Περιστέρια κάηκαν ζωντανά στην τελετή έναρξης [video]

Δείτε το βίντεο με την ατυχή στιγμή στην τελετή έναρξης του Σεούλ 1988 όπου πλήθος περιστεριών κάηκε ζωντανό στην ολυμπιακή δάδα.

Μπορεί η τελετή έναρξης του Λονδίνο 2012 να είναι το κορυφαίο γεγονός της χρονιάς, όμως δεν ήταν όλες οι τελετές έναρξης Ολυμπιακών Αγώνων επιτυχημένες.

Σεούλ 1988. Το βλέμμα του κόσμου στραμμένο στη Νότια Κορέα και την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών αγώνων. Παρά τις προσπάθειες της Νότιας Κορέας, όπως και κάθε χώρας που αναλαμβάνει τους Ολυμπιακούς Αγώνες να εντυπωσιάσει η τελετή έναρξης ήταν ιδιαιτέρως ατυχής.

Γι’ αυτό το περιοδικό Time τη συγκαταλέγει – στην πρώτη μάλιστα θέση – των χειρότερων τελετών έναρξης σε αθλητικές διοργανώσεις.

Οι διοργανωτές είχαν την ιδέα να απελευθερώσουν ένα σμήνος περιστέρια στο γήπεδο. Κι όντως στα χαρτιά μπορεί να ακούγεται καλή και εντυπωσιακή ιδέα. Η πραγματικότητα όμως ήταν φρικιαστική.

Πολλά από τα πουλιά είχαν καθίσει στον ολυμπιακό πυρσό με αποτέλεσμα όταν αυτός άναψε ένα πλήθος από αυτά κάηκαν μπροστά στα μάτια εκατομμυρίων θεατών.

Δείτε τα περιστέρα να καίγονται στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων της Κορέας στο 4:50 :

Διαβάστε το πρόγραμμα της τελετής έναρξης του Λονδίνο 2012.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.