Βούλα Παπαχρήστου: ρατσιστικό σχόλιο και αποκλεισμός από ΟΑ

Χαμός με το ρατσιστικό σχόλιο της αθλήτριας τριπλούν Βούλας Παπαχρήστου. Γιατί αποκλείστηκε από τους Ολυμπιακούς Αγώνες;

Η αθλήτρια του τριπλούν, Boύλα Παπαχρήστου που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, έγραψε πως τα κουνούπια του Δυτικού Νείλου που έχουν κάνει την εμφάνισή τους και στην Ελλάδα, μπορούν να τρώνε σπιτικό φαγητό λόγω των πολλών Αφρικανών που κατοικούν στη χώρα μας!

Ένα σχόλιο που προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων στα social media, καθώς δεν πρόκειται για μία απλή αθλήτρια. Αλλά για ένα από τα μέλη της αποστολής που θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στους επικείμενους Ολυμπιακούς Αγώνες. Της χώρας που έχει σαν κληρονομιά έναν πολιτισμό ανθρωποκεντρικού χαρακτήρα, για τον οποίο -μεταξύ άλλων- καλείται να αγωνιστεί με θάρρος στους Αγώνες του Λονδίνου η Βούλα Παπαχρήστου.

Ακόμα και η απάντησή της, πάντως, δεν έδειξε να πείθει κανέναν. Την ώρα, μάλιστα, που δεν παίρνει σαφή θέση έναντι στο προηγούμενο τιτίβισμά της. «Όλα αυτά που συνέβησαν δεν με εκφράζουν. Είμαι Αθλήτρια τίποτε άλλο!! Δεν συνηθίζω να προσβάλω ποτέ κανέναν… δεν είμαι αυτής της ιδεολογίας! Ζητώ συγνώμη αν άθελα μου προσέβαλα ανθρώπους! Δεν έχω καμία ανάμειξη με τα πολιτικά!!! Είμαι Αθλήτρια και μόνο!!», σχολίασε στον λογαριασμό της στο twitter.

Η Βούλα Παπαχρήστου, άλλωστε, έχει επαφές με κορυφαία μέλη της Χρυσής Αυγής, καθώς πρόσφατα είχε στείλει στον Ηλία Κασιδιάρη τις ευχές της για την ονομαστική του γιορτή. Με την υποσημείωση να είναι πάντα… αληθινός: “Χρόνια πολλά. Να είσαι πάντα γερός και αληθινός!!!”. Ενώ δεν είναι λίγα τα retweets της από την Χρυσή Αυγή.

Το καλύτερο, πάντως, το κρατούσε για το τέλος η Βούλα Παπαχρήστου. Aποφάσισε να… σβήσει τον λογαριασμό της στο twitter, αλλά μετά από λίγη ώρα τον άνοιξε ξανά! Τα σχόλια είναι δικά σας….

Σύμφωνα με νεότερες εξελίξεις η Βούλα Παπαχρήστου αποκλείστηκε από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου όπως ανακοίνωσε η ΕΟΕ.

Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου της ΕΟΕ:

“Με απόφαση του αρχηγείου της ελληνικής Aποστολής στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, τίθεται εκτός Ολυμπιακής Ομάδος η αθλήτρια στίβου του άλματος τριπλούν Παρασκευή Παπαχρήστου για δηλώσεις της που αντίκεινται στις αξίες και τα ιδεώδη του Ολυμπισμού. Η αθλήτρια δεν βρίσκεται στο Λονδίνο καθώς αναμενόταν λίγο πριν την έναρξη των αγωνισμάτων στίβου”.

Δείτε το ρατσιστικό παραλήρημα μητέρας στο τραμ.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε όλα τα άπλυτα των πολιτικών και τις εξελίξεις για τα μεγάλα σκάνδαλα.

