Μέμος Μπεγνής: τι είπε για το αν είναι gay

Τι δήλωσε ο Μέμος Μπεγνής για τη σεξουαλική του ταυτότητα και αν είναι gay; Διαβάστε τις αποκαλυπτικές δηλώσεις του γνωστού ηθοποιού.

Μία αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε ο Μέμος Μπεγνής στο περιοδικό «Εγώ».

Εάν πληκτρολογήσετε στο Google το όνομά του θα δείτε διάφορα σχόλια σχετικά με τη σεξουαλικότητά του. Σε συνέντευξή του, ο Μέμος Μπεγνής, μιλά… έξω από τα δόντια για το ζήτημα αυτό και τονίζει: «Αν δοκιμάσετε και άλλα ονόματα θα βγει το ίδιο πράγμα. Είναι πολύ καλό, γιατί με γουστάρει πολύς κόσμος, οπότε ψάχνουν το σεξουαλικό μου προσανατολισμό. Τι να πω εγώ… Ζούμε σε μια πάρα πολύ υποκριτική κοινωνία, που όταν κάποιος είναι gay ή κάποια λεσβία, ανοίγουν το στόμα τους και λένε: “Πώς είναι δυνατόν;”. Όλοι αυτοί που λένε “Πώς είναι δυνατόν;” πιθανότατα είναι γκέι».

Συνεχίζοντας, ο Μέμος Μπεγνής ανέφερε: «Πάρα πολλοί άνθρωποι παντρεύονται μόνο και μόνο γιατί αυτή η κοινωνία είναι υποκριτική και κάνουν οικογένειες για να κρύψουν τη σεξουαλικότητά τους… Δεν αφορά κανέναν αν εγώ είμαι gay, αν η φίλη μου είναι λεσβία, ή αν εγώ πάω με γυναίκες ή με άνδρες. Αυτό είναι καθαρά προσωπική μου επιλογή και δεν έχω καμία υποχρέωση να αποδείξω σε κανέναν τι κάνω εγώ και ποιος είμαι. Έχω έρθει σε αυτό το χώρο για να κάνω τη δουλειά μου και τίποτε άλλο».

Διαβάστε τι είπε ο Μέμος Μπεγνής για gay φιλιά.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.