληνες”

Οργή για τα ρατσιστικά σχόλια για ξυπόλητους Έλληνες από τη σημαιοφόρο της Γερμανίας στο Λονδίνο, αν πραγματικά τα έκανε. Τι φέρεται έγραψε στο twitter;

Προκλητικό σχόλιο φέρεται, σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσίευσαν ελληνικά blogs, να έκανε η Γερμανίδα αθλήτρια Νατάσα Κελερ για τους Έλληνες στο Ολυμπιακό χωριό.

“Το Ολυμπιακό χωριό έχει γεμίσει με ξυπόλητους Ελληνες αθλητές. Μόλις τους βλέπουμε κάνουμε τους μαλάκες, γιατί φοβόμαστε ότι θα μας ζητήσουν δανεικά”, τουίταρε η σημαιοφόρος της Γερμανίας Natasha Keller.

Αν η δήλωση είναι πραγματική, τότε αυτό δεν είναι ρατσιστικό σχόλιο; Η συγκεκριμένη αθλήτρια δεν πρέπει να αποκλειστεί από την Ολυμπιακούς Αγώνες 2012;

Την ίδια στιγμή, μια άλλη Αγγλίδα αθλήτρια φέρεται να έγραψε κοροϊδευτικά στο twitter της για τους Έλληνες αθλητές: “Ελπίζω οι πεινασμένοι Έλληνες, να μη φάνε όλο το φαί στο Ολυμπιακό χωριό”.

Σημειώνουμε πάντως οτι η είδηση δεν έχει επιβεβαιωθεί και έρευνα στο διαδίκτυο δεν εντόπισε τα συγκεκριμένα σχόλια, οπότε δεν αποκλείεται να είναι μύθευμα των blogs που τη δημοσίευσαν.

Ψηφίστε στο γκάλοπ για τον αποκλεισμό της Βούλας Παπαχρήστου και δείτε το πρόγραμμα των Ολυμπιακών 2012.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.