39 Σχόλια

  1. ΒΟΥΛΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΤΙΝΕ ΤΟΝ ΑΠΟΚΛΗΣΜΟ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΟΜΑΔΑ ΛΟΓΟ ΕΥΕΣΘΗΣΙΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΝΧΡΩΜΟΥΣ ΕΒΓΑΛΕ ΚΑΠΟΙΑ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΕΥΡΟ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΗ ΝΟΜΙΜΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΩΣΑΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΦΟΥΚΑΡΑΣ ΔΗΚΑΣΤΗΚΟΣ. ΕΝΩ ΕΣΥ ΜΕ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΕΜΠΗΡΙΑ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΗΣ ΒΛΕΠΗΣ ΕΙΣΑΙ ΕΙΚΟΣΗ ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΗΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΥΣ ΕΠΙΒΑΛΕΤΑΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΗΣ.ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΖΟΜΠΙ ΤΙ ΘΥΣΙΕΣ ΚΑΝΗ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΘΛΗΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΣΟΥ. ΣΕ ΕΥΧΩΜΑΙ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ.

  2. ρε τι βλακιεσ λετε για ολυμπιακους αγωνες κ για τους κοπους της?για τις ντοπες της να λετε..βεβαια το σχολιο της ηταν ρατσιστικο σιγουρα αλλα χαζη ηταν να γραψει κατι τετοιο που θα προκαλουσε τν αποκλισμο της???????????η επιτροπη παντως εκεπανε την δουλεια της…ομως καλο θα ηταν η γαμημενες οι επιτροπες να καταδικαζαν κ αλλα θεματα οπως τν πολεμο στο ιρακ εν οψη ολυμπιακων αγωνω…σωστοςςςςς?????

  3. @ Elena

    Μάλλον κάνεις λάθος. Αν δεις τα σχόλια στο διαδίκτυο, η πλειοψηφεία των σχολίων είναι υπέρ της αθλήτριας.
    Και τα πολιτικά πιστεύω του καθενός είναι δημοκρατικό του δικαίωμα και δεν θα πρέπει να παίζουν ρόλο σε θέματα όπως η συμμετοχή του σε μία διοργάνωση. Αυτό φυσικά αν ζούσαμε σε ένα δημοκρατικό καθεστώς. Αλλά απ’ότι φαίνεται η λογοκρισία της αριστεράς είναι χειρότερη και από αυτή επί χούντας.

  4. Καλά να πάθει. Ο χειρότερος ρατσισμός ξεπηδάει όταν το πλήθος πιστεύει ότι το να κοροϊδεύεις μετανάστες και άλλες φυλές και έθνη είναι αποδεκτό. Αυτό το γελοίο κοριτσάκι δεν αντιπροσωπεύει ούτε την Ελλάδα, ούτε το Ολυμπιακό πνεύμα.
    Και όσοι βρίσκουν αυτό που είπε η Παπαχρήστου αποδεκτό και αστείο – και μάλιστα υποστηρίζουν να φύγουν οι μετανάστες από την Ελλάδα, θέλω να ξέρω αν συνειδητοποιούν ότι σε ολόκληρο τον κόσμο υπάρχουν εκατομμύρια Έλληνες μετανάστες. Ή μήπως αυτό δεν μετράει γιατί η φυλή μας είναι “ανώτερη”;
    Έτσι συνεχίστε και θα πάμε απ’ το κακό στο χειρότερο. Κάντε ό,τι θέλετε, ελεύθεροι είστε, αλλά όχι στο δικό μας όνομα. Ονομαστείτε κάτι άλλο, όχι “Έλληνες”, μην αμαυρώνετε το όνομά μας και το παρελθόν μας!

  5. ENNOEITAI oti i pleiopsifia ton Ellinidwn kai Ellinwn den tin theloun na ekprospopisei tin Patrida mas mia upostiriktria tis fulakisteas Xrusis Augis! Ki as epairne kai xruso sto Londino, na leipei!

  6. Na tin baloun sto Sintagma kai na pername na tin xastoukizoume. Amorfoti. Eidate tin parelasi posoi mauroi athlites itane? Auto to sxolio epiase kai tous sinathlites tis. Ax to kaimeno koritsaki. Kathisterimene ellinike lae. Gi auto eisai 50 xronia piso.

  7. Στις τελευταίες Ολυμπιάδες οι αποκλεισμοί αθλητών πάντα είχαν κρυφές σχέσεις με κόντρες μεταξύ αθλητών και εταιριών, άσχετα με τις επίσημες δικαιολογίες.
    Επίσης είναι η απόλυτη ντροπή για την Ελλάδα χώρα της Δημοκρατίας να αποκλείσει αθλητή για κάτι που είπε, ότι και αν είναι αυτό. Για τους ψαγμένους: <>. Φυσικά δεν σημαίνει ότι οι υπόλοιποι είμαστε υποχρεωμένοι να πειστούμε ή να υιοθετήσουμε τα λεγόμενά τους, δημοκρατία έχουμε.

    Βέβαια τα τελευταία 15-20 χρόνια έχουμε περιορίσει την δημοκρατία όσο δεν πάει. Εκεί θα κολλήσουμε.

    ΥΓ
    Το σχόλιο ανέφερε πως ήταν πολλοί μετανάστες από την αφρική στην Αθήνα, χωρίς να έχουν γίνει Έλληνες πολίτες. Πού είναι ο ρατσιμός εκεί; Στο τι τρώνε τα κουνούπια;
    Η παρατήρηση ότι οι οικονομικοί μετανάστες ανεξαρτήτως προελέυσεως είναι πολύ περισσότεροι από όσους αντέχει η χώρα. Ορίστε το είπα. Είμαι ρατσιστής;

  8. Είναι απαράδεκτοι αυτοί που αποκλείσανε την κοπέλα. Η Ελλάδα πραγματικά τρώει τα παιδιά της. Αυτή η χώρα δεν παίζεται με τίποτα. Με το ένα και με το άλλο θα πετύχουν την επόμενη φορά περισσότεροι να ψηφίσουν χρυσή αυγή, χωρίς να είναι ούτε ρατσιστές ούτε φασίστες. Τουλάχιστον οι χρυσαυγίτες αγαπούν την Ελλάδα και τους Έλληνες. Όλοι οι άλλοι δείχνουν ανθέλληνες και άδικοι.

  9. καλύτερα να είπε “συγγνώμη, είμαι μόνο μία ξανθιά” αντί το “είμαι μόνο αθλήτρια”. σε αθλήτριες δε δίνουν μυαλό; ή λίγο τακτ μήπως; καλά της κάνανε. ας πρόσεχε

  10. συγγνωμη τον ρατσισμο που τον ειδαν??μηπως δεν ειναι αφρικανοι αυτοι που ειναι στην Ελλαδα παρανομως και κλεβουν βιαζουν σκοτωνουν και λοιπα? μηπως ειναι κατι αλλο? εχουν αλλο ονομα το οποιο θα επρεπε να εχει χρησιμοποιησει η κοπελα αντι του ”αφρικανοι”??το οτι δεν κοιμομαστε πια ασφαλεις στα σπιτια μας και κινδυνευουμε απο αρρωστιες που εχουν δεκαετιες εξαφανιστει απο την ευρωπη και οτι η Ελλαδα εχει υποχρεωθει να θρεψει ολους τους απανταχου ”αναξιοπαθουντες ” του τριτου κοσμου χωρις καν να το ζητησουμε δεν το θεωρειτε αλητεια αλλα θεωρειτε αλητεια το ΑΘΩΟΤΑΤΟ σχολιο μας αθλητριας που αντικατοπτριζει απλα την αληθεια?? ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΕΙ ΠΟΥ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΒΛΕΠΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΡΕ ΜΟ**ΠΑΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΣΤΑΖΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΕΙ και αποφασισατε να τον φοβερισετε? μαζευτηκανε ολοι οι καμμενοι αναρχοαριστεροι να την κραξουν και πετυχαν την ” παραδειγματικη” τιμωρια της …..χμμ ετσι να πιστευετε ΥΑΙΝΕΣ..Αηδιαστικα πιονια του συστηματος!

  11. Δε θα πάρω μέρος στη διαμάχη αν καλά ή άσχημα η Παπαχρήστου αποκλείστηκε, γιατί έτσι παίζω το βρώμικο παιχνίδι άλλων. Όπως όλοι μας, είναι και αυτή θύμα της εποχής μας, η οποία έχει δώσει διαζύγιο στη σκέψη και τη βούληση από τη γραφή και την ομιλία.
    Θα αναρωτηθώ όμως σαν ένας σαστισμένος από τα αταίριαστα της εποχής μας ακριβώς αυτής:Ο Πάπας ζήτησε συγνώμη από τους Ορθόδοξους για τις λεηλασίες και τις σφαγές των Σταυροφόρων της, ο Πρόεδρος Κλίντον ζήτησε συγνώμη από τους έλληνες γιατί έδωσε την κύπρο στους Τούρκους και πάνε καλιά τους μίση και αντεκδικήσεις αιώνων. Κρίμα που δε ζει ο Χίτλερ-μ’ ένα συγνώμη θα καθάριζε.
    Της Παπαχρήστου τη συγνώμη γιατί δεν τη δέχονται;

  12. Επιτέλους φαίνεται ξεκάθαρα ποιοι κυβερνούν αυτή την χώρα. Επίσης είναι ολοφάνερο ότι έχουν απλώσει τα πλοκάμια τους παντού.
    ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ! Αποκλείσανε μία πρωταθλήτρια γιατί πέταξε μία βλακειούλα στο δίκτυο. Μα καλά. Δεν βλέπετε ότι Ραγιάδες μας θέλουν και σε κάθε ευκαιρία κοιτάνε να μας πατήσουν κάτω την ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ σαν να είμαστε σκουλήκια;
    Άντε να δούμε πότε θα ξυπνήσουν οι συνέλληνες.

  13. kala re file pou mas les oti einai anthropoi, eipe kaneis oti den einai??? emas de mas trone ta kounoupia tou Neilou??? anekdotaki pou kukloforei ena mina egrapse i kopela, siga min trellathoume ki olas!!oute xruses auges goustaro oute tous nazi alla o kathenas dikaioutai na pistevei se o,ti thelei, skasila mou emena an eixe pare dose me xrusavgites, gia emena athlitria einai…giati ego eimai DIMOKRATIS…oxi komplexas fasistas krummenos piso apo dimokratiki simaia opos kati alloi edo!

  14. Μην ξεχνάμε πως μιλάμε για ένα κορίτσι 20 χρονών, το σχόλιό της προσωπικά μου προκαλεί γέλιο και το βρίσκω και “ευφυές” σαν χιούμορ. Τι πάει να πει αυτό, οτι είμαι ρατσιστής? Κάτι τέτοιες “ταμπέλες” στους ανθρώπους όπως αντιρατσιστής, ρατσιστης, φασίστας, αριστερός, είναι που οδηγούν την κοινωνία στο τέλος σε ΕΜΦΥΛΙΟ, να βγάλουμε τα μάτια οι μεν στους δε. Είμαστε όλοι άνθρωποι και επιτέλους πρέπει να μάθουμε κατι τέτοια γεγονότα να τα προσπερνάμε, γιατι κοιτάμε το δέντρο και όχι το δάσος.

  15. Προς ΣΕΓΑΣ,
    Ψυχολογική υποστήριξη θα παρέχετε στην κοπέλα; Γιατί η κάτι δεν πάει καλά στο μυαλό της και κάνει ”τέτοια σχόλια” η τώρα θα πάθει κατάθλιψη από αυτή την ιστορία.
    Ρεμάλια καταστρέψατε τους αγώνες μιας ζωής ενός παιδιού σε δυο λεπτά.

    Αστεριου Αστεριος
    Προπονητής

  16. Λέτε πως είναι φασιστικό ότι την κατέκριναν για το σχόλιο.
    Δεν πειράζει, να δει ένα φασιστάκι πως είναι να σου φαίρονται φασιστικά και να μην μπορείς να κάνεις κάτι!

