#

Αστυνομικοί πυροβόλησαν πιτ μπουλ αστέγου στη Νέα Υόκρη [video]

Δείτε το σοκαριστικό βίντεο με δύο αστυνομικούς να πυροβολούν ένα πιτ μπουλ αστέγου στη Νέα Υόρκη.

Ενα πιτ μπουλ κείτεται σωριασμένο δίπλα στον ιδιοκτήτη του στον δρόμο East Village στη Νέα Υόρκη. Δευτερόλεπτα πριν δύο αστυνομικοί που έκαναν περιπολία στην περιοχή πυροβόλησαν το άτυχο σκυλί. Το πιτ μπουλ με το όνομα Star μεταφέρθηκε στο Animal Care & Control όπου παραμένει νοσηλευόμενο σε κρίσιμη κατάσταση.

Η ιστορία όμως έχει ως εξής: Ο άστεγος ιδιοκτήτης του Star Lech Stankiewicz, βρισκόταν σε λιπόθυμη κατάσταση στο δρόμο όταν οι δύο αστυνομικοί έσπευσαν να του προσφέρουν βοήθεια. Δίπλα του βρισκόταν ο σκύλος του, ο οποίος μόλις είδε τους αστυνομικούς άρχισε να γαβγίζει και να πλησιάσει απειλητικά προς το μέρος τους.

Τότε ο ένας εκ των δύο αστυνομικών πυροβόλησε το σκύλο. «Όταν βλέπεις ένα πιτ μπουλ έτοιμο να σου επιτεθεί δεν έχεις άλλη λύση από το να το πυροβολήσεις για να προστατευτείς. Δεν ήξερα ότι ο σκύλος ανήκε στον άστεγο. Λυπάμαι πολύ που πυροβόλησα το σκύλο», είπε ο αστυνομικός.

Ο Stankiewicz είχε υιοθετήσει τον Star πριν ένα χρόνο και τον είχε μαζί του για να τον προστατεύει στους δρόμους της Νέας Υόκρης όπου κοιμόταν. Ο άστεγος σύμφωνα με μαρτυρία της αδερφής του έχει πολωνική καταγωγή και εγκατέλειψε το σπίτι του 20 χρόνια πριν επειδή είχε πρόβλημα με τα ναρκωτικά και το αλκοόλ.

Δείτε το βίντεο με αστυνομικούς να πυροβολούν πιτ μπουλ:
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Q3M_upONUhc#!

Διαβάστε για τη σφαγή στη Ν. Αφρική.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι!