Ολυμπιακοί Αγώνες 2012: οι 14 gay αθλητές και αθλήτριες

Ποιοι είναι οι 14 gay αθλητές και αθλήτριες των Ολυμπιακών Αγώνων 2012 στο Λονδίνο; Ποιοι από αυτούς είναι και ολυμπιονίκες;

Είναι αθλητές των Ολυμπιακών Αγώνων 2012, είναι gay και δεν ντρέπονται καθόλου για αυτό, αφού το έχουν δηλώσει οι ίδιοι δημόσια.

Διαβάστε τη λίστα με τους 14 gay αθλητές και αθλήτριες των Ολυμπιακών Αγώνων 2012:

Ο αυστραλός χρυσός ολυμπιονίκης του Πεκίνου στην κατάδυση, Matthew Mitcham

H γερμανίδα ποδηλάτισσα και διπλή ολυμπιονίκης (χάλκινο το 2000 και αργυρό το 2004), είναι μαζί με τη συνάδελφό της, Petra Rossner, εδώ και 15 χρόνια.

Η γαλλίδα αθλήτρια χάντμπολ, Alexandra Lacrabére, θα συμμετέχει για δεύτερη φορά στην καριέρα της σε Ολυμπιακούς Αγώνες.

Η αυστραλή αθλήτρια του beach volley, Natalie Cook έχει κατακτήσει ένα χάλκινο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 1996 και ένα χρυσό, το 2000 παιχνίδια. Είναι παντρεμένη με την καναδή παίκτρια beach volley, Sarah Maxwell.

Η αμερικανίδα παίκτρια του τένις, Lisa Raymond, θεωρείται μία από τις καλύτερες αθλήτριες στο διπλό. Έχει κερδίσει 6 διπλά Γκραν Σλαμ και 5 μεικτά-διπλά Γκραν Σλαμ.

Ο ολλανδός αναβάτης Edward Gal, έχει κερδίσει 3 χρυσά μετάλλια στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα το 2010. Ο Gal βρίσκεται σε μια μακροχρόνια σχέση με τον Hans Peter Minderhoud, ο οποίος είναι και αυτός αναβάτης.

Η γαλλίδα αθλήτρια στο τρίαθλο,Carole Péon, θα αγωνιστεί για δεύτερη φορά στην καριέρα της σε Ολυμπιακούς Αγώνες. Διατηρεί σχέση με την αθλήτρια Jessica Harrison.

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αγγλία. Η Harrison έγινε γαλλίδα πολίτης για να πραγματοποιήσει το όνειρό της που ήταν να συμμετέχει σε Ολυμπιακούς Αγώνες. Το 2008 βγήκε 12η στους Ολυμπιακούς του Πεκίνου. Διατηρεί σχέση με την Carole Péon.

H σουηδή ποδοσφαιρίστρια, Jessica Landström, θα συμμετέχει για πρώτη φορά σε Ολυμπιακούς Αγώνες.

Η Ολλανδή, Maartje Paumen, θεωρείται ως μία από τις καλύτερες παίκτριες του χόκεϊ επί χόρτου. Το 2008 κέρδισε το χρυσό μετάλλιο μαζί με την ομάδα της.

Η νοτιοαφρικανή αθλήτρια του χόκεϊ επί χόρτου, Marilyn Agliotti, αγωνίζεται για την Ολλανδία και μαζί με την ομάδα της κέρδισε το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς του Πεκίνου.

Η γερμανίδα αργυρή ολυμπιονίκης του 2004, Imke Duplitzer.

Η αμερικανίδα παίκτρια του μπάσκετ, Seimone Augustus, ετοιμάζεται να παντρευτεί τη φίλη, LaTaya Varner.

Η αμερικανίδα ποδοσφαιρίστρια, Megan Rapinoe, αποκάλυψε ότι διατηρεί τρίχρονη σχέση με μια συνάδελφό της από την Αυστραλία.

Διαβάστε ποιοι είπαν διεφθαρμένους και gay τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.