  17. Ti lete re oi Olimpiakoi agwnes pou h ELLADA dimiourgise stirisonte stin eirinh kai agapi meta3i ton lawn.Kala kanane kai tin apoklisane.Dhladi ama elege kati tetoio enas germanos gia tin Ellada emeis 8a ton eixame faei.Na paei na gami8ei den aksizei na symetexei stous Olympiakous.

  18. Kala kala peite ths ta xairetismata mu kai ta leme se mia 4etia…<> – <> to sxolio ths einai mia megali alitheia pou omws den thn les otan tha agwnisteis metaksi afrikanwn klp klp.Sth teliki pisteuete pos an jerane pos eixe h katastash edw tha rxontoustan?? edo dikoi mas feugoune kai rixnoun mauri petra piso sth mizeria mas… ainte na sinerxomaste

  19. Εντάξει, το σχόλιο είναι άκομψο αλλά και ο αποκλεισμός φαίνεται πολύ τραβηγμένος. Επίσης, δεν κατάλαβα πώς δένει το συγκεκριμένο θέμα με το παραλήρημα της μητέρας στο τραμ (που τελικά δε μπόρεσα να δω). Μήπως οι συντάκτες του άρθρου έχουν πάθει κάποιο «αντιπαραλήρημα».
    Το κυρίαρχο θέμα όμως είναι ότι ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ, ΔΗΜΑΡ και ΚΚΕ (περίπου το 70% του λαού;;;;) υποστηρίζουν επισήμως την προσέλευση και παραμονή όλων των λαθρομεταναστών που τελικά καταφέρνουν να μπουν στη χώρα. Μη λαμβάνοντας υπόψη το ΤΕΡΑΣΤΙΟ θέμα του ΙΣΛΑΜ, δεν σκέφτονται ότι μετά από μερικές γενιές η επικρατούσα θρησκεία θα είναι η μουσουλμανική και τότε ΙΣΩΣ οι εγγόνες και οι δισέγγονες των σημερινών γηγενών (ιθαγενών) θα πρέπει με βάση κάποιο (ισλαμικό) νόμο να φορούν μπούργκες. Φυσικά οι απόγονοι των σημερινών βΟλευτών και λοιπών κομματόσκυλων θα είναι εξασφαλισμένοι «στας Ευρώπας ή στας Αμερικάς» δηλαδή στα προοδευμένα και αντιρατσιστικά κράτη που ΠΟΤΕ δεν έβλαψαν πολίτη της Αφρικής ή της Ασίας (Λιβύη, Ιρακ, Αφγανισταν, Βιετναμ,… κ.λπ).

  20. Και οι “ανθρωποκεντρικού χαρακτήρα” Έλληνες στην εποχή που γεννήθηκε η Ολυμπιάδα, λέγανε : “πας μη Έλληνες, βάρβαρος”!

  21. “διαφωνώ με αυτό που λες αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες”
    οι μεγαλύτεροι φασίστες είναι αυτοί που δεν αφήνουν τους φασίστες να μιλήσουν.

  22. φοβηθηκανε οι κολητοι της κοκα κολα μηπως πανε τα μεταλια σε Ελληνικα χερια και γιαυτο εγινε ο αποκλεισμος.
    ολα τα υπολοιπα ειναι του κωλου.

  23. Συμφωνω απολυτα με τον Lars, αυτα ειναι καραγκιωζιλικια. Ακυρωνουν κοπους ετών που εκανε η αθλητρια επειδη ειπε την αποψη της, η οποια εδω που τα λεμε δεν ηταν καν ρατσιστικη. εθιξε κανεναν; το οτι γεμισε η ελλαδα αφρικανους ειναι απλα μια διαπιστωση, δεν ειπε κατι αρνητικο γι αυτους. Εξαλλου, δε νομιζω ολοι οι αλλοι να ναι αγιοι,αν ηταν ετσι να μην πηγαιναν 10 ατομα στους ολυμπιακους. ντροπη σ αυτους που την απεκλεισαν, οχι στην αθλητρια

  24. ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΤΣΕΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΦΤΑΣΑΜΕ ΕΔΩ ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΜΕ ΕΝΤΑΞΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΤΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣΣΣΣΣΣ ΝΑ ΜΗΝ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ ΤΠΤ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΝΕΙ ΞΕΝΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΩΛΙΣ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΛΕΜΕ ΡΑΤΣΙΤΣΑ

  25. Την αποκλείσανε επειδή είπε το αυτόητο? Πως η Ελλάδα έχει γεμίσει από Αφρικανούς? Ξέρουν αυτοί οι τύποι που κάθονται πίσω από τα γραφειάκια τους και με τόση ευκολία ακυρώνουν τις θυσίες μίας αθλήτριας από την σημαντικότερη διοργάνωση του αθλητισμού, πόσοι κόποι και πόση επίπονη και χρονοβόρα προσπάθεια καταβάλουν αυτοί οι άνθρωποι για να συμμετάσχουν στην ολυμπιάδα?

    Αλλά μάλλον η συμπάθεια της στον Ηλία Κασιδιάρη ενόχλησε κάποιους και έψαχναν αφορμή να την αποκλείσουν βρίσκοντας πάτημα πάνω σ’αυτό το σχόλιο της (βλ. ΔΗΜΑΡ). Μιλάνε για δήθεν “ρατσισμό” ενώ οι ίδιοι παραβιάζουν το δικαίωμα της συγκεκριμένης κοπέλας στην ελευθερία του λόγου και με τόσο φασιστικό τρόπο την αποκλείουν επειδή είπε δημόσια την αποψή της. Που βαδίζουμε ως χώρα όταν εμείς οι ίδιοι δεν αφήνουμε τους συμπατριώτες μας να διακριθούν, ειδικά σε τέτοιους δύσκολους καιρούς που η Ελλάδα χρειάζεται και την παραμικρή χαρά για να αναπτερωθεί το ηθικό του λαού της? Ντροπή…

  26. TI ΛΕΣ ΡΕ ΓΕΛΟΙΕ ΑΝΩΝΝΥΜΕ ??

    Απο που και ως που πρεπει να αποκλειονται αθλητες λογο προσωπικων τους αποψεων ??

    ΑΥΤΗ Ο ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟΣ !!

  27. Alhtheia to ratsistiko sxolio pou brisketai sthn olh protash ths?An einai etsi giati na mhn apokleistoun oloi k oles,Allwste k ratsistiko sxolio na htan ,dn apeythnotan se kapoio yparkto proswpo..opote dn stekei kan k h kathgoria.Ti karagkiozilikia einai ayta?Ntroph s olous osous einai stenomyaloi kai dh8en.

  28. Η ΔΕΣΠΟΙΝΙΔΑ ΕΙΧΕ ΚΑΒΑΛΗΣΕΙ ΤΟ ΚΑΛΑΜΙ.ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΠΑΡΕ ΔΩΣΕ.ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ.ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΣ ΑΓΑΠΗΤΗ ΒΟΥΛΑ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ.

  29. Ετσι μπραβο, να δωσει το καλο παραδειγμα η επιτροπη. Και αυτοι ειναι ανθρωποι ως εκ τουτου δεν ειναι ανεκτα τα ρατσιστικα σχολια.

  30. Καλα δεν είπε και τίποτε το φοβερό. Τουρίστες στην πρωτεύουσα είμαστε.

Comments are closed.

Οι προσφορές συνεχίζονται. Δείτε 12+1 online καταστήματα με μεγάλες προσφορές:

  1. Public
  2. Κωτσόβολος
  3. E-shop
  4. ΑΒ Βασιλόπουλος
  5. e-Fresh.gr
  6. Μουστάκας
  7. DPAM
  8. Prince Oliver
  9. Funky Buddha
  10. Cosmos Sport
  11. Celestino
  12. Allazorevma.gr
  13. Aegean airlines