#

Γιατί χώρισαν Νίνα Λοτσάρη-Κωνσταντίνος Σκορδάλης

Γιατί χώρισε η Νίνα Λοτσάρη με τον Κωνσταντίνο Σκορδάλη; Διαβάστε την αιτία που έφερε κρίση στο γάμο τους.

Ο γάμος της Νίνας Λοτσαρη με τον Κωνσταντίνο Σκορδάλη κατέληξε σε χωρισμό. Το ζευγάρι μετά από δέκα χρόνια κοινής πορείας δεν είναι πλέον μαζί, ενώ όπως γράφει το περιοδικό «OK!» τον τελευταίο καιρό είχαν κυκλοφορήσει φήμες που μιλούσαν για κρίση στο γάμο τους.

Πριν 6 μήνες περίπου η Νίνα γέννησε την δεύτερη κόρη της και κανείς δεν είχε αντιληφθεί το παραμικρό, ούτε καν οι στενοί φίλοι του ζευγαριού. Μάλιστα τον Φεβρουάριο η Νίνα είχε δηλώσει προφητικά σε μια συνέντευξή της στην εφημερίδα Realness: «Από τη στιγμή που σταματάει ο έρωτας παίρνεις διαζύγιο. Αν χαθεί, απλά συμβιώνεις με τον άλλον. Περνάς και τη φάση της συμβίωσης, τα περνάς όλα μέσα σε ένα γάμο, αλλά αν δεν υπάρχει μια σπίθα αναμμένη, καλύτερα να ζεις με τον αδερφό σου».

Οι φήμες μιλούν για αποξένωση που μπήκε ανάμεσα στο ζευγάρι, ενώ κάποιες κάνουν λόγο και για τρίτο άτομο, αλλά λίγη σημασία έχει τι πρέπει να πιστέψει κανείς.

Διαβάστε περισσότερα: 24ωρο: Ν.ΛΟΤΣΑΡΗ – Κ.ΣΚΟΡΔΙΛΗΣ: Μόλις χώρισαν http://24wro.blogspot.com/2012/05/blog-post_4652.html#ixzz218pjRkb4

Το τελευταίο διάστημα η Νίνα Λοτσάρη ασχολείται πολλές ώρες με τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, ενώ ο Κωνσταντίνος Σκορδάλης μοιράζει τον χρόνο του ανάμεσα στην Αθήνα και την ιδιαίτερή του πατρίδα, τη Λέρο.

Διαβάστε ποια γνωστή ηθοποιός έπεσε θύμα τροχαίου.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι!