Πώς γονείς τιμωρούσαν απανθρωπά την κόρη τους

Πώς δύο γονείς τιμωρούσαν την κόρη τους και γιατί; Πώς αποκαλύφθηκε η τραγική αυτή ιστορία;

Αμερικανική ιστοσελίδα αποκάλυψε ακόμα μία απάνθρωπη ιστορία με πρωταγωνιστές δύο γονείς και κυρίως τον πατέρα, ο οποίος έχοντας επίσης και την επαγγελματική ιδιότητα του παιδιάτρου είχε βρει τον χειρότερο τρόπο για να τιμωρεί την κόρη του.

Εκείνος, πατέρας και παιδίατρος στο επάγγελμα, μαζί με την γυναίκα του συνήθιζαν να υποβάλλουν την μόλις 11 ετών κόρη τους σε βασανιστήρια εικονικού πνιγμού για να την τιμωρήσουν.

Το σοκ είναι μεγάλο τόσο για το αθώο ανήλικο κορίτσι που δεν έχει καταλάβει ακόμα γιατί συνέβαινε κάτι τέτοιο αλλά και για την περιοχή του ΤζορτζΤάουν που δεν περίμεναν ποτέ ότι οι συγκεκριμένοι γονείς θα συμπεριφερόντουσαν έτσι στο παιδί τους.

Τώρα,ο Μέλβιν Μορς, 58 ετών, και η σύζυγός του Πολίν, 40 ετών, οι δυο αυτοί γονείς αντιμετωπίζουν ποινικές ευθύνες για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο.

Το ανήλικο κορίτσι σόκαρε τους ανακριτές την στιγμή που περιέγραφε τις απάνθρωπες σκηνές που της έκαναν οι γονείς της.

Η μικρή κόρη τους ανέφερε χαρακτηριστικά ότι ο πατέρας της κρατούσε το κεφάλι της μέσα στον νιπτήρα έως ότου το νερό καλύψει σχεδόν το μισό πρόσωπό της.

Αυτό, όπως κατήγγειλε το ίδιο το κορίτσι , είχε γίνει τέσσερις φορές στο διάστημα από το 2009 έως και το 2011.

Η 11χρονη κόρη μάλιστα πρόσθεσε ότι ο πατέρας της , της είχε πει ότι θα μπορούσε να γίνει αυτό επί πέντε λεπτά χωρίς να πάθει εγκεφαλική βλάβη!

Διαβάστε για το σοκαριστικό γεγονός με έναν ανδρα να πυροβολεί παιδιά στην Πάτρα.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.