Θ. Πανταλάκης: «Εγώ έβγαλα 8.000.000 ευρώ στο εξωτερικό»

Tριγμούς στο τραεζικό σύστημα έφερε η αποκάλυψη ότι ο πρόεδρος της ΑΤΕ, Θεόδωρος Πανταλάκης έβγαλε 8 εκατ. ευρώ στο εξωτερικό. Τι λέει ο ίδιος;

Τις καταγγελίες του ίδιου του Προβόπουλου ήρθε να επιβεβαιώσει ο πρόεδρος της Αγροτικής Τράπεζας, ο οποίος παραδέχθηκε ότι έβγαλε σιγά-σιγά 8 εκατ. ευρώ στο εξωτερικό

Με δήλωσή του, στην εφημερίδα Real News, ο ίδιος ο πρόεδρος της ΑΤΕ, Θεόδωρος Πανταλάκης παραδέχεται ότι έβγαλε έξω πολλά εκατ. ευρώ, αλλά “δεν είναι 10, όπως λέει ο Προβόπουλος” τονίζει χαρακτηριστικά!

Αναλυτικά, η δήλωσή του Θεόδωρου Πανταλάκη έχει ως εξής:

“Πρόκειται για 8 εκατ. ευρώ, είναι δικά μου, και της οικογένειάς μου. Είναι νόμιμα, δηλωμένα, και αποτελούν μέρος της νόμιμης περιουσίας, το ύψος της οποίας τα δικαιολογεί. Η κίνηση του λογαριασμού αποδεικνύει ότι μετακινήθηκαν σε δόσεις και σκοπός της συναλλαγής ήταν η απόκτηση περιουσιακού στοιχείου στο εξωτερικό”.

Βέβαια, δημιουργούνται πολλές εύλογες απορίες. Ο κύριος Πανταλάκης δεν αναφέρει πουθενά σε ποια τράπεζα φυλάσσονται πλέον τα χρήματα και με τι επιτόκιο. Επίσης δημιουργείται η απορία γιατί δεν τα φέρνει πίσω στην Ελλάδα.

Αναμένεται η πιθανή νέα απάντηση του κ. Πανταλάκη που θα λύνει όλες τις απορίες.

Διαβάστε τα αρνητικά σχόλια για την ελληνική αποστολή στο Λονδίνο.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε όλα τα άπλυτα των πολιτικών και τις εξελίξεις για τα μεγάλα σκάνδαλα.